Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, malému se objevilo nejprve nahoře na zádíčkách a dnes se rozlezlo po bříšku. Je to ekzém? Je nám 7. měsíců, jíme stále stejně, prací prášek neměníme, tak nevím..
Nějaké teploty neměl, nemá? Nový druh ovoce v jídelníčku? Ve tvém jídelníčku, pokud kojíš?
@Adas30 nezapotil se nějak víc? takhle z fotky to vypadá jak potničky ![]()
Neměla jsi ho moc oblečeného? nebyl zpocený? Mě to přijde jak potničky..
Náš malý to několikrát měl, když ho hlídala tchýně, venku kosa jak blázen a ona s ním chodila po obchodech, místo procházky venku..
@martina.se píše:
@Adas30 nezapotil se nějak víc? takhle z fotky to vypadá jak potničky
stejný pocit ![]()
@Karleon Nene, teplotu neměl a už nekojíme a krmíme HIPPem. Právě si nejsem vědoma, že by měl nový druh ovoce, pořád dokola točíme to samé.
@martina.se On se celkově více potí, rád bývá zachumlaný pod dekou a pak má po probuzení mokré bodýčko okolo krku. Nahoře na zádíčkách si i hodně rozškrábal.
@Silwinka87 Vůbec ho nenabalujeme a naopak se snažím, aby se větral. Nechávám ho i přes den chvilinku nahatého, aby se vyvětral.
@Adas30 píše:
@martina.se On se celkově více potí, rád bývá zachumlaný pod dekou a pak má po probuzení mokré bodýčko okolo krku. Nahoře na zádíčkách si i hodně rozškrábal.
tak bych viděla jako problém toto. Protože to fakt vypadá jako potničky ![]()
@Adas30 píše:
@Silwinka87 Vůbec ho nenabalujeme a naopak se snažím, aby se větral. Nechávám ho i přes den chvilinku nahatého, aby se vyvětral.
Já to moc dobře znám, malý se potí od mimina, jak blázen, narodil se v prosinci a když jsem ho víc oblékla, tak měl potničky jako blázen..Každý se hrozil, že ho mám málo oblečeného, ale on doteď nesnese být víc oblečený..
Fakt to budou ty potničky..
@Adas30 píše:
Ještě jsem vyfotila zádíčka, po koupání nám hrozně vyjelo.
Jsou to potničky..Nám na to pomáhala červená indulona, myslím, že je desinfekční..