Králík v bytě – dupe?

Anonymní
25.8.19 20:37

kralik v byte rada

Zdravim vas vsechny dostala jsem nabidku na kralika ale mam tri male deti coz by urcite nevadilo ale bydlime v byte dva plus jedna tak prosim o radu zda je to vhodne na netu jsem cetla ze pry hodne dupou tak nechci aby si pak sousedi nestezovali nebo nas to v noci nebudilo

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
25.8.19 20:39

kralik v byte ano ci ne

Zdravim vas vsechny dostala jsem nabidku na kralika ale mam tri male deti coz by urcite nevadilo ale bydlime v byte dva plus jedna tak prosim o radu zda je to vhodne na netu jsem cetla ze pry hodne dupou tak nechci aby si pak sousedi nestezovali nebo nas to v noci nebudilo

• Citovat
  • Upravit
315
25.8.19 20:40

Copak dupou, ale vsechno nicej… aspon ty nasi. Za me urcite ne, to radsi morce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16286
25.8.19 20:41

Kolikátá hloupá diskuze to je, co jsi dneska založila? Králík dupe, jen když se mu něco nelíbí. Jenže toho si nikdo nevšimne. A běž už trollit jinam, jsi fakt trapná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
25.8.19 20:43

Tak určitě nedupou víc jak tři děti. :mrgreen: takže pokud si sousedi nestěžujou na tři děti, tak na králíka fakt těžko. Já ho jako dítě měla a nás králík fakt nedupal, občas prekousal nějakej kabel, na to se muselo dávat pozor, ale jinak byl zlatej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.8.19 20:43

A ty jsi kdo ze me urazis ani me neznas a pokud vim tak jsem se slusne zeptala pokud ti vadi moje diskuse tak na ni neodpovidej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.8.19 20:44
@Zumpa píše:
Kolikátá hloupá diskuze to je, co jsi dneska založila? Králík dupe, jen když se mu něco nelíbí. Jenže toho si nikdo nevšimne. A běž už trollit jinam, jsi fakt trapná.
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105

Ahoj. Okousany nabytek. Znamym prokousal i gauc. Okusuji zdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515

Máme kralicici, vůbec nedupe. Ale opravdu všechno zničí, a ta naše je děsně akresivni, když dáme ruku do klece, nebo ji dáváme krmení, vodu, tak nás kousne. Pak máme i morče, a opravdu je to lepší. Párkrát zakvici, když zasustime sackem (ví že se nese zelené že zahrady) a je klid. Takže za mě taky morče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3180
25.8.19 20:47

Nas usak nedupe ani nic nenici je pusteny cely den :nevim: ale je potreba se mu venovat a ne aby byl cely den v kleci a obcas se na nej prisel nekdo podivat. Spis zvaz, jestli budes mit cas se mu adekvatne venovat pri 3 detech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5318
25.8.19 20:47

Kralika musis mit predne v mistnosti, kde nikdo nespi, protoze v noci, krome toho ze muze dupat, taky dost sramoti. Klidne muze i hrabat dno klece, kdyz se bude nudit. A u toho se nevyspi snad nikdo. Jenomze je taky potreba, abyste ho pres den nechali takovych 5-6 hodin probehnout mimo klec, aby ho deti nezvedaly do naruci, nesahaly mu do klece, nepronasledovaly ho a podobne. Kralici totiz nejsou zrovna bezdusi plysaci a umi dost rafnout. Krome toho potrebuji v prvnim roce zivota hodne vychovavat. Pokud chce zvire k detem, poridte si dve morcata, idealne holky a z chovatelske stanice, odkud uz budou vymazlene. Kralika bych si neporizovala, je s nim hodne starosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.19 20:48

Dekuji vam vsem velice za komentare budu tedy zvazovat morce preji pekny zbytek dne

• Citovat
  • Upravit
37295
25.8.19 20:48

Asi záleží na jedinci :D já měla v bytě a super, naučil se chodit na zachudek, nic mi nezničil, akorát hrozně loudil když viděl někoho jist :D prostě jak pes :D dupat dupe, ale to sousedi neuslyší, jestli si nestezujou na dupani od 3 dětí, tak králík se v tom ztratí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
25.8.19 20:55

K detem je kralik nevhodny, nenecha se chovat, nekdy kouse.Spis k vetsim detem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
25.8.19 21:02

Je my mame kraliky 2,jsou to mazlici, ale my mame velky dum a velky vybeh v zimni zahrade. Jsou nauceni na zachod, ale asi bych k vam domu taky doporucila to morcatko. Ted jsem byla s detmi na chovatelske vystave a tolik „druhu“ morcatek tam meli, ze bych si nedokazala ani vybrat. Kdyby nebyli kralici, odchazeli by jsme s morcatkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný