Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravim vas vsechny dostala jsem nabidku na kralika ale mam tri male deti coz by urcite nevadilo ale bydlime v byte dva plus jedna tak prosim o radu zda je to vhodne na netu jsem cetla ze pry hodne dupou tak nechci aby si pak sousedi nestezovali nebo nas to v noci nebudilo
Copak dupou, ale vsechno nicej… aspon ty nasi. Za me urcite ne, to radsi morce.
Kolikátá hloupá diskuze to je, co jsi dneska založila? Králík dupe, jen když se mu něco nelíbí. Jenže toho si nikdo nevšimne. A běž už trollit jinam, jsi fakt trapná.
Tak určitě nedupou víc jak tři děti.
takže pokud si sousedi nestěžujou na tři děti, tak na králíka fakt těžko. Já ho jako dítě měla a nás králík fakt nedupal, občas prekousal nějakej kabel, na to se muselo dávat pozor, ale jinak byl zlatej.
A ty jsi kdo ze me urazis ani me neznas a pokud vim tak jsem se slusne zeptala pokud ti vadi moje diskuse tak na ni neodpovidej
@Zumpa píše:
Kolikátá hloupá diskuze to je, co jsi dneska založila? Králík dupe, jen když se mu něco nelíbí. Jenže toho si nikdo nevšimne. A běž už trollit jinam, jsi fakt trapná.
Ahoj. Okousany nabytek. Znamym prokousal i gauc. Okusuji zdi
Máme kralicici, vůbec nedupe. Ale opravdu všechno zničí, a ta naše je děsně akresivni, když dáme ruku do klece, nebo ji dáváme krmení, vodu, tak nás kousne. Pak máme i morče, a opravdu je to lepší. Párkrát zakvici, když zasustime sackem (ví že se nese zelené že zahrady) a je klid. Takže za mě taky morče
Nas usak nedupe ani nic nenici je pusteny cely den
ale je potreba se mu venovat a ne aby byl cely den v kleci a obcas se na nej prisel nekdo podivat. Spis zvaz, jestli budes mit cas se mu adekvatne venovat pri 3 detech
Kralika musis mit predne v mistnosti, kde nikdo nespi, protoze v noci, krome toho ze muze dupat, taky dost sramoti. Klidne muze i hrabat dno klece, kdyz se bude nudit. A u toho se nevyspi snad nikdo. Jenomze je taky potreba, abyste ho pres den nechali takovych 5-6 hodin probehnout mimo klec, aby ho deti nezvedaly do naruci, nesahaly mu do klece, nepronasledovaly ho a podobne. Kralici totiz nejsou zrovna bezdusi plysaci a umi dost rafnout. Krome toho potrebuji v prvnim roce zivota hodne vychovavat. Pokud chce zvire k detem, poridte si dve morcata, idealne holky a z chovatelske stanice, odkud uz budou vymazlene. Kralika bych si neporizovala, je s nim hodne starosti.
Dekuji vam vsem velice za komentare budu tedy zvazovat morce preji pekny zbytek dne
Asi záleží na jedinci
já měla v bytě a super, naučil se chodit na zachudek, nic mi nezničil, akorát hrozně loudil když viděl někoho jist
prostě jak pes
dupat dupe, ale to sousedi neuslyší, jestli si nestezujou na dupani od 3 dětí, tak králík se v tom ztratí ![]()
K detem je kralik nevhodny, nenecha se chovat, nekdy kouse.Spis k vetsim detem.
Je my mame kraliky 2,jsou to mazlici, ale my mame velky dum a velky vybeh v zimni zahrade. Jsou nauceni na zachod, ale asi bych k vam domu taky doporucila to morcatko. Ted jsem byla s detmi na chovatelske vystave a tolik „druhu“ morcatek tam meli, ze bych si nedokazala ani vybrat. Kdyby nebyli kralici, odchazeli by jsme s morcatkem.
Zdravim vas vsechny dostala jsem nabidku na kralika ale mam tri male deti coz by urcite nevadilo ale bydlime v byte dva plus jedna tak prosim o radu zda je to vhodne na netu jsem cetla ze pry hodne dupou tak nechci aby si pak sousedi nestezovali nebo nas to v noci nebudilo