Krásně a dlouhodobě provonět celý dům

4
27.2.24 20:43

krásně a dlohodobě provonit celý dům

Hezký den,
nějaké tipy jak krásně a dlohodobě provonit celý dům, aby to bylo vážně hezky cítit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
49
27.2.24 20:46

květiny?

Já mám rád těžkou vůni voskovky. Připomíná mi prázdniny u babičky ale kvete jenom od května do září…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
27.2.24 20:50

Vymalovat, pravidelně větrat, prát, svíčky.
Dostali jsme včera od naší pojišťovačky svíčku. Ta krásně voní. A to se ani zatím nezapálila. http://www.partylite.cz/ Pak taky ty květiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.2.24 21:00

Kapu na topení vonné oleje. Na závěsy stříkám parfémy a v prádelně mám na topení vlhký hadr s aviváží.

• Citovat
  • Upravit
74217
27.2.24 21:11

Nasadit, nechat rozrůst a pak ostříhat levanduli. Usušit ji. I suché kytice levandule provoní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15930
27.2.24 21:22
@Jíťa512 píše:
Hezký den,
nějaké tipy jak krásně a dlohodobě provonit celý dům, aby to bylo vážně hezky cítit?

Vynášet odpadky, občas vyčistit pračku a myčku, vylévat nádobku s kondenzátem z lednice atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
27.2.24 21:46

V loznici mam misticku a v ni nakapany levandulovy aromaolej. V hlavnim obyvacim prostoru mam aromalampu na wifi a s casovacem, kde mam nastaveno v kolik hodin se ma spoustet. V koupelne tycinkovy aromadifuzer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
27.2.24 21:55

Já teda začala používat esencialni oleje od Young living a kromě úžasné vůně jsou i zdraví prospěšné jako aromaterapie. U mas to třeba zachránilo spánek. Po více než roce a půl ziju a malá spi ❤️
Moje nejvíc oblíbené oleje jsou Thieves a stress away ( ten pomáhá i me jako “nervni” máme 😅 )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
27.2.24 21:58

Palit tycinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
27.2.24 22:32

Tak za prve uklidit, umyt, vyprat, odstranit zdroje zapachu (za me psi pelechy, zavesy, sedacka a kresla, sezonni pradlo).
A nedam dopustit na Millefiori Natural Nero. Tohle jediny nam provoni celej barak a citim to i po asi 5 letech pouzivani. Prelivam do velke karafy a jednou za cas otocim jednu z vonnych tycinek. Maji i bytovy sprej, ale ten, mam dojem, hned vycuchne. Splicham ho jen do botniku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
27.2.24 22:57

Mám jeden si myslím dobrý tip. Koupit takové ty kuličky do pračky se dávají místo aviváže. Unstoppable (víte co myslím)? A to dáte do ponožky a tu zavesite na topení nebo do prostoru :) krásně to voní :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.2.24 01:04

@Zumpa takhle jsem to opravdu nemyslela, nejsem prase 😂 doma nam to nesmrdí, jen mam ráda vůně a zatim jsem přesně nenašla žádnou, která je opravdu cítit přes celý dům a přitom vydrží dlouhodobě a ne na 1 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.2.24 06:01

@Belda01 skvělý nápad, hned vyzkouším😍 děkuji za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
28.2.24 19:33

@Jíťa512 jasný :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39821
28.2.24 19:51

Já občas na ten radiátor věším třeba i ty stromečky do auta. Prostě v topné sezoně cokoli voňavého se tím zahřátím víc rozvoní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný