Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Noela Kentosová jj taky se tak moje dcera jmenuje a sedí to k ní ohromě..a ještě mám Simonku taky mooc pěkné
Mia, Lola, Noemi, Abigail, Lara, Teodora. Já ke svému příjmení nic z toho dat nemohla, ale jména se mi líbí.
@madanga píše:
Lucie a Julie za mě..moc se mi líbí tato jména a @hanka.br. myslím,že to myslela tak že nechce cizí a Anna a Eliška…
já to z toho pochopila, že chce rady ohledně těch cizích. Ne jména jako Anna a Eliška. Ne nadarmo má náš jazyk čárky a tečky.
@terinka4444 píše:
já to z toho pochopila, že chce rady ohledně těch cizích. Ne jména jako Anna a Eliška. Ne nadarmo má náš jazyk čárky a tečky.
joo já už to pochopila taky..člověk, aby se v tom vyznal..omlouvám se.. ![]()
@Noela Kentosová píše:
@madanga Lucinka je krasne jmeno
Je krásné a také máme doma jednu princeznu Lucinku
![]()
@Litta píše:
@Noela Kentosová Až na to, že Párkrovi v ČR nežijí. Proč taky jo, takový patvar, k tomu jedině Sárach a Džesiku.
Takže zase nějaká pipi, co sní v 16ti o dítěti a vymýšlí mu jména? ![]()
@WaIl Spíš to vidím na „vtipný“ průzkum, kolik lidí napíše Sarah Jessicu. A kolik stran dokáží vyplodit na nesmysl.
@Jančakecalka píše:
Je krásné a také máme doma jednu princeznu Lucinku![]()
taky ti přijde že září? Lucie znamená světlo totiž a když se podívám do jejích očí tak ona tam má jiskřičky takový..krásný..
@madanga píše:
taky ti přijde že září? Lucie znamená světlo totiž a když se podívám do jejích očí tak ona tam má jiskřičky takový..krásný..
Nejen, že září ona si život přímo vybojovala o bujeje stále, navíc je ve znamení lva, takže bojuje jako lvice.
Jméno na ní perfektně sedí ![]()
@Kelsey píše:
Mi by se líbila buď Evelina, Bibiana nebo Mia, Malvina.
Bibiana a Malvina mi přídou jména jako z péčka si nemužu pomoct ![]()
@Jančakecalka píše:
Bibiana a Malvina mi přídou jména jako z péčka si nemužu pomoct
Máme Bibianku ve skole. Mi se její jméno moc líbí.
@Kelsey píše:
Máme Bibianku ve skole. Mi se její jméno moc líbí.
Záleží na každým, ale za mě nee…