Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak se koukám z balkónu (ne teď, ale co tu bydlíme
), a tady mají stolky, židle, lavičku, grily, truhlíky, květináče, palmy, sušáky na prádlo, slunečníky, bazénky pro děti…
Každý co je mu libo, anonymko. ![]()
Příspěvek upraven 18.03.14 v 20:57
Hele holky, ani tak nejde o stud, ale je tu dost holek z mého města a nemusí vědět vše.. že tu budeme smrdět grilem.
Já hledám právě na netu nějaké ty bambusový roletky.. ![]()
My mame dva balkony, jeden prazdny a na druhem vegacek, spoustu kytek, sezeni jak pro nas dospele, tak pro dcerku a roletu, ale tu mame kvuli slunci, ne kvuli sousedum, protoze zadne nemame ![]()
Gril mame taky, ale schovany ![]()
@Cosmos píše:
http://www.prooknaadum.cz/…olety-kusove
tyhle bambusovky tady ma hodne lidi, akorat zrejme jinou firmu ![]()
Tak mi máme terasu a mame tam zatim jenom stolek a židle… Ale příští Měšic hodlame kupovat koberec a malý pískoviště se skluzavkou. Do kytek se taky pustil, takže truhliky
jinak přes léto jsme tam měli velkej nafukovací bazen pro děti
Jo gril máme taky, ale ještě jsme nepoužili
Ty rolety by se mi taky hodili. Jak se to upevnuje? Balkon mame na zapad a v lete je to peklo. Jinak je nas balkon silenej - je to trojuhelnik a moc mista tam neni. Na zabradli jsem pestovala muskaty a v rohu rajcata. Pak uz jen susak na pradlo. O nejakem sezeni si muzu nechat zdat.
My máme tu typickou panelákovou lodžii, ale trochu do oblouku, takže tam místo je ![]()
Upevnila bych to vrtačkou, jakože na nějakou tyčku ![]()
Tyhle rolety mají i v Jysku ale nevím jak jsou na tom s kvalitou
Ahoj taky se stehujeme do bytu kde mame lodzii a moje predstava je ze si tam dame posezeni pro dva.. stolecek a dve zidle na zem umely travnik, do korytka kyticky a na zem samozdrejme taky proste udelat si tam mini „zahradku“…:-).. abychom sitam mohli davat kaficko az bude hezky..
![]()
Tam my máme taky velkou terasu, balkon, jak se to vezme. Máme tam slunečník 2 křesla astolek z teaku. Kytky v truhlíkách na parapetě na oknech. Jinak loni v létě jsem tam dala dětem bazenek, též jsme poprvé pověsili závěsný květináče, což na balkon doporučuju, super efekt a ušetří se místo. Jinak za mě, hlavně nepřeplácat!!! Ale zajímá mě ta umělá tráva, má ji někdo na balkoně, terase na kterou prší??? Nevadí to, docela o tom také uvažiji.
@jopo my mame uplne obyc umely travnik z lidlu a super, zespodu to ma kanalky na odvod vody, takze kdyz prsi, je to za chvilku suche
Čáááu ženy

Možná blbé téma, ale jdu se s Vámi poradit.. jaké máte balkony? Terasy?
Holky s RD nevyjadřovat
Máme lodžii, a jak tak koukám k sousedům.. mají moc pěkně udělané, nemají zaskleno, ale mají tam jakoby bambusové roletky, vypadají moc pěkně
Co si o tom myslíte?
Jinak na podlaze máme „trávu“..
Truhlíky mám s kytkama
A ještě otázečka, koukala jsem naproti, kolegové v prvním patře mají i slunečník a židličky a gril
akorát ono se to nesmí ne? V paneláku nějaký grily na balkonech ne?
Jsme v 7.p z dvanácti, ale jsme na té straně náš balkon a potom až vlevo cca 5m daleko