Krásníme balkóny :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.3.14 20:52

Krásníme balkóny :)

Čáááu ženy :)
Možná blbé téma, ale jdu se s Vámi poradit.. jaké máte balkony? Terasy?
Holky s RD nevyjadřovat :D :D
Máme lodžii, a jak tak koukám k sousedům.. mají moc pěkně udělané, nemají zaskleno, ale mají tam jakoby bambusové roletky, vypadají moc pěkně :)
Co si o tom myslíte?
Jinak na podlaze máme „trávu“.. :D
Truhlíky mám s kytkama :D

A ještě otázečka, koukala jsem naproti, kolegové v prvním patře mají i slunečník a židličky a gril :D akorát ono se to nesmí ne? V paneláku nějaký grily na balkonech ne?
Jsme v 7.p z dvanácti, ale jsme na té straně náš balkon a potom až vlevo cca 5m daleko :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5724
18.3.14 20:57

Tak se koukám z balkónu (ne teď, ale co tu bydlíme :lol: ), a tady mají stolky, židle, lavičku, grily, truhlíky, květináče, palmy, sušáky na prádlo, slunečníky, bazénky pro děti… :nevim: Každý co je mu libo, anonymko. :mavam:

Příspěvek upraven 18.03.14 v 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
18.3.14 20:57

A proč anonymně? Stydíš se za svůj dotaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.14 21:01

Hele holky, ani tak nejde o stud, ale je tu dost holek z mého města a nemusí vědět vše.. že tu budeme smrdět grilem.
Já hledám právě na netu nějaké ty bambusový roletky.. :)

• Citovat
  • Upravit
5724
18.3.14 21:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.3.14 21:11

My mame dva balkony, jeden prazdny a na druhem vegacek, spoustu kytek, sezeni jak pro nas dospele, tak pro dcerku a roletu, ale tu mame kvuli slunci, ne kvuli sousedum, protoze zadne nemame ;)
Gril mame taky, ale schovany ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
18.3.14 21:12
@Cosmos píše:
http://www.prooknaadum.cz/…olety-kusove :palec:

tyhle bambusovky tady ma hodne lidi, akorat zrejme jinou firmu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7544
18.3.14 21:15

Tak mi máme terasu a mame tam zatim jenom stolek a židle… Ale příští Měšic hodlame kupovat koberec a malý pískoviště se skluzavkou. Do kytek se taky pustil, takže truhliky :lol: jinak přes léto jsme tam měli velkej nafukovací bazen pro děti

Jo gril máme taky, ale ještě jsme nepoužili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.14 21:19

Oni možná budou mít ty rolety v Moebelixu :)

• Citovat
  • Upravit
830
18.3.14 21:24

Ty rolety by se mi taky hodili. Jak se to upevnuje? Balkon mame na zapad a v lete je to peklo. Jinak je nas balkon silenej - je to trojuhelnik a moc mista tam neni. Na zabradli jsem pestovala muskaty a v rohu rajcata. Pak uz jen susak na pradlo. O nejakem sezeni si muzu nechat zdat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.3.14 21:36

My máme tu typickou panelákovou lodžii, ale trochu do oblouku, takže tam místo je :)
Upevnila bych to vrtačkou, jakože na nějakou tyčku :D

• Citovat
  • Upravit
8151
18.3.14 21:36

Tyhle rolety mají i v Jysku ale nevím jak jsou na tom s kvalitou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
18.3.14 22:22

Ahoj taky se stehujeme do bytu kde mame lodzii a moje predstava je ze si tam dame posezeni pro dva.. stolecek a dve zidle na zem umely travnik, do korytka kyticky a na zem samozdrejme taky proste udelat si tam mini „zahradku“…:-).. abychom sitam mohli davat kaficko az bude hezky.. :-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
18.3.14 22:42

Tam my máme taky velkou terasu, balkon, jak se to vezme. Máme tam slunečník 2 křesla astolek z teaku. Kytky v truhlíkách na parapetě na oknech. Jinak loni v létě jsem tam dala dětem bazenek, též jsme poprvé pověsili závěsný květináče, což na balkon doporučuju, super efekt a ušetří se místo. Jinak za mě, hlavně nepřeplácat!!! Ale zajímá mě ta umělá tráva, má ji někdo na balkoně, terase na kterou prší??? Nevadí to, docela o tom také uvažiji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
19.3.14 12:18

@jopo my mame uplne obyc umely travnik z lidlu a super, zespodu to ma kanalky na odvod vody, takze kdyz prsi, je to za chvilku suche

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný