Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Jsem s malou v nemocnici a musim říct že je tu skoro polovina tatínků s dětmi, a to i s 2týdenním miminkem.. Klobouk dolů.. Hodne mi přijde co tu čtu o naschválech přes děti, takže dámy spolknout uraženou ješitnost, poraněné ego a nemstít se. Odnášejí to nejvíc děti. A oni milují nejen nás, ale i své tatínky ![]()
Muž je v práci celý den, takže než příjde připravíme s děckama nějaký koláč ovocný nebo něco sladkého to má taťka rád.
Poradte cim chlapa narychlo potesit? jsem to nejak vypustila… (sex ne
mame ho i mimo den otcu)
Já teda měla pocit, že je až 16. Tak to mám zažité i z minulých let ![]()
@budi píše:
Poradte cim chlapa narychlo potesit? jsem to nejak vypustila… (sex nemame ho i mimo den otcu)
Fakt?!
![]()
@lovesmile píše:
Fakt?!![]()
![]()
![]()
no třeba ještě na den matek a štědrý den ![]()
Také přeji všem tatínkům vše nejlepší
.
Já si chlapa rozmazlovala už včera, dostal k večeři řízek a pak jahody se šlehačkou. A dnes dostal snídani do postele a jak ode mne tak i od dcery pusu.
@lleennttiillkkaa píše:
no třeba ještě na den matek a štědrý den
no a pak jsou namlsaní a těžko se vymýšlí, co teda k tomu dni otců ![]()
náš taťka oslavuje celý víkend ses polužáky složení státnic, tak počítám, že největší dárek bude, když ho po návratu nechám zalézt do postele a usnout ![]()
@sissi79 píše:
Jsem s malou v nemocnici a musim říct že je tu skoro polovina tatínků s dětmi, a to i s 2týdenním miminkem.. Klobouk dolů.. Hodne mi přijde co tu čtu o naschválech přes děti, takže dámy spolknout uraženou ješitnost, poraněné ego a nemstít se. Odnášejí to nejvíc děti. A oni milují nejen nás, ale i své tatínky
Krásně napsané ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
no třeba ještě na den matek a štědrý den
a na narozeniny né? ![]()
Chtěla bych všem tatínkům popřát krásný Den Otců. Přijde mi, že se na ně zapomíná oproti Dni Matek, tak si na ně vzpomeňme aspoň dnes. Nejen na své otce, ale i na otce našich děti, bo nebýt jich, nemáme naše zlatíčka
KRÁSNÝ DEN PÁNOVÉ