Krásný sportovní kočárek

474
7.1.13 09:57

krásný sport.kocarek

Ahoj holky,
jiz delsi dobu vybiram pro malou sportacek, ma 7 kg a 9 mesicu…Hodne se mi libila Zebra, kterou tu mamky doporucovaly, ale nakonec jsme zmenila nazor…ted aktualne uvazuji nad quinny buzz(ale tez si nejsem jista),ale do oka mi ted padl tento kocik, je to dvojkombinace…Muzu ho koupit pouzity, jen rok pouzivany za 2000 a dle fotek vypada dobre, ovsem nemate s nim nektera zkusenost? dekuji, designove e mi libia apni psala, ze se tam vejde i jeji syn 4roky :nevim:,a je to dvojkombinace http://www.sabihracky.cz/…DELUXE-MODRY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
7.1.13 10:02

A proč zakládáš 2 stejný témata? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
7.1.13 10:12

Já tedy nevím, ale k čemu je sporťák, která nejde udělat na ležení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
7.1.13 10:18

Ty dvě témata se mi už taky někdy povedly, ono se třeba hned neobjeví, tak jsem to napsala znovu a pak to bylo 2×. Jinak ten kočárek je hezký, ale jak psala j. a.n. i, tak na ležení má jen tu kolíbku, kde se vlastně pořád sedí, jen se to celé naklopí. Slyšela jsem. že to některým dětem vyhovuje, můj ale rád ležel trochu na boku a to v tomhle nejde. Ale jiné maminky si to zase chválí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
7.1.13 10:18

Zkusenost nemam ale me se moc nelibi 8) ale na to jsi se neptala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
7.1.13 10:30

Ten kočárek vypadá dost levně a šmejdsky, ale nepoužívám ho, třeba je levná výjimka výbornbé kvality. Také jsem dlouho řešila, co si koupím za kočár. Mezi miliony značk :D vyhrál tako baby heaven line, má u mě 9 z 10 bodů a ten jeden jediný bod minus je za to, že sporťák je uzký přes ramena, pouze 32 cm. (terezka se svými 12 kily v 10 měsících s fusakem a kombinézkou je tam narvaná, že může hýbat tak leda jazykem…)Na bazaru jsem koupila naprosto funkční quinny speedi za pár stovek, šiju mu teďka novou hezčí boudičku. Nejde sice do uplného lehu, ale myslím, že to vůůůbec nevadí, je to skoro leh a co se sedu týká, to vyšeřil pásek a spona dohromady za 40 Kč:D je široký, malá v něm sedí jak sultán, k mému překvapení se ji mnohem více líbí jet po směru než předtím, jak jsem ji ochranitelsky vozila nosem k sobě:D kočár je lehký a stabilní, další překvapení pro odpůrkyni trojkolek :D s fusakem od emitexu ji tam ani nefouká, ikdyž kočárek je perfektní spíše na léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
7.1.13 10:36

Taky nepobírám kočár, ve kterém je dítě v jedné poloze. Synátor ve sporťáku dost vegetil (šel sklopit skoro do lehu), při spaní ležel na boku, nohy všemožně, tohle mi přijde jen jako módní výstřelek. Za mě nehezký a nepraktický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
7.1.13 10:54
@Seizdra píše:
A proč zakládáš 2 stejný témata? :zed:

abysme poradily dvakrát přece ty trumpeto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
7.1.13 10:54

Ahojky, dekuji vam moc za reakce a omlouvams eza 2 stejna temata, ale objevilo se to az pozdeji, jdu se tedy :pocitac: :lol:…Ted si myslim, ze dite ma mit pohodli,,ale libil s emi a nejake mamky si dokonce pochvaluji tento typ kocarku :think:,ale myslim, ze to vazne nebude to prave..moc dekuji vsem :kytka: a je i podezrele ze stoji jen 4000 dvojkombinace, asi budou vedet proc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
7.1.13 11:04

@Denyska22 Jo, myslím, že sis odpověděla :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
7.1.13 12:30

Zkušenost s ní nemám, ale od pohledu mi přijde strašně nepohodlný, lacině vyrobený.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí