Valco matrix

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1224
6.1.13 17:46

valco matrix

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá sporťák Valco Matrix?
Zajímalo by mě, jaký je, jestli je prostorný? Nikde jsem o něm nenašla žádnou recenzi nebo zkušenost. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Valco Matrix?

Přidejte zkušenost s Valco Matrix
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ro. Sk.
29.1.13 12:02

sporťák Valco matrix

Ahoj, mám stejný problém. Už pár měsíců brouzdám po internetu a koukám po nějakém fajn sporťáku. Padl mi do oka Valco matrix, ale nic konkrétního o něm nevím. Není nad něší zkušenosti… Díky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3684
29.1.13 12:10

Ahojky,
mám kočárek Valco, né sice Matrix, ale ion a můžu říct že bych Valco nevyměnila. Podle mě to je výborná značka :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ro. Sk.
29.1.13 21:39

Ju, tak fakt někdo s Valcem existuje, díky! :)

• Citovat
  • Upravit
3684
30.1.13 09:35
@ro. Sk. píše:
Ju, tak fakt někdo s Valcem existuje, díky! :)

ju existuje :mrgreen: Vážně je Valco výborná značka, viděla jsem dost kočárků i na FB je přímo stránka Valco, takže tam se taky můžeš dočíst jak jsou s ním maminky spokojené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ro. Sk.
30.1.13 15:37

@terezka24
na FB se mrknu, díky moc za radu :) Chtěla bych třeba vidět, jak vypadá Valco s nánožníkem, pláštěnkou, takže se musím poohlédnout po někom, kdo jej vlastní. Ale myslím, že už jsem pro něj rozhodnutá :)

• Citovat
  • Upravit
12.2.13 19:53

Ahoj holky, už máte sporťáky doma? Potřebovala bych nějakou tu zkušenost s Valco matrix.. Děkuji! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ro. Sk.
13.2.13 07:37

Mám objednaný (v barvě taupe)… :) Dojít by měl tento týden - už se nemůžu dočkat. Pak dám vědět, jak jsme spokojení :)

• Citovat
  • Upravit
14.2.13 12:21

Jůů-tak to budeš moc hodná- já chci zase nejpozději do neděle už konečně rozseknout to svoje rozhodování a kočárek objednat :) Tak se budu moc těšit na Tvoje první dojmy- matrixu fandím asi víc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ro. Sk.
14.2.13 19:10

Dorazí zítra… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
15.2.13 22:13
@ro. Sk. píše:
Dorazí zítra… :potlesk:

Tak co- já jsem tak strašně napnutá…Je pěknej, pohodlnej-jezdí se s ním dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ro. Sk.
16.2.13 09:24

Paráda :D Jsem naprosto spokojená, vypadá úžasně!!! Přišel v rozloženém stavu, sestavit ho zvládne i ženská. Dobře se ovládá a jde lehce složit. Malá je v něm spokojená, hlavně aby už byla pryč inverze a mohli jsme vyrazit. Z krabice je ještě trochu „pomačkaný“, ale to se spraví. Rozhodně nelituji… asi jsem se do něj na první pohled zamilovala… Jen pro usmání - australský kočárek a pláštěnka z Neratovic :) Nejlevnější jsem našla na eshopbaby.cz, navíc bez poštovného.

• Citovat
  • Upravit
16.2.13 12:34
@ro. Sk. píše:
Paráda :D Jsem naprosto spokojená, vypadá úžasně!!! Přišel v rozloženém stavu, sestavit ho zvládne i ženská. Dobře se ovládá a jde lehce složit. Malá je v něm spokojená, hlavně aby už byla pryč inverze a mohli jsme vyrazit. Z krabice je ještě trochu „pomačkaný“, ale to se spraví. Rozhodně nelituji… asi jsem se do něj na první pohled zamilovala… Jen pro usmání - australský kočárek a pláštěnka z Neratovic :) Nejlevnější jsem našla na eshopbaby.cz, navíc bez poštovného.

Tak to jsem moc ráda a jdu objednávat :dance: Odkud jsi ho měla? Já si tedy vybrala variantu grey-ideálně dark grey.. Koukala jsem na australské stránky valca a tam ho nabízí i v modré a úplně černé-ale to k nám asi nevozí.. No nevadí! A děkuju moc! :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.13 12:38
@martinaafazolka píše:
Tak to jsem moc ráda a jdu objednávat :dance: Odkud jsi ho měla? Já si tedy vybrala variantu grey-ideálně dark grey.. Koukala jsem na australské stránky valca a tam ho nabízí i v modré a úplně černé-ale to k nám asi nevozí.. No nevadí! A děkuju moc! :mavam: :kytka:

jo už na to koukám žes to objednávala z eshopbaby- jenže tam nemají ten grey- ale cena je to dobrá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anet 24
16.2.13 13:33

Ahoj holky, taky shanim sportak a Valco se mi moc libi i cena je super. Jen me mrzi ze nema original nanoznik. Nevite jak to s tim nanoznikem od emitexu vypada?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4