Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá sporťák Valco Matrix?
Zajímalo by mě, jaký je, jestli je prostorný? Nikde jsem o něm nenašla žádnou recenzi nebo zkušenost. Díky ![]()
Máte zkušenost s Valco Matrix?
Přidejte zkušenost s Valco MatrixAhoj, mám stejný problém. Už pár měsíců brouzdám po internetu a koukám po nějakém fajn sporťáku. Padl mi do oka Valco matrix, ale nic konkrétního o něm nevím. Není nad něší zkušenosti… Díky ![]()
Ahojky,
mám kočárek Valco, né sice Matrix, ale ion a můžu říct že bych Valco nevyměnila. Podle mě to je výborná značka ![]()
@ro. Sk. píše:
Ju, tak fakt někdo s Valcem existuje, díky!
ju existuje
Vážně je Valco výborná značka, viděla jsem dost kočárků i na FB je přímo stránka Valco, takže tam se taky můžeš dočíst jak jsou s ním maminky spokojené
@terezka24
na FB se mrknu, díky moc za radu
Chtěla bych třeba vidět, jak vypadá Valco s nánožníkem, pláštěnkou, takže se musím poohlédnout po někom, kdo jej vlastní. Ale myslím, že už jsem pro něj rozhodnutá ![]()
Ahoj holky, už máte sporťáky doma? Potřebovala bych nějakou tu zkušenost s Valco matrix.. Děkuji! ![]()
Mám objednaný (v barvě taupe)…
Dojít by měl tento týden - už se nemůžu dočkat. Pak dám vědět, jak jsme spokojení ![]()
Jůů-tak to budeš moc hodná- já chci zase nejpozději do neděle už konečně rozseknout to svoje rozhodování a kočárek objednat
Tak se budu moc těšit na Tvoje první dojmy- matrixu fandím asi víc ![]()
@ro. Sk. píše:
Dorazí zítra…
Tak co- já jsem tak strašně napnutá…Je pěknej, pohodlnej-jezdí se s ním dobře?
Paráda
Jsem naprosto spokojená, vypadá úžasně!!! Přišel v rozloženém stavu, sestavit ho zvládne i ženská. Dobře se ovládá a jde lehce složit. Malá je v něm spokojená, hlavně aby už byla pryč inverze a mohli jsme vyrazit. Z krabice je ještě trochu „pomačkaný“, ale to se spraví. Rozhodně nelituji… asi jsem se do něj na první pohled zamilovala… Jen pro usmání - australský kočárek a pláštěnka z Neratovic
Nejlevnější jsem našla na eshopbaby.cz, navíc bez poštovného.
@ro. Sk. píše:
ParádaJsem naprosto spokojená, vypadá úžasně!!! Přišel v rozloženém stavu, sestavit ho zvládne i ženská. Dobře se ovládá a jde lehce složit. Malá je v něm spokojená, hlavně aby už byla pryč inverze a mohli jsme vyrazit. Z krabice je ještě trochu „pomačkaný“, ale to se spraví. Rozhodně nelituji… asi jsem se do něj na první pohled zamilovala… Jen pro usmání - australský kočárek a pláštěnka z Neratovic
Nejlevnější jsem našla na eshopbaby.cz, navíc bez poštovného.
Tak to jsem moc ráda a jdu objednávat
Odkud jsi ho měla? Já si tedy vybrala variantu grey-ideálně dark grey.. Koukala jsem na australské stránky valca a tam ho nabízí i v modré a úplně černé-ale to k nám asi nevozí.. No nevadí! A děkuju moc!
![]()
@martinaafazolka píše:
Tak to jsem moc ráda a jdu objednávatOdkud jsi ho měla? Já si tedy vybrala variantu grey-ideálně dark grey.. Koukala jsem na australské stránky valca a tam ho nabízí i v modré a úplně černé-ale to k nám asi nevozí.. No nevadí! A děkuju moc!
![]()
jo už na to koukám žes to objednávala z eshopbaby- jenže tam nemají ten grey- ale cena je to dobrá..
Ahoj holky, taky shanim sportak a Valco se mi moc libi i cena je super. Jen me mrzi ze nema original nanoznik. Nevite jak to s tim nanoznikem od emitexu vypada?