Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Valco Matrix?
Přidejte zkušenost s Valco Matrix@Batka snad jo
dneska jsem ho platila, tak doufam, ze do konce tydne bude u mne ![]()
Dámy máte zkušenosti s čistěním kočárku? Malý ho postupně špiní a už se na to nemůžu dívat? jde to celé sundat a vyprat nebo musím čistit kartáčkem na konstrukci?
@handulinda píše:
@Batka snad jodneska jsem ho platila, tak doufam, ze do konce tydne bude u mne
Tak držím palce ![]()
@Strsim píše:
Dámy máte zkušenosti s čistěním kočárku? Malý ho postupně špiní a už se na to nemůžu dívat? jde to celé sundat a vyprat nebo musím čistit kartáčkem na konstrukci?
Sundávat jsem ho ještě nesundávala… mám ho velmi krátce… ale co jsem se koukala tak by sundat měl jít úplně celý ![]()
Sundat jde cely, ale nez se stvat s pasama a narocnym sundavanim, cistila jsem kartackem primo na konstrukci. Prala jsrm jen nanoznik a obal na madlo ![]()
Tak o víkendu máme u nás „Pohádkový les“… letos to konečně nebude cesta po vesnici v dešti, ale snad konečně po pár letech opravdu cesta lesem
Jsem zvědavá jak to ten náš zelený stroj zvládne a jestli mi nevyklepe moc malého
![]()
@Batka Ja myslim, ze urcite nevyklepe, jen je jasny, ze se s tim musi trochu jinak a opatrneji nez se 4kolkou
jinak my s nim taky jezdili do lesa a v pohode ![]()
@Hanka79 píše:
@Batka Ja myslim, ze urcite nevyklepe, jen je jasny, ze se s tim musi trochu jinak a opatrneji nez se 4kolkou![]()
jinak my s nim taky jezdili do lesa a v pohode
Tak opatrně pojedu určitě
navíc rychlost to taky nebude, jdeme ještě s 4letou sestřenkou a navíc musíme dodržovat rozestupy
Už jsme za předbíhání dostali zdupa loni
![]()
@Batka Vy podvodnici
ale ma byt pekne, mozna az moc teplo, tak vam bude v lese aspon prijemne
a pozor na klistata
![]()