Valco matrix

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Valco Matrix?

Přidejte zkušenost s Valco Matrix
Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
15.4.14 11:18

@Hanka79 Rok a už je starý? Typická ženská :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.4.14 11:58

@Batka Sportak neni stary, malej uz je na nej starej :-D malymu je 2,5r a vypada tak na 3 a neco :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.4.14 12:16

@Hanka79 jej jsem si to blbě přečetla :lol: :lol:
Ty ho budeš pak prodávat nebo schováš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.4.14 12:22

@Batka V pohode :-D
Ja ho budu prodavat, jeste zvazuju za jakou cenu :-D nejak se do mesice budem stehovat do vlastniho vetsiho bydleni a rikala jsem si, ze bycho tam uz netahala…jeste to musim poradne probrat s manzelem za kolik..:) :think: jeste ho poradne prohlidnu, ale nekde pul roku uz tam jen stoji chudak malej :mrgreen: schovavat ho urcite nebudu, ted druhe neplanujem a prijde hypoteka apod. tak se pak uvidi za cas, Roan Maritu jsme taky prodali,..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.4.14 12:30

@Hanka79 Dej pak kdyžtak vědět za kolik +- až to proberete. Ségra taky shání tříkolku, ale novou nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.14 13:00

Batko - do úplně vodorovného lehu tedy náš Matrix nejde - je to mírně zvýšené.. Ale jak psala Hanka79 - polohu si určuješ sama mírou zatáhnutí za provázek..
Myslím že pro úplného novorozence by to nebylo, ale spát se v tom v lehu určitě dá. Jediné co mne trošku mrzí, že nejdou při spaní zvednout nožičky. Ale řešíme to formou složené deky pod podložku (ideální velikost má obyč cihla :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.4.14 13:06

@martinaafazolka Jooo to bude super :mrgreen: Cihlu mám vždy v tašce :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.4.14 13:08

@Batka Jo dobre, ja ho skouknu..ale mel by byt OK, se k vecem co mam chovam slusne a inteligentne :) :mrgreen: a proberu to s chlapem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.4.14 13:08
@Batka píše:
@martinaafazolka Jooo to bude super :mrgreen: Cihlu mám vždy v tašce :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.4.14 13:10

Jo a mame tu barvu co sem davala fotku @martinaafazolka takovy to bile kafe nebo co to je z barvu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.4.14 13:10

@martinaafazolka Koukam, ze fotka je z Jestedu a ze jsi z Radla, to je to Radlo u JBC? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.14 13:13

No jo- jsme z toho Rádla u JBC..Pročpak? Znáš to tu u nás? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.14 13:14

@Hanka79 - tak to tedy pozor- já dlooouho sháněla Valco Matrix Dark Grey :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
15.4.14 13:15
@martinaafazolka píše:
Batko - do úplně vodorovného lehu tedy náš Matrix nejde - je to mírně zvýšené.. Ale jak psala Hanka79 - polohu si určuješ sama mírou zatáhnutí za provázek..
Myslím že pro úplného novorozence by to nebylo, ale spát se v tom v lehu určitě dá. Jediné co mne trošku mrzí, že nejdou při spaní zvednout nožičky. Ale řešíme to formou složené deky pod podložku (ideální velikost má obyč cihla :mrgreen: )

naprosto souhlasím - jen teda my nepodkládáme nožičky - už naštěstí dorostl a netrčí mu do vzduchu. Jinak naprostá spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
15.4.14 13:16
@martinaafazolka píše:
No jo- jsme z toho Rádla u JBC..Pročpak? Znáš to tu u nás? :mavam:

No Radlo primo takove moc ne..ale jsem z Jablonce nad NIsou :) chlapa jsem si ale nasla ve Vrchlabi tak jsme byli skoro 10let tam a tedka jsme se prestehovali kvuli jeho praci do Bolky :)tak trochu cestuju po republice :-D jo a kocarek mame z LBC :D

Příspěvek upraven 15.04.14 v 13:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4