Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Valco Matrix?
Přidejte zkušenost s Valco Matrix@Batka Sportak neni stary, malej uz je na nej starej
malymu je 2,5r a vypada tak na 3 a neco ![]()
@Hanka79 jej jsem si to blbě přečetla
![]()
Ty ho budeš pak prodávat nebo schováš? ![]()
@Batka V pohode ![]()
Ja ho budu prodavat, jeste zvazuju za jakou cenu
nejak se do mesice budem stehovat do vlastniho vetsiho bydleni a rikala jsem si, ze bycho tam uz netahala…jeste to musim poradne probrat s manzelem za kolik..:)
jeste ho poradne prohlidnu, ale nekde pul roku uz tam jen stoji chudak malej
schovavat ho urcite nebudu, ted druhe neplanujem a prijde hypoteka apod. tak se pak uvidi za cas, Roan Maritu jsme taky prodali,..:)
@Hanka79 Dej pak kdyžtak vědět za kolik +- až to proberete. Ségra taky shání tříkolku, ale novou nechce ![]()
Batko - do úplně vodorovného lehu tedy náš Matrix nejde - je to mírně zvýšené.. Ale jak psala Hanka79 - polohu si určuješ sama mírou zatáhnutí za provázek..
Myslím že pro úplného novorozence by to nebylo, ale spát se v tom v lehu určitě dá. Jediné co mne trošku mrzí, že nejdou při spaní zvednout nožičky. Ale řešíme to formou složené deky pod podložku (ideální velikost má obyč cihla
)
@Batka Jo dobre, ja ho skouknu..ale mel by byt OK, se k vecem co mam chovam slusne a inteligentne
a proberu to s chlapem ![]()
Jo a mame tu barvu co sem davala fotku @martinaafazolka takovy to bile kafe nebo co to je z barvu ![]()
@martinaafazolka Koukam, ze fotka je z Jestedu a ze jsi z Radla, to je to Radlo u JBC? ![]()
@Hanka79 - tak to tedy pozor- já dlooouho sháněla Valco Matrix Dark Grey ![]()
@martinaafazolka píše:
Batko - do úplně vodorovného lehu tedy náš Matrix nejde - je to mírně zvýšené.. Ale jak psala Hanka79 - polohu si určuješ sama mírou zatáhnutí za provázek..
Myslím že pro úplného novorozence by to nebylo, ale spát se v tom v lehu určitě dá. Jediné co mne trošku mrzí, že nejdou při spaní zvednout nožičky. Ale řešíme to formou složené deky pod podložku (ideální velikost má obyč cihla)
naprosto souhlasím - jen teda my nepodkládáme nožičky - už naštěstí dorostl a netrčí mu do vzduchu. Jinak naprostá spokojenost ![]()
@martinaafazolka píše:
No jo- jsme z toho Rádla u JBC..Pročpak? Znáš to tu u nás?
No Radlo primo takove moc ne..ale jsem z Jablonce nad NIsou
chlapa jsem si ale nasla ve Vrchlabi tak jsme byli skoro 10let tam a tedka jsme se prestehovali kvuli jeho praci do Bolky
tak trochu cestuju po republice
jo a kocarek mame z LBC ![]()
Příspěvek upraven 15.04.14 v 13:19