Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Valco Matrix?
Přidejte zkušenost s Valco Matrix@Batka píše:
Našla jsem fotky - http://www.obecslatina.cz/…t-plny-ukolu na č.5 jsme v dáááálce s celou naší bandou
A musím si postěžovat. Jsem faaaaaaakt naštvanáLetos jsme šli tak, ať nikoho nepředběhnem… 3 rodinky předběhly nás
Upřímně musím říct, že při zhodnocení toho terénu tak opravdu tomuhle kočárku klobouk dolů. Tohle by jen tak nějaký nezvládl a nebo se rozsypal
![]()
A joooo, to je pekny ta fotka a kocarek jak je pekne videt…
![]()
To ti verim, ze te to nastvalo, me by predbihani taky nastvalo, ale tak jde hlavne o zabavu a o deti, aby si to uzily, tak se clovek pres to musi nejak prenest
![]()
Ach jo
Mám možnost si nechat úplně luxusní kombinaci fusaků do kočáru. Ale problém
Boční pás je na pevno.
Nevíte jak je to s reklamacemi? V případě poškození konstrukce, dala by se poslat pouze ona bez potahu? ![]()
@Batka píše:
Ach joMám možnost si nechat úplně luxusní kombinaci fusaků do kočáru. Ale problém
Boční pás je na pevno.Nevíte jak je to s reklamacemi? V případě poškození konstrukce, dala by se poslat pouze ona bez potahu?
Zjištěno
Můžu poslat samotnou konstrukci bez potahu, jde se přešííívat
Ale budu mít z kočáru papouška
Ke krásné hráškové zelené přibude černý softsheelový fusak, limetkový fleecový fusak a časem ještě fusak z teddy fleecu (to se pak uvidí jestli zbyla limetka nebo se bude muset improvizovat)
![]()
Začínám ten kočárek mít fakt víc a víc rána, mrňous má mezi 65-70cm, a tím že je ten lem ohnutý dolů skoro pernamentně, tak malého tlačí při sezení do hlavy už teď. A to je ke kraji rozdíl ještě cca 10cm místa ![]()
@Hanka79 @martinaafazolka Holky měly jste problém s něčím podobným? Řešily jste to nějak? ![]()
@Batka Cevece na tom nasem nic takoveho neni.. ![]()
Koukala jsem na ty fotky co jsem sem davala, pac bych nerada lhala, ale fakt si ten lem tam nevybavuju a na fotce ho ani nevidim ![]()
@Batka píše:
@Hanka79 Jak to vypadá s prodejem vozidla?
Vozidlo je porad zatim neprodany
je na balkone…snad se casem nekdo najde
ja musim zase aktualizovat inzeraty, jsme se ted stehovali, tak nejak nebyl cas to hlidat ![]()
@Hanka79 píše:
@Batka Cevece na tom nasem nic takoveho neni..
Koukala jsem na ty fotky co jsem sem davala, pac bych nerada lhala, ale fakt si ten lem tam nevybavuju a na fotce ho ani nevidim
Problem vyresen. Poradilo mi par lidi ten lem pretocit a pretahnout na druhou stranu. Slo to tezko ale povedlo se ![]()
tak jestli nejsou nejake zmeny podle toho kdy byl kocar vyrobeny ![]()
@Batka píše:
Problem vyresen. Poradilo mi par lidi ten lem pretocit a pretahnout na druhou stranu. Slo to tezko ale povedlo setak jestli nejsou nejake zmeny podle toho kdy byl kocar vyrobeny
Je to mozny, ze tam na tom neco pozmenili, porad neco vymysli az to nakonec zcubi
![]()
@Hanka79 Jak jsem psala ten email na valco
Tak mi psali že ta opěrka je opravdu divná a ať ten kočár pošlu k nim na servis, tak mi dali přímo adresu
Po 8.8 ho okamžitě posílám kompletně i s hlubokou korbičkou ať mi kouknou i na cvočky
Na hlubokou korbičku nejde dát ani ta plachta ![]()
Diskuse uz dlouho spi ale zkusim… Nebudete ho nekdo nahodou prodavat? Diky. ![]()
Přidávám se se stejnou otázkou. Kdyby se našlo víc prodejců tohoto kočárku, stoupla bych si do fronty jako zájemce ![]()