Valco matrix

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Valco Matrix?

Přidejte zkušenost s Valco Matrix
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18259
21.6.14 08:58
@Batka píše:
Našla jsem fotky - http://www.obecslatina.cz/…t-plny-ukolu na č.5 jsme v dáááálce s celou naší bandou :D
A musím si postěžovat. Jsem faaaaaaakt naštvaná :cert: Letos jsme šli tak, ať nikoho nepředběhnem… 3 rodinky předběhly nás :roll:Upřímně musím říct, že při zhodnocení toho terénu tak opravdu tomuhle kočárku klobouk dolů. Tohle by jen tak nějaký nezvládl a nebo se rozsypal :potlesk: :potlesk:

A joooo, to je pekny ta fotka a kocarek jak je pekne videt… :mrgreen: :palec:
To ti verim, ze te to nastvalo, me by predbihani taky nastvalo, ale tak jde hlavne o zabavu a o deti, aby si to uzily, tak se clovek pres to musi nejak prenest :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.6.14 18:38

Ach jo :mrgreen: Mám možnost si nechat úplně luxusní kombinaci fusaků do kočáru. Ale problém :mrgreen: Boční pás je na pevno.

Nevíte jak je to s reklamacemi? V případě poškození konstrukce, dala by se poslat pouze ona bez potahu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
26.6.14 09:57
@Batka píše:
Ach jo :mrgreen: Mám možnost si nechat úplně luxusní kombinaci fusaků do kočáru. Ale problém :mrgreen: Boční pás je na pevno.Nevíte jak je to s reklamacemi? V případě poškození konstrukce, dala by se poslat pouze ona bez potahu? :D

Zjištěno :D Můžu poslat samotnou konstrukci bez potahu, jde se přešííívat :lol: :lol: Ale budu mít z kočáru papouška :mrgreen: Ke krásné hráškové zelené přibude černý softsheelový fusak, limetkový fleecový fusak a časem ještě fusak z teddy fleecu (to se pak uvidí jestli zbyla limetka nebo se bude muset improvizovat) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
15.7.14 09:12

@Hanka79 Jak to vypadá s prodejem vozidla? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
25.7.14 21:08

Začínám ten kočárek mít fakt víc a víc rána, mrňous má mezi 65-70cm, a tím že je ten lem ohnutý dolů skoro pernamentně, tak malého tlačí při sezení do hlavy už teď. A to je ke kraji rozdíl ještě cca 10cm místa :(

@Hanka79 @martinaafazolka Holky měly jste problém s něčím podobným? Řešily jste to nějak? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
25.7.14 22:27

@Batka Cevece na tom nasem nic takoveho neni.. :think:
Koukala jsem na ty fotky co jsem sem davala, pac bych nerada lhala, ale fakt si ten lem tam nevybavuju a na fotce ho ani nevidim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
25.7.14 22:30
@Batka píše:
@Hanka79 Jak to vypadá s prodejem vozidla? :)

Vozidlo je porad zatim neprodany :) je na balkone…snad se casem nekdo najde :)ja musim zase aktualizovat inzeraty, jsme se ted stehovali, tak nejak nebyl cas to hlidat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
25.7.14 23:40
@Hanka79 píše:
@Batka Cevece na tom nasem nic takoveho neni.. :think:
Koukala jsem na ty fotky co jsem sem davala, pac bych nerada lhala, ale fakt si ten lem tam nevybavuju a na fotce ho ani nevidim :think:

Problem vyresen. Poradilo mi par lidi ten lem pretocit a pretahnout na druhou stranu. Slo to tezko ale povedlo se :-)

tak jestli nejsou nejake zmeny podle toho kdy byl kocar vyrobeny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.7.14 07:35
@Batka píše:
Problem vyresen. Poradilo mi par lidi ten lem pretocit a pretahnout na druhou stranu. Slo to tezko ale povedlo se :-)tak jestli nejsou nejake zmeny podle toho kdy byl kocar vyrobeny :-)

Je to mozny, ze tam na tom neco pozmenili, porad neco vymysli az to nakonec zcubi :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
30.7.14 20:29

@Hanka79 Jak jsem psala ten email na valco :) Tak mi psali že ta opěrka je opravdu divná a ať ten kočár pošlu k nim na servis, tak mi dali přímo adresu :) Po 8.8 ho okamžitě posílám kompletně i s hlubokou korbičkou ať mi kouknou i na cvočky :) Na hlubokou korbičku nejde dát ani ta plachta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
21.8.14 21:48

@Batka Tak kocarek mam prodany :) pani z neho byla nadsena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
11.2.15 13:24

Zdravim

Diskuse uz dlouho spi ale zkusim… Nebudete ho nekdo nahodou prodavat? Diky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
11.2.15 13:44

Jeste doplnim, stacil by nam ciste jen sportak. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
12.2.15 16:57

Nikdo? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
26.2.15 22:19

Přidávám se se stejnou otázkou. Kdyby se našlo víc prodejců tohoto kočárku, stoupla bych si do fronty jako zájemce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí