Valco matrix

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Valco Matrix?

Přidejte zkušenost s Valco Matrix
Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
5.6.14 21:25
@Hanka79 píše:
@Batka Vy podvodnici :cert: :lol: :lol: ;) ale ma byt pekne, mozna az moc teplo, tak vam bude v lese aspon prijemne :) a pozor na klistata :roll: :)

To jela v kočárku no :D :D :D A já ještě bez prcka :mrgreen: Tak jsme prostě šli a šli a šli a pár lidí omylem předběhli nooo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale strašně se stydím :P Z klíšťat mám strach, zítra jedu do města ještě dokoupit potřebnou výbavu a snad něco koupím i na ně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
5.6.14 21:31

@Batka Jasny no, tak nektery lidi jsou holt rychlejsi s detma v kocarku nez s detma co jdou za ruce…, ted treba predbehne zase nekdo vas :mrgreen: Ja zitra taky chci koupit nejaky repelenty, pac nas za tyden ceka vikend u nasich na chalupe…:) jinak ja ten nas kocarek uz prodavam, tak uvidime :) usoudili jsme, ze uz ho nepouzivame a nevyuzijem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
5.6.14 21:34
@Hanka79 píše:
@Batka Jasny no, tak nektery lidi jsou holt rychlejsi s detma v kocarku nez s detma co jdou za ruce…, ted treba predbehne zase nekdo vas :mrgreen: Ja zitra taky chci koupit nejaky repelenty, pac nas za tyden ceka vikend u nasich na chalupe…:) jinak ja ten nas kocarek uz prodavam, tak uvidime :) usoudili jsme, ze uz ho nepouzivame a nevyuzijem :)

Tak držím palečky aby se prodal :) doporučuju i kočárkovské skupiny na FB :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
5.6.14 21:37

@Batka Dekuju, asi budu trochu za exota, ale ja FB nemam :-D :oops: jeste je v zaruce, tak snad se podari brzy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
5.6.14 21:52
@Hanka79 píše:
@Batka Dekuju, asi budu trochu za exota, ale ja FB nemam :-D :oops: jeste je v zaruce, tak snad se podari brzy :)

Tak to se klaním :) já proti němu taky bojovala a byla v podstatě donucena si ho založit… ale někdy toho lituju :mrgreen: o nic nepřicházíš :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
5.6.14 22:07

@Batka Ja ho nechci kvuli tomu, ze by pak kazdy otravoval a psal tam kraviny a taky, ze bych na tom pak byla i zavisla :) staci emimino :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
5.6.14 22:09
@Hanka79 píše:
@Batka Ja ho nechci kvuli tomu, ze by pak kazdy otravoval a psal tam kraviny a taky, ze bych na tom pak byla i zavisla :) staci emimino :mrgreen: :mrgreen:

Jen se toho drž :lol: Pošli mi foto, si tě pověsím nad počítač a budu se motivovat kdykoliv si zapnu ntb :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
5.6.14 22:13

@Batka Hihi, no radsi ne… :mrgreen:., jen na to mysli, ze FB nemam, z me fotky by jsi mohla mit trauma :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
7.6.14 17:24

@Hanka79 tak pohadkovy les zvladnuty. Ten kocarek miluju <3 cesty pres potoky, bahno, lesy, vymlete lesni cesty ktere se daji tak maximalne traktorem a trasy pres ornice. Maly pulku cesty prospal a druhou cast koukal nebo si hral :-D kocarek jsme dokonce nesli pres potok, teda ne ja ale pritel. Popadl kocarek s nasim spicim 8kilovym drobeckem a sel :-D pak jsme ho i kus cesty nesli pres hodne vymletou cestou a parkrat jsme ho museli prenest pres zamcenou branou. A pohoda <3

Jen toho kdo vymyslel tu trasu bych polibila panvi. Sly tam i dvoje sourozenecke kocarky, u druheho stanoviste se museli otocit i s placicima detma :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.6.14 11:15

Tak jsem právě objevila ameriku :jazyk: včera jsem se dala na mytí kočárku. Co šlo tak jsem šupla do pračky, zbytek do vany a růčo jsem to vyprala. No ale při rozebírání jsem přišla na to, že součástí kočárku je i pumpička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
19.6.14 12:31
@Strsim píše:
Tak jsem právě objevila ameriku :jazyk: včera jsem se dala na mytí kočárku. Co šlo tak jsem šupla do pračky, zbytek do vany a růčo jsem to vyprala. No ale při rozebírání jsem přišla na to, že součástí kočárku je i pumpička :mrgreen:

Pritel na to prisel minuly tyden takze tu radost chapu :-D
Drzim palce pri opetovnem nandavani :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
19.6.14 12:47
@Batka píše:
Pritel na to prisel minuly tyden takze tu radost chapu :-D
Drzim palce pri opetovnem nandavani :-D

HOTOVO - kupodivu to šlo téměř samo :-) :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
19.6.14 16:23
@Strsim píše:
HOTOVO - kupodivu to šlo téměř samo :-) :dance: :dance: :dance:

Juhůůů :dance: :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
19.6.14 19:07
@Batka píše:
@Hanka79 tak pohadkovy les zvladnuty. Ten kocarek miluju <3 cesty pres potoky, bahno, lesy, vymlete lesni cesty ktere se daji tak maximalne traktorem a trasy pres ornice. Maly pulku cesty prospal a druhou cast koukal nebo si hral :-D kocarek jsme dokonce nesli pres potok, teda ne ja ale pritel. Popadl kocarek s nasim spicim 8kilovym drobeckem a sel :-D pak jsme ho i kus cesty nesli pres hodne vymletou cestou a parkrat jsme ho museli prenest pres zamcenou branou. A pohoda <3Jen toho kdo vymyslel tu trasu bych polibila panvi. Sly tam i dvoje sourozenecke kocarky, u druheho stanoviste se museli otocit i s placicima detma :-(

Tak to jsem rada, ze jste si to hezky uzili a ze jste s kocarkem spokojeny :) my taky byli…ale holt uz neni potreba :), strasne rychle to uteklo…moc rychle ty deti rostou :( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
20.6.14 23:52
@Hanka79 píše:
Tak to jsem rada, ze jste si to hezky uzili a ze jste s kocarkem spokojeny :) my taky byli…ale holt uz neni potreba :), strasne rychle to uteklo…moc rychle ty deti rostou :( :)

Našla jsem fotky - http://www.obecslatina.cz/…t-plny-ukolu na č.5 jsme v dáááálce s celou naší bandou :D
A musím si postěžovat. Jsem faaaaaaakt naštvaná :cert: Letos jsme šli tak, ať nikoho nepředběhnem… 3 rodinky předběhly nás :roll:

Upřímně musím říct, že při zhodnocení toho terénu tak opravdu tomuhle kočárku klobouk dolů. Tohle by jen tak nějaký nezvládl a nebo se rozsypal :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí