Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Valco Matrix?
Přidejte zkušenost s Valco Matrix@Hanka79 píše:
@Batka Vy podvodnici![]()
![]()
![]()
ale ma byt pekne, mozna az moc teplo, tak vam bude v lese aspon prijemne
a pozor na klistata
![]()
To jela v kočárku no
A já ještě bez prcka
Tak jsme prostě šli a šli a šli a pár lidí omylem předběhli nooo
Ale strašně se stydím
Z klíšťat mám strach, zítra jedu do města ještě dokoupit potřebnou výbavu a snad něco koupím i na ně ![]()
@Batka Jasny no, tak nektery lidi jsou holt rychlejsi s detma v kocarku nez s detma co jdou za ruce…, ted treba predbehne zase nekdo vas
Ja zitra taky chci koupit nejaky repelenty, pac nas za tyden ceka vikend u nasich na chalupe…:) jinak ja ten nas kocarek uz prodavam, tak uvidime
usoudili jsme, ze uz ho nepouzivame a nevyuzijem ![]()
@Hanka79 píše:
@Batka Jasny no, tak nektery lidi jsou holt rychlejsi s detma v kocarku nez s detma co jdou za ruce…, ted treba predbehne zase nekdo vasJa zitra taky chci koupit nejaky repelenty, pac nas za tyden ceka vikend u nasich na chalupe…:) jinak ja ten nas kocarek uz prodavam, tak uvidime
usoudili jsme, ze uz ho nepouzivame a nevyuzijem
Tak držím palečky aby se prodal
doporučuju i kočárkovské skupiny na FB ![]()
@Batka Dekuju, asi budu trochu za exota, ale ja FB nemam
jeste je v zaruce, tak snad se podari brzy ![]()
@Hanka79 píše:
@Batka Dekuju, asi budu trochu za exota, ale ja FB nemam![]()
jeste je v zaruce, tak snad se podari brzy
Tak to se klaním
já proti němu taky bojovala a byla v podstatě donucena si ho založit… ale někdy toho lituju
o nic nepřicházíš ![]()
@Batka Ja ho nechci kvuli tomu, ze by pak kazdy otravoval a psal tam kraviny a taky, ze bych na tom pak byla i zavisla
staci emimino
![]()
@Hanka79 píše:
@Batka Ja ho nechci kvuli tomu, ze by pak kazdy otravoval a psal tam kraviny a taky, ze bych na tom pak byla i zavislastaci emimino
![]()
Jen se toho drž
Pošli mi foto, si tě pověsím nad počítač a budu se motivovat kdykoliv si zapnu ntb ![]()
@Batka Hihi, no radsi ne…
., jen na to mysli, ze FB nemam, z me fotky by jsi mohla mit trauma ![]()
@Hanka79 tak pohadkovy les zvladnuty. Ten kocarek miluju <3 cesty pres potoky, bahno, lesy, vymlete lesni cesty ktere se daji tak maximalne traktorem a trasy pres ornice. Maly pulku cesty prospal a druhou cast koukal nebo si hral
kocarek jsme dokonce nesli pres potok, teda ne ja ale pritel. Popadl kocarek s nasim spicim 8kilovym drobeckem a sel
pak jsme ho i kus cesty nesli pres hodne vymletou cestou a parkrat jsme ho museli prenest pres zamcenou branou. A pohoda <3
Jen toho kdo vymyslel tu trasu bych polibila panvi. Sly tam i dvoje sourozenecke kocarky, u druheho stanoviste se museli otocit i s placicima detma ![]()
Tak jsem právě objevila ameriku
včera jsem se dala na mytí kočárku. Co šlo tak jsem šupla do pračky, zbytek do vany a růčo jsem to vyprala. No ale při rozebírání jsem přišla na to, že součástí kočárku je i pumpička ![]()
@Strsim píše:
Tak jsem právě objevila amerikuvčera jsem se dala na mytí kočárku. Co šlo tak jsem šupla do pračky, zbytek do vany a růčo jsem to vyprala. No ale při rozebírání jsem přišla na to, že součástí kočárku je i pumpička
Pritel na to prisel minuly tyden takze tu radost chapu ![]()
Drzim palce pri opetovnem nandavani ![]()
@Batka píše:
Pritel na to prisel minuly tyden takze tu radost chapu
Drzim palce pri opetovnem nandavani
HOTOVO - kupodivu to šlo téměř samo
![]()
@Batka píše:
@Hanka79 tak pohadkovy les zvladnuty. Ten kocarek miluju <3 cesty pres potoky, bahno, lesy, vymlete lesni cesty ktere se daji tak maximalne traktorem a trasy pres ornice. Maly pulku cesty prospal a druhou cast koukal nebo si hralkocarek jsme dokonce nesli pres potok, teda ne ja ale pritel. Popadl kocarek s nasim spicim 8kilovym drobeckem a sel
pak jsme ho i kus cesty nesli pres hodne vymletou cestou a parkrat jsme ho museli prenest pres zamcenou branou. A pohoda <3Jen toho kdo vymyslel tu trasu bych polibila panvi. Sly tam i dvoje sourozenecke kocarky, u druheho stanoviste se museli otocit i s placicima detma
Tak to jsem rada, ze jste si to hezky uzili a ze jste s kocarkem spokojeny
my taky byli…ale holt uz neni potreba
, strasne rychle to uteklo…moc rychle ty deti rostou
![]()
@Hanka79 píše:
Tak to jsem rada, ze jste si to hezky uzili a ze jste s kocarkem spokojenymy taky byli…ale holt uz neni potreba
, strasne rychle to uteklo…moc rychle ty deti rostou
![]()
Našla jsem fotky - http://www.obecslatina.cz/…t-plny-ukolu na č.5 jsme v dáááálce s celou naší bandou ![]()
A musím si postěžovat. Jsem faaaaaaakt naštvaná
Letos jsme šli tak, ať nikoho nepředběhnem… 3 rodinky předběhly nás ![]()
Upřímně musím říct, že při zhodnocení toho terénu tak opravdu tomuhle kočárku klobouk dolů. Tohle by jen tak nějaký nezvládl a nebo se rozsypal
![]()