Valco matrix

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Valco Matrix?

Přidejte zkušenost s Valco Matrix
Napsat příspěvek
Velikost písma:
petula1412
28.4.13 07:52

Dobrý den,
Také se zajímám o koupi valco matrix a nikde nemůžu najít vajíčko, které na kočárek sedí. Máte některá ke kočárku autosedačku? Jaké značky? Ještě bych se ráda zeptala maminky, jak se jezdí s kočárkem na opravdu špatném terénu, máme ve městě tzv. „kočičí hlavy“ a ty nám zničily doposud všechny kočárky, které byly bez odpruženi. Jezdit tam ale musíme, tak potřebujeme kočárek, který to zvládne. :-) děkuji moc za odpověď! :-)

• Citovat
  • Upravit
Ily
458
28.4.13 08:33

Na valco matric sedi chicco, mrkni na www.valco.cz a tam je to primo napsane, kocarek ma znama a je spokojena, ja mam podobny a taky bez problemu.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šárka273
8.5.13 06:34

Dobrý den, taky hodně uvažuji o kočárku Valco Matrix, ale pořád nevím. Jak jste s ním spokojené, ty které ho máte déle? Jak se jezdí, jak je praktický a tak? Co mu chybí? A co nánožník? Plní fuknci? Koš je dostupný? Moc předem děkuji za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
2776
4.8.13 14:09

Dobrý den, právě jsem objevila Valco matrix a zaujal mě. Sháním kočárek pro 17 ti měsíční dceru na zimu a Valco mě opravdu zaujal. Můžu poprosit názory maminek, co ho mají, jak jsou spokojené? Zvažovala jsem koupi Speediho, ale zase než dát 3 tis. za jetý kočík, to radši 4 za nový… nevíte, zda lze někde koupit jen samostatný sporťák? Díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
4.8.13 15:40

@LentilkaLeni Sporťák bez korby(pokud nevadí koupě v eshopu) http://www.detskyruzek.cz/…_matrix_plus
http://beruskakocarky.mimishop.cz/detail.php?…
Jinak sama nevlastním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šárka273
4.8.13 21:57

Dobrý den, já tento kočárek už mám a jsem naprosto spokojená. Nevím teda ještě jak v zimě, mám ho teprv 2 mesíce, ale myslím si, že to bude ok. Jezdí se s ním opravdu dobře, koš teda není obrovský jako třeba u Peg perégo, ale na něco malého stačí. Není to kočár na velké nákupy. Potom druhé malé mínus je to, že když ho skládám do auta, tak nesmí být nic dole v koši, ale je fakt, že já tam třeba dečku nechám a taky to jde ;), jinak velké plus je, že se dá boudička přetahnout proti sluníčku a tzv. „okénko“ abych na malého viděla, je lehký a dobrá je ta odvetravaci vlozka jak na ní leží. Já kupovala jen sporták v Lbc v Pettu, ale mají ho i v Dětském ráji za 5tis s plastenkou, pumpičkou a nánožníkem, možná už ted bude levnejsí ;)

• Citovat
  • Upravit
2776
4.8.13 22:03
@Šárka273 píše:
Dobrý den, já tento kočárek už mám a jsem naprosto spokojená. Nevím teda ještě jak v zimě, mám ho teprv 2 mesíce, ale myslím si, že to bude ok. Jezdí se s ním opravdu dobře, koš teda není obrovský jako třeba u Peg perégo, ale na něco malého stačí. Není to kočár na velké nákupy. Potom druhé malé mínus je to, že když ho skládám do auta, tak nesmí být nic dole v koši, ale je fakt, že já tam třeba dečku nechám a taky to jde ;), jinak velké plus je, že se dá boudička přetahnout proti sluníčku a tzv. „okénko“ abych na malého viděla, je lehký a dobrá je ta odvetravaci vlozka jak na ní leží. Já kupovala jen sporták v Lbc v Pettu, ale mají ho i v Dětském ráji za 5tis s plastenkou, pumpičkou a nánožníkem, možná už ted bude levnejsí ;)

a má polohovací nožičky? A co to znamená že jdou kolečka do 3 poloh jak píšou v popisu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Šárka273
4.8.13 22:14

Na nožičky nic není, ty mu „visí“ dolu, ale také jsem se toho bála, viděla jsem u jiných kočárků, že mají stupačky na nožičky, ale oni si je opřou stejnak o to držadlo co mají před s sebou. Ty 3 polohy jsou u předního kola aretace bud ze jede jen rovne ( na zimu), nebo jde otáčet o 45st(myslim) a pak uplne otáčet o 360st. Dobrá je také ta špička ve předu, vypada to sice jako ledoborec, ale me se to třeba hodilo na odložení něčeho-pití a tak nebo na nohu, kdyz jsme sedeli nekde a nemohla jsem jezdit, tak jsem nohou „houpala“ :D

• Citovat
  • Upravit
2776
4.8.13 22:18
@Šárka273 píše:
Na nožičky nic není, ty mu „visí“ dolu, ale také jsem se toho bála, viděla jsem u jiných kočárků, že mají stupačky na nožičky, ale oni si je opřou stejnak o to držadlo co mají před s sebou. Ty 3 polohy jsou u předního kola aretace bud ze jede jen rovne ( na zimu), nebo jde otáčet o 45st(myslim) a pak uplne otáčet o 360st. Dobrá je také ta špička ve předu, vypada to sice jako ledoborec, ale me se to třeba hodilo na odložení něčeho-pití a tak nebo na nohu, kdyz jsme sedeli nekde a nemohla jsem jezdit, tak jsem nohou „houpala“ :D

No to je dobrý to kolečko :-) díky moc za info. a máte nějaké reálné fotečky? Můžu poprosit, klidně z provozu, z venku, jestli máte… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janajajulina
22.8.13 19:03

doplnky

Maminky prosím nevíte kde sehnat

• Citovat
  • Upravit
7
12.10.13 22:12

Dobrý den máme dvojčata a Valco Matrix mi připadá jak Phil&Teds. Nevíte prosím jestli by do tohoto kočárku pasovalo přídavné sedátko pro druhé dítě? Taky se mi líbí a je levnější než Phil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.4.14 12:20

Ahoj maminky :) Do tohohle kočárku jsem se nevím proč zamilovala :D Pokud bude příští měsíc někde skladem tak ho kupujeme :mrgreen: Používala ho některá z Vás i s hlubokou korbičkou? Nebo jenom jako sporťák? :) Syn má v současné době 4 a půl měsíce takže přímo do sporťáku ho dávat nebudeme. Ale chceme ho i s onou hlubokou korbičkou :)
Mě by zajímalo hlavně jestli je stabilní i s ní? Beru že tříkolka asi nebude tak stabilní jako čtyřkolka, ale je stabilní alespoň trochu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3617
13.4.14 14:41

My ho máme už co se malá narodila a jsme spokojení :palec: máme právě i tu hlubokou korbu a stabilní je. I zimu jsme v něm zvládli :mrgreen: je s tím i docela snadná manipulace a moc pěkně se ovládá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.4.14 15:14

@Nika91 To moc ráda slyším :) Já jsem sice strašně chtěla 4kolku, ale posledních 14 dní mě strašně vytáčí manipulovatelnost s koly co jsou na pevno :D To je hrůza :D

A co nánožník? Je dostatečný? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.4.14 15:15

@Nika91 Ještě bych měla prosbičku :) Měla bys možnost mi ho vyfotit? S nataženým nánožníkem? Nikde na internetu jsem nenašla žádnou fotku s ním 8o Byla bych opravdu moooc vděčná :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí