Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, máte některá šortky 501 Levis? Ráda bych si své první pořídila. Nemám možnost omrknout v obchodě a musím koupit přes net. Jak jste spokojené? Prý mají místo zipu zapínání na knoflíky, nerozčiluje vás to?
Děkuji!
@MJka píše:
Zdravím, máte některá šortky 501 Levis? Ráda bych si své první pořídila. Nemám možnost omrknout v obchodě a musím koupit přes net. Jak jste spokojené? Prý mají místo zipu zapínání na knoflíky, nerozčiluje vás to?
Děkuji!
Na knoflíky bych nechtěla, vadilo by mi to. Jinak proč ne? Jsou to jen šortky, nic zvláštního ![]()
Levis 501 nosim uz treti sezonu a nedam na ne dopustit. Jsou z tvdrsi dzinoviny, takze se casem ani neroztahaj a drzi pekne tvar, to zapinani na knofliky me taky nestve, je to jen o zvyku. Jak maj vysokej pas, tak delaj peknej zadek 😂 a to nejsem zadna nudle, nosim velikost 29. 😂 vseobecne levis za me super 👍🏻
Dotaz je spíše na ženy, ale za mě, mám taky mimo jiné Levisky, ne kraťasy, ale dlouhé, bílé, k tomu pásek taky bílý kožený zn. Hugo Boss a jak byl dotaz, tak s knoflíky. Knoflíky mě nevadí, ničemu nevadí, jako neprostatik OK. Kdo má zvětšenou prostatu s nucením chodít na WC, tak asi bude mít smůlu, protože častěji ty knoflíky rozepínat a zapínat je asi utrpení.
![]()
@Zmatena.prvomatka
Moc děkuji za reakci, já se právě bojím těch knoflíků, že mě budou rozčilovat, zip je přece jen rychlejší a jednodušší ![]()