Krátká, ,,divná'' a slabá menstruace - mám si udělat těhotenský t

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
28.6.23 08:08

Krátká ,,divná'' slabá

Ahoj chci se zeptat než něco podniknu jestli máte nějakou zkušenost nebo radu. Mé menstruační cikly jsou pravidelné bolestivé (bez léků ji nezvládnu ) a trvají cca 5-6 dní a už pár let stejně, HA neberu přítel si musí dát pozor. Zhruba v půlce mezi menstruaci jsem měla takový hnědo červený výtok a teď nastala menstruace, která trvala 2 dny, bez bolesti a byla dost slabá.. jít do lékárny na těhu test nebo se to sem tam stane, že se dostaví extra slabá menstruace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35437
28.6.23 08:18
@Shadar píše:
Ahoj chci se zeptat než něco podniknu jestli máte nějakou zkušenost nebo radu. Mé menstruační cikly jsou pravidelné bolestivé (bez léků ji nezvládnu ) a trvají cca 5-6 dní a už pár let stejně, HA neberu přítel si musí dát pozor. Zhruba v půlce mezi menstruaci jsem měla takový hnědo červený výtok a teď nastala menstruace, která trvala 2 dny, bez bolesti a byla dost slabá.. jít do lékárny na těhu test nebo se to sem tam stane, že se dostaví extra slabá menstruace?

Můžeš zkusit test. Dávat si pozor není úplně dobrá ochrana.
Naše dám si pozor zrovna snídá toust.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.6.23 08:52

@JancaS84 🫣 je mi jasné dát si pozor je průser sám o sobě, ještě když se známe měsíc 🤦. Tak trošku jsem už z toho nervózní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35437
28.6.23 09:07
@Shadar píše:
@JancaS84 🫣 je mi jasné dát si pozor je průser sám o sobě, ještě když se známe měsíc 🤦. Tak trošku jsem už z toho nervózní
:roll: :roll: :roll: tak to jste hodně velký střelci. O pohlavních chorobách ani nemluvě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.6.23 09:15
@JancaS84 píše: :roll: :roll: :roll: tak to jste hodně velký střelci. O pohlavních chorobách ani nemluvě

No to ano souhlasím jen prostě někdy šla ochrana bokem. Teď přemýšlím jestli začít panikařit nebo zachovat klid skočit na test co ukáže, popřípadě další menstruace jak se projeví. 🤷

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35437
28.6.23 11:31
@Shadar píše:
No to ano souhlasím jen prostě někdy šla ochrana bokem. Teď přemýšlím jestli začít panikařit nebo zachovat klid skočit na test co ukáže, popřípadě další menstruace jak se projeví. 🤷

Zkusila bych test, stojí pár korun. Pokud by jsi chtěla těhotenství ukončit tak bych nečekala na další menstruaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
30.6.23 15:50

@Shadar asi jste zo prostrelili :mavam: nejspis tehotna budes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie