Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A to máš tak velké bolesti, že s tím musíš běhat k doktorovi? Menstruaci jsi měla, je úplně normální, že sem tam je cyklus jiný. Třeba normálně mám ms 6 dní, první den potřebuju 3 ms kalhotky na den, ty další dny dvoje. A pak se mi stalo, že ms jen 4 dny a jedny kalhotky denně. Nezkoumala bych se tak moc, viz ty sraženiny. Test negativní, těhotná nejsi, ms byla, tak vypni hlavu. Psychika udělá hodně. Jestli bude bolest břicha zesilovat a potrvá déle, pak bych to řešila.
Nedavno tady byl podobny dotaz…ja nikdy neresila odchylku, ktera byla jednorazova. Talze kdyz jsem mela tu a tam nejaky divny cyklus, rekla jsem si, ze je to nejaky hormonalni vykyv nebo neco a dal to neresila, telo neni stroj
Jasne, pokid by se ta bolest nejak stupnovala, tak by to mel nekdo zkouknout, jestli nemas treba nejakou cystu nebo neco…ale jinak bych pockala do dalsiho cyklu, jestli bude „normalnejsi“
Ahoj holky jsem trochu bezradná, a tak se chci zeptat vás, na zkušenosti o co by se mohlo jednat.
jeste jsme mely nechráněný sex 20.2 myslíte ze by to nějak ovlivnilo ms? Je to asi blbost ale přemýšlím uz nad vším 
tak jestli byste neporadily nějak vy? 
Pred MS mam pokaždé bolesti v prsou a zvětšená, a s prvním dnem ms to přestane. Mam i ovulační bolesti, ty sem tento cyklus také pocítila. Bolelo to 7.2.-8.2..toho 8 jsme s přítelem měly nechráněný sex. V sobotu 21.2, sem dostala normálně ms která trvala do 23.2 přerušovaně, ale i tak to bylo dost silné, ale bez krevních sraženin které mám také vždy, jenže od toho pondělí 23.2 jak kdyz utne(normálně mam ms 6-7dni) od té doby mě furt tak divně páli v podbřišku jak kdybych to zas mela dostat ale furt nic, prsa vubec i nepřestala bolet, dnes jsem zkusila TT a nic. Nestalo se vám to některé? A jestli mam kvuli tomu běhat na gyn.? Jak se vubec třeba projevuje takový anovulacni cyklus?
Volala jsem k dr. Ale vypnutý telefon, asi tam není tento týden