Krátká menstruace a bolest

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
26.2.26 10:54

Krátká menstruace a bolest

Ahoj holky jsem trochu bezradná, a tak se chci zeptat vás, na zkušenosti o co by se mohlo jednat.
Pred MS mam pokaždé bolesti v prsou a zvětšená, a s prvním dnem ms to přestane. Mam i ovulační bolesti, ty sem tento cyklus také pocítila. Bolelo to 7.2.-8.2..toho 8 jsme s přítelem měly nechráněný sex. V sobotu 21.2, sem dostala normálně ms která trvala do 23.2 přerušovaně, ale i tak to bylo dost silné, ale bez krevních sraženin které mám také vždy, jenže od toho pondělí 23.2 jak kdyz utne(normálně mam ms 6-7dni) od té doby mě furt tak divně páli v podbřišku jak kdybych to zas mela dostat ale furt nic, prsa vubec i nepřestala bolet, dnes jsem zkusila TT a nic. Nestalo se vám to některé? A jestli mam kvuli tomu běhat na gyn.? Jak se vubec třeba projevuje takový anovulacni cyklus? :nevim: jeste jsme mely nechráněný sex 20.2 myslíte ze by to nějak ovlivnilo ms? Je to asi blbost ale přemýšlím uz nad vším :lol:
Volala jsem k dr. Ale vypnutý telefon, asi tam není tento týden :zed: tak jestli byste neporadily nějak vy? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
pujda
26.2.26 11:25

A to máš tak velké bolesti, že s tím musíš běhat k doktorovi? Menstruaci jsi měla, je úplně normální, že sem tam je cyklus jiný. Třeba normálně mám ms 6 dní, první den potřebuju 3 ms kalhotky na den, ty další dny dvoje. A pak se mi stalo, že ms jen 4 dny a jedny kalhotky denně. Nezkoumala bych se tak moc, viz ty sraženiny. Test negativní, těhotná nejsi, ms byla, tak vypni hlavu. Psychika udělá hodně. Jestli bude bolest břicha zesilovat a potrvá déle, pak bych to řešila.

• Citovat
  • Upravit
2998
26.2.26 12:26

Nedavno tady byl podobny dotaz…ja nikdy neresila odchylku, ktera byla jednorazova. Talze kdyz jsem mela tu a tam nejaky divny cyklus, rekla jsem si, ze je to nejaky hormonalni vykyv nebo neco a dal to neresila, telo neni stroj :nevim: Jasne, pokid by se ta bolest nejak stupnovala, tak by to mel nekdo zkouknout, jestli nemas treba nejakou cystu nebo neco…ale jinak bych pockala do dalsiho cyklu, jestli bude „normalnejsi“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí