Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den, chci se zeptat jestli je normální když mám menstruaci jen 3 dny. Beru HA asi 2 roky, nevysadila jsem. Normálně mám menses 5 dní a nyní jen 3. Domnívám se, že to bude tím že jsem si menstruaci o týden posunula a mam v sobě příliš mnoho hormonů. Ale je možné že HA selhala a jsem těhotná? Používám ochranu a nikdy se do mě přítel neudělal, vždy ho vytáhne. Děkuji za odpovědi
Při braní HA nemenstruuješ. Krvácíš z vysazení. Bývá slabší. Jestli ji bereš, jak máš, těhotná nebudeš. Jistotu ti dá doktor.
@Russet vím že během braní nemenstruuju, to vysazení myslím tak, že jsem ji nepřestala brát úplně, neberu jen na týden kdy mám mít menstruaci.
Děkuji, snad nejsem
Mně předepisuje HA doktor jen kvůli hormonům. Děti mít nemůžu. Nyní však přemýšlí nad jiným typem léčby, za což bych byla ráda. Nicméně s HA mám MS také tři dny, ty první dva to bývala docela síla, krve jak z kohoutku, bolest děs běs, teď mám jinou HA, MS taky tři dny, ale už to není na začátku taková hrůza.
Dobrý den, chci se zeptat jestli je normální když mám menstruaci jen 3 dny. Beru HA asi 2 roky, nevysadila jsem. Normálně mám menses 5 dní a nyní jen 3. Domnívám se, že to bude tím že jsem si menstruaci o týden posunula a mam v sobě příliš mnoho hormonů. Ale je možné že HA selhala a jsem těhotná? Používám ochranu a nikdy se do mě přítel neudělal, vždy ho vytáhne. Děkuji za odpovědi