Konizace bez narkózy ZKUŠENOSTI

Anonymní
23.9.19 19:02

Konizace bez narkozy ZKUSENOSTI

Hezky den, ma nekdo zkusenosti s konizaci delozniho cipku bez narkozy? Jen v lokalnim umrtveni? Zitra se jdu s dr. Domluvit na postupu a terminu. Mne se pod narkozu jit nechce. Absolvovat vsechny vysetreni pred apod…rada bych to zvladla v lokalnim umrtveni, ale nikdo zkusenosti v okoli nema. Tak se ptam tady…je tady nekdo??? :mavam: :mavam: :mavam: :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
23.9.19 19:07

Mi dělali konotací v lokální anestezii. Celkovou pro těch pár minut?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.19 19:17
@bublinek píše:
Mi dělali konotací v lokální anestezii. Celkovou pro těch pár minut?

A slo to vydrzet??? Zakl.

• Citovat
  • Upravit
2129
23.9.19 19:29
@Anonymní píše:
Hezky den, ma nekdo zkusenosti s konizaci delozniho cipku bez narkozy? Jen v lokalnim umrtveni? Zitra se jdu s dr. Domluvit na postupu a terminu. Mne se pod narkozu jit nechce. Absolvovat vsechny vysetreni pred apod…rada bych to zvladla v lokalnim umrtveni, ale nikdo zkusenosti v okoli nema. Tak se ptam tady…je tady nekdo??? :mavam: :mavam: :mavam: :think:

Já, přesně před rokem.je to rychlost, umrtvení není příjemné, ale pan už nic necítíš. nic nekrvaci, hojení ok.Bala jsem se hrozně, ale bylo za 10 minut (ani ne ) hotovo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
23.9.19 19:43

Ja pujdu v prosinci nebo koncem listopadu. Beru lokalni anestezii abych mohla hned kojit a jet domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.19 20:18

Vidim, ze je nas tu vic. Tak asi taky vezmu lokalni umrtveni. Achjaaaaj…ale uspavat se mi nechce no :think: zakl. Pak i ja dam vedet co a jak. Treba se ta informace bude nekdy nekomu hodit..

• Citovat
  • Upravit
9023
23.9.19 20:54
@Anonymní píše:
A slo to vydrzet??? Zakl.

jo, je to sice na jiném konci, ale přirovnala bych to k zubní injekci, nepříjemné, ale dá se…
A připrav se na zápach. To ve mě zanechalo větší vzpomínku než celá injekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
23.9.19 21:06
@Anonymní píše:
Vidim, ze je nas tu vic. Tak asi taky vezmu lokalni umrtveni. Achjaaaaj…ale uspavat se mi nechce no :think: zakl. Pak i ja dam vedet co a jak. Treba se ta informace bude nekdy nekomu hodit..

Ja budu rada za info :).
Neboj, urcite to bude v poradku a hlavne rychle.za tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
24.9.19 08:31

Já byla na konizaci dvakrát, ani jednou jsem lokální umrtvení, natož samotný zákrok necítila, takže se rozhodně není čeho bát :) Cítila jsem akorát teplo, ale nic víc. Je to chvilka, nějaký 10 minut max. Určitě se není čeho bát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.19 01:12

Já byla teď v pondělí a byla jsem úplně překvapená, jak rychlý to bylo(ve zprávě z operace mám čas operace 13sekund :D :D). Ve Fakultce v Plzni je naprosto skvělý tým, doktorka mi přesně říkala, co zrovna bude dělat a jako bonus jsem tam měla krásného mladého medika. Žádnou bolest jsem necítila, nemám bolesti ani teď 3 dny po zákroku, vůbec nekrvacim, zkrátka vůbec nevím, že jsem nějakej zákrok podstoupila.

• Citovat
  • Upravit
9023
11.10.19 08:03
@Anonymní píše:
Já byla teď v pondělí a byla jsem úplně překvapená, jak rychlý to bylo(ve zprávě z operace mám čas operace 13sekund :D :D). Ve Fakultce v Plzni je naprosto skvělý tým, doktorka mi přesně říkala, co zrovna bude dělat a jako bonus jsem tam měla krásného mladého medika. Žádnou bolest jsem necítila, nemám bolesti ani teď 3 dny po zákroku, vůbec nekrvacim, zkrátka vůbec nevím, že jsem nějakej zákrok podstoupila.

co jsem pochopila, tak teď se vytvořilo něco jako strup a až ten se sloupne, tak začneš krvácet, alespoň umě to tak bylo, mě totiž vystrašilo pak to krvácení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
11.10.19 09:16
@bublinek píše:
co jsem pochopila, tak teď se vytvořilo něco jako strup a až ten se sloupne, tak začneš krvácet, alespoň umě to tak bylo, mě totiž vystrašilo pak to krvácení

Já nekrvacela vůbec, mne se sloupl ten strup vcelku a ani jsem nezaspinila.Asi u každého jinak :nevim: Přitom třeba po biopsii jsem krvácela fakt hodně a to mi řekli, že to bude jen špinit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
11.10.19 11:50

Holky, jsou pak nejaky omezeni? Pocitam, ze asi sestinedeli. Ale jinak fyzicky asi zadny problem, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
11.10.19 12:01

Omezení ve zvedání těžších věci.
To šestinedělí myslíš jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
11.10.19 12:04

@bublinek
No jako myslela jsem.bez sexu :). To jsem nekde zaslechla, ale taky nevim zda je to pravda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí