Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mi dělali konotací v lokální anestezii. Celkovou pro těch pár minut?
@bublinek píše:
Mi dělali konotací v lokální anestezii. Celkovou pro těch pár minut?
A slo to vydrzet??? Zakl.
@Anonymní píše:
Hezky den, ma nekdo zkusenosti s konizaci delozniho cipku bez narkozy? Jen v lokalnim umrtveni? Zitra se jdu s dr. Domluvit na postupu a terminu. Mne se pod narkozu jit nechce. Absolvovat vsechny vysetreni pred apod…rada bych to zvladla v lokalnim umrtveni, ale nikdo zkusenosti v okoli nema. Tak se ptam tady…je tady nekdo???![]()
![]()
![]()
Já, přesně před rokem.je to rychlost, umrtvení není příjemné, ale pan už nic necítíš. nic nekrvaci, hojení ok.Bala jsem se hrozně, ale bylo za 10 minut (ani ne ) hotovo. ![]()
Ja pujdu v prosinci nebo koncem listopadu. Beru lokalni anestezii abych mohla hned kojit a jet domu.
Vidim, ze je nas tu vic. Tak asi taky vezmu lokalni umrtveni. Achjaaaaj…ale uspavat se mi nechce no
zakl. Pak i ja dam vedet co a jak. Treba se ta informace bude nekdy nekomu hodit..
@Anonymní píše:
A slo to vydrzet??? Zakl.
jo, je to sice na jiném konci, ale přirovnala bych to k zubní injekci, nepříjemné, ale dá se…
A připrav se na zápach. To ve mě zanechalo větší vzpomínku než celá injekce.
@Anonymní píše:
Vidim, ze je nas tu vic. Tak asi taky vezmu lokalni umrtveni. Achjaaaaj…ale uspavat se mi nechce nozakl. Pak i ja dam vedet co a jak. Treba se ta informace bude nekdy nekomu hodit..
Ja budu rada za info
.
Neboj, urcite to bude v poradku a hlavne rychle.za tebou.
Já byla na konizaci dvakrát, ani jednou jsem lokální umrtvení, natož samotný zákrok necítila, takže se rozhodně není čeho bát
Cítila jsem akorát teplo, ale nic víc. Je to chvilka, nějaký 10 minut max. Určitě se není čeho bát ![]()
Já byla teď v pondělí a byla jsem úplně překvapená, jak rychlý to bylo(ve zprávě z operace mám čas operace 13sekund
). Ve Fakultce v Plzni je naprosto skvělý tým, doktorka mi přesně říkala, co zrovna bude dělat a jako bonus jsem tam měla krásného mladého medika. Žádnou bolest jsem necítila, nemám bolesti ani teď 3 dny po zákroku, vůbec nekrvacim, zkrátka vůbec nevím, že jsem nějakej zákrok podstoupila.
@Anonymní píše:
Já byla teď v pondělí a byla jsem úplně překvapená, jak rychlý to bylo(ve zprávě z operace mám čas operace 13sekund![]()
). Ve Fakultce v Plzni je naprosto skvělý tým, doktorka mi přesně říkala, co zrovna bude dělat a jako bonus jsem tam měla krásného mladého medika. Žádnou bolest jsem necítila, nemám bolesti ani teď 3 dny po zákroku, vůbec nekrvacim, zkrátka vůbec nevím, že jsem nějakej zákrok podstoupila.
co jsem pochopila, tak teď se vytvořilo něco jako strup a až ten se sloupne, tak začneš krvácet, alespoň umě to tak bylo, mě totiž vystrašilo pak to krvácení
@bublinek píše:
co jsem pochopila, tak teď se vytvořilo něco jako strup a až ten se sloupne, tak začneš krvácet, alespoň umě to tak bylo, mě totiž vystrašilo pak to krvácení
Já nekrvacela vůbec, mne se sloupl ten strup vcelku a ani jsem nezaspinila.Asi u každého jinak
Přitom třeba po biopsii jsem krvácela fakt hodně a to mi řekli, že to bude jen špinit.
Holky, jsou pak nejaky omezeni? Pocitam, ze asi sestinedeli. Ale jinak fyzicky asi zadny problem, ne?
Omezení ve zvedání těžších věci.
To šestinedělí myslíš jak?
@bublinek
No jako myslela jsem.bez sexu
. To jsem nekde zaslechla, ale taky nevim zda je to pravda ![]()
Hezky den, ma nekdo zkusenosti s konizaci delozniho cipku bez narkozy? Jen v lokalnim umrtveni? Zitra se jdu s dr. Domluvit na postupu a terminu. Mne se pod narkozu jit nechce. Absolvovat vsechny vysetreni pred apod…rada bych to zvladla v lokalnim umrtveni, ale nikdo zkusenosti v okoli nema. Tak se ptam tady…je tady nekdo???