Konizace bez narkózy ZKUŠENOSTI

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11.10.19 12:48

Určitě 4-6 týdnu bez sexu a nekoupat se, jinak hrozí infekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
11.10.19 13:43

Kukni na konizace.info ,tam máš vše napsáno a shrnuto. Konkretne ten sex nejdřív za 3 týdny, nekoupat se,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
3.12.19 17:49

Holky jak dlouho jste krvacely po konizaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
3.12.19 18:38
@Anna85 píše:
Holky jak dlouho jste krvacely po konizaci?

Ja byla na konizaci bez narkózy, kdy se to dělá nějakou elektrickou smyčkou, nebo jak se to. jmenuje. Tudiz se to „zatavi“,takže já nekrvacela vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
3.12.19 19:50
@luca241 píše:
Ja byla na konizaci bez narkózy, kdy se to dělá nějakou elektrickou smyčkou, nebo jak se to. jmenuje. Tudiz se to „zatavi“,takže já nekrvacela vůbec.

Ja mela taky bez narkozy klickou. Udela se strup a po tydnu se zacne olupovat a krvacet prave. Možná to neni u kazdeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
3.12.19 21:32

@Anna85 krvácela jsem při tom odlupovaní strupu, možná týden, ale vystrašilo mě, že to bylo celkem silné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2129
3.12.19 22:59
@Anna85 píše:
Ja mela taky bez narkozy klickou. Udela se strup a po tydnu se zacne olupovat a krvacet prave. Možná to neni u kazdeho.

Ježíš aha, tak to nevím. Mne se uloupl celý strup a krvácení si vůbec nepamatuju :oops: :nevim: a to bylo loni. Takze u mě asi žádné nebylo…asi fakt u každého jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
15.12.19 10:46

@Anna85 Já jsem první tyden jen lehce špinila, začala jsem krvácet asi týden po a zatím to trvá tyden, k tomu se teď přidaly lehké řezavé bolesti nebo spíš tlak v podbřišku pod pupíkem. Není to nic hrozného, ale nejsem si jistá, jestli to je jestě normální průběh:-/ Máte někdo podobnou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
15.12.19 10:56
@akleticu píše:
@Anna85 Já jsem první tyden jen lehce špinila, začala jsem krvácet asi týden po a zatím to trvá tyden, k tomu se teď přidaly lehké řezavé bolesti nebo spíš tlak v podbřišku pod pupíkem. Není to nic hrozného, ale nejsem si jistá, jestli to je jestě normální průběh:-/ Máte někdo podobnou zkušenost?

Uz nekrvacim, trvalo to 14dni. Obcas me zabolelo v podbrisku, ale nic strasneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
15.12.19 11:20

@Anna85 Ok, tos mě uklidnila, počkam tedy, jestli se to bude zlepšovat. Spíš to řešim radši teď, protože nechci případně běhat po doktorech o svátcích, ale snad to nebude třeba:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
27.12.19 14:18

Kdyby některá řešila podobný problém, třeba vám pomůže moje zkušenost. Týden po operaci jsem začala krvácet, po pár dnech se přidalo píchání v podbřišku a tlak, který připomínal začínající zánět močáku. Trvalo to asi 10 dní, pak to přešlo do menstruace, ale radši jsem zašla k dr, zjistili, že tam mám nějaké bakterie a dostala jsem atb. Nevím přesně, jestli i to krvácení souviselo, každopádně po ms už jen lehce špiním a to píchání ustupuje. Atb ale jestě dobírám. Všem, které řešíte podobnou situaci, přeji, ať je vám brzy líp;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.23 16:19

Konizace bez narkozy, Praha

Zdravím,
mám dotaz ohledně konizace. Nevíte někdo prosím, kde ji dělají bez narkozy a případně nějaké rady, doporučení.
Moc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
13.8.23 19:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie