Krátké očistky - problém?

5542
16.4.14 10:29

Krátké očistky- problém?

Chtěla bych se zeptat, jsem 10 dnů po porodu a už jen slabě špiním (na intimku), je problém že mám tak krátké očistky? Měla bych jít k doktorce? Vím že jedna kamarádka byla na nějaké injekci protože měla krátké očistky, tak by mě zajímalo jestli je takových případů víc?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16744
16.4.14 10:32

To jsem ještě neslyšela, injekci, protože se krátkou dobu čistila, bud ráda,10 dní není zase taková katastrofa, ale zavolej na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
16.4.14 10:36

Ahoj, po prvnim porodu jsem krvacela snad 7 tydnu a po druhem jsem to silne krvaceni mela prvni a druhy den, pak par dnu jako klas. menstruaci a pak uz jen spineni a celkove mi to zkoncilo 10ty den od porodu..na gyndu jsem volala, doktorka rikala ze jsem se akorat proste rychleji vycistila, na kontrole jsem byla a vse bylo ok..

Příspěvek upraven 16.04.14 v 10:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
16.4.14 10:37

@al3da také záleží jestli jsi rodila normálně či císařem. Já císařem a to jsem to měla také krátké a nijaké, a prý u císaře se toho hodně odsaje při operaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
16.4.14 10:39

Tak problém to určitě není, proč by měl? Hlavně je možné, že se ti to ještě znovu rozjede. Někdy bývají očistky i s pauzou, takže pokud nemáš žádné problémy, nijak bych to neřešila, není pro to důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5302
16.4.14 10:41

Po prvním porodu jsem je měla taky krátce max 2 týdny a nijak silné a žádný problém to nebyl, po druhé to bylo horší a delší :roll: a jak ráda jsem vzpomínala na ten první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.4.14 10:41

@al3da problém to nebude, né každá žena krvácí dlouho - já to měla taky jen pár dní, za 14 dnů už jsem nevěděla, že nějaký porod vůbec byl ;) jestli váháš, zavolej k dr, on Ti řekne, co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31382
16.4.14 10:45

@al3da to bych neřešila, já po porodu (teda císařem, ale to je jedno, i ve srovnání se spolucísařovnama jsem byla totální extrém) prakticky vůbec nekrvácela, bylo to ještě v porodnici tak na 2-3 denní výměny a to skutečně jen ze slušnosti. Zato se mi to vleklo jak smrad celých 6 týdnů, třeba týden nic a pak najednou při větší námaze ze mě vyletělo tolik, že to (samozřejmě tou dobou už pouze frajersky nošená) intimka nedokázala pobrat :roll: U prvního císaře to bylo úplně stejně. Pokud nebolí břicho, nemáš horečku…prostě pokud nic nenasvědčuje nějaké nezdravé retenci očistků a zánětu v děloze, tak bych se neznepokojovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
16.4.14 10:46

Rodila jsem normálně, byl to druhý porod, při první jsem měla silně krvácení 3t a potom týden špinění, tak mě to překvapilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4172
16.4.14 10:46

Zavolej si, ale taky souhlasím s holkama…

po prvním jsem měla celývh 6 týdnů…děs..pak mě ještě dočisťovala dr…

u druhého paráda…myslím ani ne těch 10. dní…v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
16.4.14 10:51

@Alušík dočištovala? to se taky dělá? to jsem ještě neslyšela, to se dělá v narkoze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4172
16.4.14 10:52

@střepina ano, dělá se to v narkoze…ale já souhlasila s ambulancí…no jako nic moc…ale od té doby klid :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
16.4.14 11:19

Já po císaři měla očistky celé šestinedělí :zed: pokud nemáš očistky bolestivé(což by mohlo značit zánět) tak by to mělo být v pohodě. samozřejmě že Ti víc poradí tvoje GynDr ;-)

• Citovat
  • Upravit
3249
16.4.14 11:21

Taky jsem se čistila krátce, v porodce jsme byly týden, a pak doma už jen nějaké tři, čtyři dny, ke konci šestinedělí jsem dostala normálně MS :zed:, jestli ti je dobře a nic tě nebolí nebo tak, tak bych to asi neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.4.14 12:27

@střepina no injekce se dává na vypuzení - očistky pak logicky zesílí. Takže to byl asi jiný problém než jen slabé očistky. Mě jí dali kvůli cucku v děloze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí