Krátké očistky - problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
16.4.14 14:14

Po prvním porodu jsem krvácela až do konce šestinedělí, a stejně mi nakonec dávali injekci na dočištění. Po druhém krvácení sotva 2 týdny, a vše OK. Takže na tom asi opravdu nezáleží :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.4.14 09:57

Ahoj mám už půl roku po porodu a očistky sem měla jen 3 dny v porodnici a to hodně málo + tak týden špinění :).Ptala sem se už v porodnici jestli je to normální a dr. mi řekl ano, každá to má jinak… Takže neměj strach případně zavolej DR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
30.8.16 16:04

Holky jsme 6 ty den po porodu a jen spinim na sonu mi zjsitili ze zadrzuju ocisrky v deloze dostala ksme injekci a nic to nerozjelo mam plasit a jet zmiva do porodnice na kontorlu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
30.8.16 16:12

@misa147 Taky jsem to tak měla, ale až od 6. porodu - špatně se mi zavinovala děloha + jsem v ní měla rezidua. Dostala jsem injekci, čekala jsem nějakou řezničinu, ale nic se nedělo a 3.den po porodu jsem byla v pohodě propuštěna s tím, že kdyby něco, mám přijet. Nebylo třeba, vše bylo ok.
A už neblbni a neoživuj tolik diskuzí, to bude dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
30.8.16 16:44

@fragola no ja injekci uz dostala a nic :/ zitra si pro klid duse skocim na ambulanci do porodnice na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
30.8.16 19:15

Hele, já tu injekci v porodnici dostala, šla jsem po císaři domů čtvrtý den, ten první týden doma mě pořád bolelo břicho, pak se to rozjelo, jakmile začaly odcházet očistky bylo to v pohodě, takže ještě počkej, ale mě bylo fakt fest zle, chvílema, takže jestli ti nic není, tak se hoď do klidu, buď ráda, a vyčkej ještě třeba šest dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.1.25 20:23

@al3da Obnovují diskuzi. Jak to prosim dopadlo? Jsem 14 dní po porodu, krvacela jsem tak přiměřeně a dnes nic, tak mám strach, aby pak nebyla v deloze nějaká neplecha… Dekujii :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí