Krátké špendlíky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Krátké špendlíky
Ahoj holky, potřebovala bych krátké špendlíky, max 1,5 cm, nejlépe s co nejmenší hlavičkou. Nevíte, jaké nejmenší špendlíky existují a jestli se dají běžně koupit? Popř. kde v Brně? Díky moc:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak kde v Brně netuším
ale u nás takovíhle měli ve škole pro krejčoví a švadleny a daly se i koupit
Jinak je obchod Švadlenka jukni na net jestli tam taky máte takoví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
díky:) a nevíš, jakž nejkratší se dají koupit? Fakt potřebuju krátký..no asi nejlepší bude zajít do obchodu a zeptat se..jenom jsem si říkala, že se napřed zeptám tady, ať tam nechodím zbytečně, kdyby tak krátký vůbec neexistovaly..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejkratší jsem kupovala 1 cm a nedá se s nima vůbec pracovat
Bo mám levé ruce.Objednala jsem je z netu, ale být tebou, oběhla bych nějaké švadlenky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no hele já jsem měla jeden čas úplně maličkatý skoro nešli držet v ruce, ale nikdy mě nenapadlo měřit
Určitě seženeš požadovanou dýlku věřím tomu… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na co to potřebuješ? Já právě sháněla co nejkratší na patchwork bez jehly, ale zas takhle krátké na to nejsou vhodné jsem zjistila…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
studuju architekturu a vyrabim model, kde potrebuju udelat stromy z polystyrenovych kulicek a ty pripichnout do podlozky. podlozka ma 5mm, kulicky 7, tak potrebuju kratky spendlik, aby ty stromy nevypadaly jak lizatka:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to jsou ty centimetrové už moc krátké, ne? Kdybys je chtěla, pošli mi zprávu s adresou, pošlu ti je, já už s těma mrchama malýma dělat nebudu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
xangel Díky za nabídku:), ale centimetr je fakt málo. Zítra zkusí sehnat o něco delší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja je kupovala v obchode,ktery provozuje švadlena.Ale meli by je snad mit v jakekoliv galanterii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kousek od viaduktu u nadrazi - smerem krenova je kovomat, maj tam ruznych spendliku, hrebicku, jsou ochotny, myslim ze si tam vyberes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit