Krátký pás v autě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31594
24.9.12 10:55

@Katka86 no vidíš a v některém servisu ti to udělají bez mrknutí oka :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.9.12 10:57
@Gladys píše:
@Katka86 no vidíš a v některém servisu ti to udělají bez mrknutí oka :|

přesně, však co, jde jim o kšeft :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
24.9.12 11:00

@Katka86 - muž dělá ve značkovém servisu a nenechal by v našem autě vyměnit ani ty původní pásy za originál celé (natož nějaké našití). Prý jak se do karoserie sáhne (i když odborně a jen přendáním pásů), už je to jednou rozdělané a pro ně to není 100% spolehlivé.

Někdo tu zmínil krátké pásy u Fordů. Máme druhé auto Fiestu a tam nepřipoutám vejce ani kdybych se po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
24.9.12 11:04

My máme právě nissan sunny starší typ už a prostě to vzadu nezapnu ani kdybych se po… a vepředu jo, ale ne tak jak by to mělo být připoutaný. takže nevím jak to vyřešit.
a přeci když půjdu koupit jinou autosedacku tak je mi to na nic ne? když jsou krátký pásy, tak mi přeci nepomůže sedačka nová. a jestli jo, tak poradte jakou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
24.9.12 11:10

@Smoulinka a co máš za autosedačku teď? Některé jsou fakt větší, ale zas bych taky koukala, jestli je ta menší sedačka bezpečná. Nemá cenu kupovat nějaký shit z Tesca i kdyby byl malý. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.9.12 11:17

@Smoulinka já můžu z vlastní zkušenosti srovnat jen Maxicosi citi a Romer babysafeplus a zkrátka ta romerka je větší a taková „nabouchanější“, MC citi bylo subtilnější ( a taky mnohem lehčí). Takže by opravdu stálo za to zajet do nějaké prodejny a ozkoušet víc sedaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
24.9.12 11:19

Ve svém autě (citroen c3) jsem vajíčko zapla úplně v pohodě a ani mě nenapadlo, že u jiného auta by to mohlo být jinak. Ale v autě u chlapa (volvo s80) jsme to tam dali fakt ťip ťop. Vajíčko jsem musela dát jakoby trochu více do lehu nebo jak to napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8228
24.9.12 11:20

Ta sedačka, co máme doma je značka Dumbo. A mám ji už po sestřenčiných dvojčatech který mají 5let. tak myslíte, že nemám kupovat od nikoho přes bazar? nějak není moc penízků na investování ted.:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
24.9.12 11:26
@Smoulinka píše:
Ahoj maminy, taky se vám stalo, že pro vás přijel chlap do porodnice a při poutání autosedačky do auta jste zjistily, že máte krátký pás? co s tím??? budu ráda za každou radu.

posunout sedacku dozadu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.9.12 11:30

@Smoulinka no jestli máte starou sedačku 5 let, tak už je taky skoro na vyřazení,
pořiďte novou sedačku, vyzkoušejte ji v obchodě, zda půjde zapnout do auta, a nebo pořídit sedačku se základnou, ty nepotřebují dlouhé pásy, jdou zapnout všude
pásy v autě určitě neupravovat, jak se do nich šáhne nemusí pak správně fungovat a při nehodě neudrží sedačku nebo osobu, která jím bude připoutána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
24.9.12 11:38
@Pudloslava píše:
posunout sedacku dozadu:-)

Nám třeba zadní sedačky nejdou posunout :nevim:. A vpředu zase máme airbag, který se nedá vypnout. Třeba to má zakladatelka stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
24.9.12 11:45
@Milli píše:
@Katka86 - muž dělá ve značkovém servisu a nenechal by v našem autě vyměnit ani ty původní pásy za originál celé (natož nějaké našití). Prý jak se do karoserie sáhne (i když odborně a jen přendáním pásů), už je to jednou rozdělané a pro ně to není 100% spolehlivé.Někdo tu zmínil krátké pásy u Fordů. Máme druhé auto Fiestu a tam nepřipoutám vejce ani kdybych se po…

my tam MC Cabriofix pripoutali, ale byla to hruza.. pak jsme koupili zakladnu a byl klid.. :)

• Citovat
  • Upravit
14079
24.9.12 11:50

@Anielkha - tak to jo, se základnou je to dobrý. Já z tohohle důvodu jezdím jen v Oktávce, ale tam se za chvíli stejně nevejdeme se třema sedačkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
24.9.12 11:57

@Milli Do oktávky nedáte 3 sedačky? :think: To je mi divné. My do naší malé Hondy Jazz dáme 9-18 (romer king), 15-36 (romer advanture) a vajíčko maxicosi. Je to natěsno, ale vejdou se.

A co se týká zakladatelky, tak bych šla do koupě nové autosedačky, kterou bych v autě vyzkoušela. My teda problém s pásama nemáme u žádné ze sedaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
24.9.12 12:01
@Smoulinka píše:
My máme právě nissan sunny starší typ už a prostě to vzadu nezapnu ani kdybych se po… a vepředu jo, ale ne tak jak by to mělo být připoutaný. takže nevím jak to vyřešit.
a přeci když půjdu koupit jinou autosedacku tak je mi to na nic ne? když jsou krátký pásy, tak mi přeci nepomůže sedačka nová. a jestli jo, tak poradte jakou.

autosedačku se základnou, tam dlouhý pásy nejsou potřeba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario