Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
První 2 byly 25 a ty druhé při 17 dnu a vynecháme menstruaci citlivosti 10.
No asi to bylo tím, že sis vzala antikoncepci první den cyklu. Mělas mít pauzu, tak se nediv, že hormony ovlivňují tvůj cyklus. To je jako vzít si brufen a divit se, že tě přestala bolet hlava. Edit: už jsem se v tom líp zorientovala, ne první den cyklu. Ale stejně jsi nedodržela pravidla užívání.
Příspěvek upraven 28.07.19 v 11:05
@Čičorečka určitě si potom dam už pozor a budu pauzy dělat pravidelně ale jestli se to vrátí do normálu🤷🏻♀️
@Anonymní píše:
@Čičorečka určitě si potom dam už pozor a budu pauzy dělat pravidelně ale jestli se to vrátí do normálu🤷🏻♀️
Když budeš brát tak, jak máš, tak se to do normálu vrátí. A krvácení při braní antikoncepce je jiné.
Ahoj holky pokazila jsem braní antikoncepce na začátku a měla jsem hodne na malé cely měsíc jestli se něco nestalo a nejsem těhotná protože to byly první 3 tablety a styk byl taky.Po dobrání tohohle plata jsem udelala týdeni pauzu a 5( nebo 6) den v pauze jsem dostala menstruaci a vzala jsem si hned první den už HA aby byla účinnost zas větší než predtim, ale menstruaci jsem měla silnější než normálně ale jenom dva dny, normálně mívám 4 a ne tak silnou. Bála jsem se že jde o těhotenství ale testy jsem dělala 8 den po styku,14 den po styku, 17den po styku a v den menstruace a ta došla o den později všechny byly negativní jenom na jednom asi druhem ryska nebo co to bylo a ta zmizla. udělám test klidně i až přijedu z dovolené ale nevíte čím by mohl být takový výkyv? a antikoncepce beru teprve 2 měsíc tak jestli se to nějak srovnává nebo to mám nějak řešit Děkuji a hezky den