Předem se omlouvám pokud tohle téma bude někomu připadat divné, ale jsem prvorodička a tak mě zajímá jestli nemá/neměl stejnou zkušenost podle dr. je vše v pořádku, malá je zdravá a to je nejdůležitější jen mě poslední dobou při močení cítím tlak v podbřišku a píchavou bolest byla jsem i u své obvodní dr. a zánět močového měchýře to není, ani nic podobného. Nevíte čím by to mohlo být? Nemáte někdo s tímhle zkušenost? Pokud ano, budu ráda za nějaké rady jak bolest třeba zmírnit
Ahoj taky jsem prvorodička, 23 tt a mám asi to samý… je to prý tim, jak se „smrskne“ močák a uvolní se to tam chodím čůrat častěji a nepouštím to naplno
Předem se omlouvám pokud tohle téma bude někomu připadat divné, ale jsem prvorodička a tak mě zajímá jestli nemá/neměl stejnou zkušenost
podle dr. je vše v pořádku, malá je zdravá a to je nejdůležitější jen mě poslední dobou při močení cítím tlak v podbřišku a píchavou bolest
byla jsem i u své obvodní dr. a zánět močového měchýře to není, ani nic podobného. Nevíte čím by to mohlo být? Nemáte někdo s tímhle zkušenost? Pokud ano, budu ráda za nějaké rady jak bolest třeba zmírnit