Krav maga
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj, rozhodla jsem se začít s krav magou, začátek je tak cca za měsíc. Dočetla jsem se, že kromě naučení se sebeobrany to zvýší sebevědomí, pozvedne fyzickou zdatnost, sedí to? Ještě něco mi krav maga dá? Jak se na to co nejlépe připravit? V těláku jsem nikdy moc nevynikala a nikdy jsem nebyla moc sportovní. Oni tam sice píší, že na fyzické kondici nezáleží, ale já nechci být nejhorší. Co se tam všechno dělá? Docela mám obavy, že mi to nepůjde. Třeba kliky mi moc nejdou… Budeme muset lézt někam do výšky nebo něco přeskakovat? Běhat? Prosím o anonym chodí sem lidé, kteří o tom ještě neví.
a proč jsi se rozhodla pro „krav maga“, když vlastně vůbec nevíš o co jde? Nebylo by vhodnější si vybrat něco, k čemu máš blízko? co potřebuješ? něco co ti k něčemu bude? o čem něco víš? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jsi taková, jak o sobě píšeš, tak to pro tebe vhodné není, nasadila sis laťku moc vysoko. Začni s nějakým bezkontaktnim sportem, ať si vytvoříš aspoň nějakou fyzičku (že bys jí tam nepotřebovala není pravda). To je jako bys nikdy netancovala a chtěla bys jít na ples v Opeře.
- Citovat
- Upravit
Pusť si videa na Youtube. A fyzičku si tím určitě zvýšíš, můžeš k tomu začít i běhat a půjde ti to lépe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Namron Jj už nějakou dobu doma cvičím a začala jsem i běhat, zrovna teď jdu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Namron Jj už nějakou dobu doma cvičím a začala jsem i běhat, zrovna teď jdu.
Ajo. Tys tam jeste nebyla. Tak hodne stesti.
kamaradi chodili, sebevedomi se zvedlo, tak po roce nekonecnych nakladacek
ale jo, jak si clovek zvykne a zapadne tam, tak prej to je fakt supr
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, rozhodla jsem se začít s krav magou, začátek je tak cca za měsíc. Dočetla jsem se, že kromě naučení se sebeobrany to zvýší sebevědomí, pozvedne fyzickou zdatnost, sedí to? Ještě něco mi krav maga dá? Jak se na to co nejlépe připravit? V těláku jsem nikdy moc nevynikala a nikdy jsem nebyla moc sportovní. Oni tam sice píší, že na fyzické kondici nezáleží, ale já nechci být nejhorší. Co se tam všechno dělá? Docela mám obavy, že mi to nepůjde. Třeba kliky mi moc nejdou… Budeme muset lézt někam do výšky nebo něco přeskakovat? Běhat? Prosím o anonym chodí sem lidé, kteří o tom ještě neví.