Krční páteř a pocity na zvracení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41882
19.2.14 21:10

Mám to samé, už cca od 13 let. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
19.2.14 21:16

@Te-r-ka určitě. Hele nejvíc mi pomáhá cvičit. Doporučili mi na rehabilitacích pilates, ale to na mě není. Takže jsem prostě cvičila, co mám ráda já a pomáhá to. Podle mě pomáhá cokoliv, co ti zpevní zádové svaly a tím ti podpoří i tu páteř. Mě se bohužel díky těmto pocitům, kdy jsem měla závratě a podobné věci, to brnění rukou atd rozjela panická porucha. Takže to určitě nepodceňuj, nech si napsat rehabilitace a ať je brzy lépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
19.2.14 21:26

@Te-r-ka
Ajej, krční páteř :roll: to znám.
Na rehabce Ti ukážou cviky na protažení, taky doporučuju posilovat záda a břicho vyváženě. Neprochladit, pozor na tašky a kabely přes jedno rameno… Když je hodně zle, tak Ibalgin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
19.2.14 21:38

Doporučuji vygůglit kineziotaping

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
19.2.14 21:54
@Te-r-ka píše:
@omites to by nebylo špatný, jestli to pomůže, ale asi počkat na rhb, tam s tapingem asi zkušenost mít budou, ti by to mohli aplikovat, jinak o nikom nevím.. :)

no ono někde jsou tomu nakloněni, jinde ti řeknou, že máš ty pásky ztrhat.
Mám pána, co chodí ke mě s ramenem, tomu to rhb schválil. Dokonce se ke mě dostal tak, že mu doporučili baňky.
Hele, komu jsem to na tu krční páteř nalepila, spokojeně se vrátil a chtěl to znova. Samozřejmě, bez cvičení to stejně nepůjde. Tohle je, aby ti bylo dobře hned.
Ale jak píšu, jak která rehabka. Někde tě s tím i vyženou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
12.4.14 16:43

Problém v krční páteři bez bolesti

Zdravím. :kytka: Jdu si pro zkušenost. Může krční páteř způsobovat zdravotní problémy i když za krkem nebolí? Třeba motání hlavy. Díky. Hezké odpoledne. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
193
12.4.14 17:54

Rozhodne muze, muzou se ti utiskovat tepny a mit tim padem min kysliku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
12.4.14 17:55

@minkar Díky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2230
12.4.14 22:13

Určitě může, mám to tak většinou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
12.4.14 22:20
@spiky01 píše:
Určitě může, mám to tak většinou

Děkuji a zdravím. (S vděčností vzpomínám u e-cigarety.) :)

• Citovat
  • Upravit
2230
12.4.14 22:31

@rokris jéé,no jo, taky zrovna tahám :mrgreen: jinak dělá to celá páteř, já třeba šla k dr s tím že mě píchá v podpaží-a bylo od zad. doporučuju dobrýho maséra/fyzioterapeuta (pokud jsi nakloněná léčitelství a práci s energií tak je doporučuju)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
12.4.14 22:44

@spiky01 Je to tak dobrý, že bych tahala furt. :mrgreen: Dceři občas tak na vteřinu prý „ujede“ obraz před očima. Záda ji údajně nebolí, ale že se u počítače protahuje, to už jsem teď viděla často. Léčitelství mě hodně zajímá. Už 13 let jsem nebyla u doktora. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
2230
13.4.14 10:49

@rokris moje nedavna zkusenoyt-tyden jsem mela tak ukrutn bolesti hlavy ze bych mlatila hlVou ozed, bez prasku ani ranu, a to zeje bezne neberu. Motala se mi hlava, cerno pred o ima, po ity na zvraceni. Zada me nebolely, ani krcni pater. Stacilo 20min akupresury a prace s energii a ja mela pocit ze litam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
13.4.14 14:10

@spiky01 Děkuju za zkušenosti. :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat