Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zkus nasadit větší dávky hořčíku, kdyby bolest přetrvávala, v pondělí k lékaři
@stinga píše:
Zkus nasadit větší dávky hořčíku, kdyby bolest přetrvávala, v pondělí k lékaři
Mě teda vždy po nočních křečích bolí lýtka. Nevidím důvod chodit s tím k lékaři ![]()
@Paoloska máš je často? Já skot vůbec. A neboli to moc, prostě jak nataženy sval
@Anonymní píše:
@Paoloska máš je často? Já skot vůbec. A neboli to moc, prostě jak nataženy sval
Jak kdy. Někdy každý den a pak třeba měsíce vůbec. Máš namožené lýtko, to neřeš.
Prvni az paty den bych si toho nevsimala. Pak bych to začala třeba řešit. ale chybi mi nekolik indicii: kdy se to stalo, byla nějaká fyzická námaha, vek, vaha, jestli to je poprve, rodinná anamneza. Tady ti nikdo s jistotou nic nepovi ![]()
Ani lekar ti nerekne, co ti je, jen z vety, ze te bolí lýtko
@Anonymní píše:
Ahoj, v noci jsem měla po hodně dlouhé době křeč v lytku, křeč nemám skoro vůbec, tak jednou za rok. Dnes mě celý den bolí v lytku, ne při dotyku, spíše když blbe nebo hodně doslapnu. Je to normální?
Já to měla minulý týden, myslela jsem, že mi to litko vybuchne
taková bolest co už jsem dlouho neměla a dva dny na to se mi blokl krk na levou stranu
, už beru hořčík a jde to poznat, snad bude klid ![]()
@Anonymní píše:
@tajnaorient taky to bolelo druhý den?
Noha mě bolela tak tři dny než to odeznělo na došlap hlavně
masirovala jsem si ji a natírála krémem ![]()
@Elza56 dobrý den taky mám křeče nejhorší je to ve spánku vždy mě to vzbudí žádnou námahu nic s pak mě noha bolí nějaký 3 dny
@nikcama já vypozorovala, že mi to úplně přestalo po collagenu jak jsem začala brát ani hořčík musím
![]()
Jenže já už mám strach něco brát beru prášky na ředění krve kvůli placente ( godasal) kyselinu listovou železo 2× ráno a 2× večer…
@nikcama a hořčík??? Ten jsem brala přímo na předpis od doktora ![]()
Ahoj, v noci jsem měla po hodně dlouhé době křeč v lytku, křeč nemám skoro vůbec, tak jednou za rok. Dnes mě celý den bolí v lytku, ne při dotyku, spíše když blbe nebo hodně doslapnu. Je to normální?