Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Zkusila bych jine laktobacily. Treba Bikult nebo Infants Dophilus. A nebo prirodni fornou treba domaci pickles, kdyz nemuzes kefir. Nebo jeste zkusit Tibi krystalky, ty se davaji do vody napr. se susenym ovocem, ale s tim zkusenost nemam.
Ja sice prilezitostne probiotika beru, takze je plosne neodmitam, ale v pripade dlouhodobych problemu bych se spis koukla po te prirodni forme a po zmene stravy
Fermentovane potraviny - kdyz nemuzes laktozu, tak je kombucha, fermentovana zelenina, vodni kefir (tibi), miso. Pak potraviny, ktere podporuji rust tech dobrych bakterii - vyborne jsou treba obyc ovesne vlocky ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, používáte nějaké doplňky stravy pro dobré trávení? Já ho mám celkově citlivé, především teď na podzim, chytím kdejakou střevní virozu a to dodržuji hygienu. Beru GS laktobacily, ale evidentně bez výsledku. Občas mě trápí i dráždivý tračník.
Doporučíte něco? Hylak nemůžu, mám alergii na laktozu. Díky
Zkus Česnekový olej na bázi sezamového
Ahoj maminky, používáte nějaké doplňky stravy pro dobré trávení? Já ho mám celkově citlivé, především teď na podzim, chytím kdejakou střevní virozu a to dodržuji hygienu. Beru GS laktobacily, ale evidentně bez výsledku. Občas mě trápí i dráždivý tračník.
Doporučíte něco? Hylak nemůžu, mám alergii na laktozu. Díky