Vitamíny pro střeva a žaludek

Anonymní
5.10.19 12:59

vitamíny pro střeva a žaludek

Ahoj maminky, používáte nějaké doplňky stravy pro dobré trávení? Já ho mám celkově citlivé, především teď na podzim, chytím kdejakou střevní virozu a to dodržuji hygienu. Beru GS laktobacily, ale evidentně bez výsledku. Občas mě trápí i dráždivý tračník.
Doporučíte něco? Hylak nemůžu, mám alergii na laktozu. Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1688
5.10.19 13:11

Zkusila bych jine laktobacily. Treba Bikult nebo Infants Dophilus. A nebo prirodni fornou treba domaci pickles, kdyz nemuzes kefir. Nebo jeste zkusit Tibi krystalky, ty se davaji do vody napr. se susenym ovocem, ale s tim zkusenost nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHV
1319
5.10.19 13:37

Zajímalo by mne to samé, jsem na tom jako ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
5.10.19 14:30

Ja sice prilezitostne probiotika beru, takze je plosne neodmitam, ale v pripade dlouhodobych problemu bych se spis koukla po te prirodni forme a po zmene stravy :think: Fermentovane potraviny - kdyz nemuzes laktozu, tak je kombucha, fermentovana zelenina, vodni kefir (tibi), miso. Pak potraviny, ktere podporuji rust tech dobrych bakterii - vyborne jsou treba obyc ovesne vlocky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.10.19 16:08
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, používáte nějaké doplňky stravy pro dobré trávení? Já ho mám celkově citlivé, především teď na podzim, chytím kdejakou střevní virozu a to dodržuji hygienu. Beru GS laktobacily, ale evidentně bez výsledku. Občas mě trápí i dráždivý tračník.
Doporučíte něco? Hylak nemůžu, mám alergii na laktozu. Díky

Zkus Česnekový olej na bázi sezamového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí