Křeč v obličeji

35
3.1.12 20:47

Křeč v obličeji

Ahoj maminy, mám takový dotaz: Moje 6ti měsíční holčička už asi měsíc má takové křeče v obličeji, vypadá to jako by cenila „zuby“, tak by se to dalo popsat nejlíp. A taky z ničeho nic začne točit hlavičku ze strany na stranu, jako by ji na krku něco vadilo ale tím to nebude, dělá to třeba i v sedě kdy na krku nic nemá, ale více mě trápí ty křeče nebo co toje v tom obličeji, nesetkaly jste se některá s něčím podobným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7584
3.1.12 20:53

A dr jsi se ptala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
3.1.12 20:53
kimbrly píše:
Ahoj maminy, mám takový dotaz: Moje 6ti měsíční holčička už asi měsíc má takové křeče v obličeji, vypadá to jako by cenila „zuby“, tak by se to dalo popsat nejlíp. A taky z ničeho nic začne točit hlavičku ze strany na stranu, jako by ji na krku něco vadilo ale tím to nebude, dělá to třeba i v sedě kdy na krku nic nemá, ale více mě trápí ty křeče nebo co toje v tom obličeji, nesetkaly jste se některá s něčím podobným?

Já se tedy s ničím podobným nesetkala, ale pokud to nepřejde zašla bych na neurologii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
3.1.12 21:08

Pokud je u toho vyrusitelna a v kontaktu (trebas to toceni hlavou zarazis oslovenim nebo necim atraktivnim), neresit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
3.1.12 21:39

U Dr. jsem ještě nebyla, ale asi radši zajdu. Vyrušit se dá v pohodě. A udělá to tak 3× denně, no nevím. Pořád něco :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.1.12 21:48

Takže když má třeba tu křeč v obličeji a ty na ní promluvíš, tak to přestane dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.1.12 22:01

No tak dneska jsme byly u Dr. a poslala nás na neurologii. Trochu nás strašila s epilepsií tak se teď budu modlit aby nás objednali co nejdříve a nepotvrdili to :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
4.1.12 22:02

Tak snad ne, pokud se z toho nechá vyrušit. Dej pak vědět. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.10.12 21:18

Ahoj,

u našeho malého se také objevují takové drobné křeče, které by se daly popsat jako cenění zubů- Mohla bys mi, prosím, soukromě napsat, jak jste dopadly u dr.? Moc díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17657
4.11.13 13:51

@kimbrly
mohla by jsi mi napsat do zprávy jak jste dopadli? moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.11.13 21:15

Můžeš prosím napsat, jak jste dopadli, řeším to samé u syna a doktoři se nějak neví rady, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.2.15 15:58

Ahoj, mohla bych také soukromě vědět jak jste dopadli? Tu samou otázku si kladu u syna. Byla bych moc vděčná. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.15 22:19

Řeším teď něco podobného. Mohla byste mi napsat co vám zjistili? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.12.22 23:15

Mohla bych taky poprosit jak to bylo občas udělá taky takový ksichtik jakoby cenila zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí