Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminy, mám takový dotaz: Moje 6ti měsíční holčička už asi měsíc má takové křeče v obličeji, vypadá to jako by cenila „zuby“, tak by se to dalo popsat nejlíp. A taky z ničeho nic začne točit hlavičku ze strany na stranu, jako by ji na krku něco vadilo ale tím to nebude, dělá to třeba i v sedě kdy na krku nic nemá, ale více mě trápí ty křeče nebo co toje v tom obličeji, nesetkaly jste se některá s něčím podobným?
kimbrly píše:
Ahoj maminy, mám takový dotaz: Moje 6ti měsíční holčička už asi měsíc má takové křeče v obličeji, vypadá to jako by cenila „zuby“, tak by se to dalo popsat nejlíp. A taky z ničeho nic začne točit hlavičku ze strany na stranu, jako by ji na krku něco vadilo ale tím to nebude, dělá to třeba i v sedě kdy na krku nic nemá, ale více mě trápí ty křeče nebo co toje v tom obličeji, nesetkaly jste se některá s něčím podobným?
Já se tedy s ničím podobným nesetkala, ale pokud to nepřejde zašla bych na neurologii ![]()
Pokud je u toho vyrusitelna a v kontaktu (trebas to toceni hlavou zarazis oslovenim nebo necim atraktivnim), neresit.
U Dr. jsem ještě nebyla, ale asi radši zajdu. Vyrušit se dá v pohodě. A udělá to tak 3× denně, no nevím. Pořád něco ![]()
Takže když má třeba tu křeč v obličeji a ty na ní promluvíš, tak to přestane dělat?
No tak dneska jsme byly u Dr. a poslala nás na neurologii. Trochu nás strašila s epilepsií tak se teď budu modlit aby nás objednali co nejdříve a nepotvrdili to ![]()
Ahoj,
u našeho malého se také objevují takové drobné křeče, které by se daly popsat jako cenění zubů- Mohla bys mi, prosím, soukromě napsat, jak jste dopadly u dr.? Moc díky!
@kimbrly
mohla by jsi mi napsat do zprávy jak jste dopadli? moc děkuji.
Můžeš prosím napsat, jak jste dopadli, řeším to samé u syna a doktoři se nějak neví rady, díky
Ahoj, mohla bych také soukromě vědět jak jste dopadli? Tu samou otázku si kladu u syna. Byla bych moc vděčná. Děkuji
Řeším teď něco podobného. Mohla byste mi napsat co vám zjistili? Moc děkuji
Mohla bych taky poprosit jak to bylo občas udělá taky takový ksichtik jakoby cenila zuby