Hleny

3.1.12 09:23

Hleny

Dobrý den,
prosím o pomoc či radu.
Malý (9 m) má zánět průdušek a rýmu. Inhaluje nějaký lék, dostává Mucoslolvan a na rýmu Nasivin. Z těch průdušek se to začalo uvolňovat, je slyšet, že už odkašlává. Dneska v 7.15 hod. jsem mu odsála rýmu a šel ještě spinkat. Před chvílí se vzbudil a (pardon) z pusinky mu vyjel obří hlen (ale fakt obrovskej). Mohly byste mi prosím poradit, jestli se s tím dá něco dělat? Nemůže se mu nic stát, když bude spát? Moc děkuji za každou radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
919
3.1.12 09:32

Nevím co přesně to bylo,ale mě se taky už stalo,že mi při rýmě „vyjel“ hlen pusou a ne nosem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
3.1.12 09:36

To je dobře, že šel ven! Hlavně, že to neleží na průduškách a někdy se mu prostě podaří odkašlat. Popř. to mohl být soplíky a to je zase lepší, že to nepolkl, to by se taky mohl kvalitně zblít :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.12 09:37

No, ten hlen z nosu prostě steče do pusinky, ale já nevím, jestli je to rýma nebo z těch průdušek, když jsem ho hodinu předtím odsála a jak toho bylo hodně, tak si myslím, že to je z těch průdušek, ale nevím, jak ho toho „zbavit,“ aby to nepolykal nebo aby se tím neudusil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
3.1.12 11:24

Ahoj,bud rada,ze to z neho slo ven a je jedno,jestli je to z rymy,nebo z prudusek ;) .
Kdyz to bude polykat,taky se mu nic nestane a mela by jsi to poznat na stolici.
Muj kluk mel zanet prudusek taky jako hodne male mimino a dr. na pohotovosti mi ukazal,jak mu pomoc.Vzal kluka,polozil si ho brichem na kolena,hlavu mel mimo nohy a opatrne mu pobouchaval kloubama ruky mezi lopatkama,ja koukala jak blazem,nikdy jsem to nevidela a malej se mu tam za par minut pozvracel-same hleny!V tu ranu bylo po chrceni a mela jsem to delat doma.No,zkousela jsem,ale neslo mi to,proste jsem se bala mu busit do zad.Navic kdyz jsem to delala ja,tak ne takovou silou,jako ten dr.,to vim urcite.
Kluk nebrecel,takze ho to bolet nemohlo,hlavne na nem bylo videt,ze je mu o trochu lip.

• Citovat
  • Upravit
3.1.12 11:34

Moc děkuju, odpo vyzkoušíme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení