Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
**** Ahoj holky! Zakládám novou diskuzi proty které se snaží a nejde to. Ve všech diskuzích už postupně všechny jsou těhu tak už nás tam moc nezbývá a navíc všechny řeší těhu (co to bude,v jakém sou týdnu a tak)a mě je to líto a jsem naštvaná že mě to nejde. ![]()
Příspěvek upraven 04.01.12 v 17:24
Ahojky tak podle názvu jsem zajásala, že se přidám, páč letos se taky začnem snažit, ale jsme po potratu,takže nám to ASI jde ![]()
Takže jen popřeju brzké objevení //
![]()
Ahoj, to je super téma. My se snažíme rok - ach jo. Ale jde o druhé, první šlo hned (tedy před tím byl potrat a to těhu bylo taky hned), takže jsem nemile překvapená, že teď to nejde. A jak dlouho se snažíte?
Naprosto to znám - dvě kamarádky v říjnu říkaly, že se od září snaží a že to určo bude hned, když to šlo hned i dřív. Hm, tak jsou těhotné a my nic. Tři sousedky se tu valí s břichem. Je to na nervy.
ahojky ja se táke snazím uz pul roku a prd. mam endometriozu..tak nevim no uz jsem tu i prestala chodit nebo t je na hlavu a uhanet chlapa pri plodnych dnech očividne plodné nebyly:D ![]()
Ahoj muzu se pridat? Ja mam zasebou 3× zamlk potrat -ted naposledy 9.11..ted cekame na vysledky imuno10.1.-to je jediny vysetr co jsme nemeli.pak do toho jdeme znovu.jsou to hrozne nervy.ted ocekavam druhou ms po revizi
Jejda, to musí být příšerný 3 potraty. Mně stačil jedena byla jsem psychycky zlomená.
To uz si pak zvyknes,otupis.no nic jineho mi stejne nezbyva.snad se jednou dockame.
Tak bych se taky pridala, i kdyz ja uz ani snad nedoufam. My se tedy snazime o ctvrte, ale o to dele. 4× jsem otehotnela hned prvni mesic, 3× porod, naposledy ZT ve 14.tydnu. To je tri roky a po pul rocni pauze snazeni a stale nic. Nejake vysetreni probehlo, vse ok. Ale ivf ani ivi podstupovat nebudem. No tak se uz jenomze ze srtevacnosti snazime, ale nekdy me to zase popadne depka, jak velke to dite uz by bylo a jine neni. Ale mam tri kluky, tak to tak nejak jde.
Ahoj holky! Tak já se tedy snažím zatím o první od dubna ale nejde a nejde. Po různých problémech(cystách, zjištění vyšího prolaktinu a testosteronu, spaní do sebe různých hormónu a přírodních bylinek) jsem poprvé koncem prosince měla ovulaci, tak doufám že se zadaří, snažili jsme se o 106 a přítel mi dokonce nutil dělat svíčku, že už to musí vyjít…Tak jsem zvědaá, 10 ledna byc si měla dělat testík, tak mi držte palečky, ale určitě to bude jako vždy negativ…
Ahojky,taky bych se pridala.Taky se snažíme a o první.Od začátku snažení, přes 3-měsíční nesnažení až po dnešek je to 10 měsíců. Začínám si myslet,že nám nejní přáno mít mimíska..Snažím se na to nemyslet(jak mi všichni radí), ale nejde mi to,stačí mi vidět nějakou šťastnou a těhotnou a mám po náladě..už rok beru prášky na srovnání menstruace a už mě to nebaví. Nějaké tipy na optimistickou náladu?:)
aha, tak to je asi hlavně pro snažilk prvních miminek… ![]()
Příspěvek upraven 03.01.12 v 13:58
Ahojky holky, tak se přidávám,mimčo ještě nemáme, snažíme se už rok, mezitím jsem měla jedno ZT, revizi, následně srůsty a zjištění Ashermanův syndrom zjištěn při hysteroskopii (buhež to vše následek revize, konečně po 8 měsících už zase mám MS a ted beru duphaton 8 dní 2× denně (20-28DC). Už se snažíme
doufám, že brzo najdeme // a bude vše ok.
Markeetkaa píše:
Ahojky,taky bych se pridala.Taky se snažíme a o první.Od začátku snažení, přes 3-měsíční nesnažení až po dnešek je to 10 měsíců. Začínám si myslet,že nám nejní přáno mít mimíska..Snažím se na to nemyslet(jak mi všichni radí), ale nejde mi to,stačí mi vidět nějakou šťastnou a těhotnou a mám po náladě..už rok beru prášky na srovnání menstruace a už mě to nebaví. Nějaké tipy na optimistickou náladu?:)
Ahoj, já jsem brala jen 3 měsíce prášky na srovnání ms a srovnání hormonů, ale když si ms dělala stejně co chtěla, tak jsem koncem listopadu zainvestovala a koupila jsem si na radu GYNEX. beru ho měsíc a čtvrt a hned po měsíci jsem měla konečně svojí první ovulaci…a menstruace jestli tedy přijde, tak zatím by to mělo být na termín očekávání..... Takže já doporučuji osobně gynex a né zádný posraný hormony, který mě vůbec nepomohli…
petratavali píše:
aha, tak to je asi hlavně pro snažilk prvních miminek…Příspěvek upraven 03.01.12 v 13:58
neva, my se snažíme taky o druhé ![]()