Chrochtání miminka

401
3.1.12 07:47

chrochtani u miminka?

Ahoj maminky, náš 3,5 měsíční chlapeček začal tak jako zvláštně chrochtat a je pořádně okňouraný. Nos má ale čistý. Myslíte, že mu začíná rýma? Máte někdo nějakou radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
632
3.1.12 08:32

nejspíš bude zahleněný mi to máme od malinka furt…pomáhá nám zvlchčování vzduchu popřípadě nějaký sirup na odhlenění…třeba mucosolvan junior je dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
3.1.12 08:48

Malý to má od narození, doktorka nám řekla, že je to normální. Že to dělá hrtanová záklopka, která je na něj jakoby moc velká, že „do ní doroste“. :nevim: Přišlo mi to divné, ale co už. Nezbývá mi než ji věřit. Ale u vás to bude asi něco jiného, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
3.1.12 08:51

nu normální to rozhodně není…normální je být zdraví…ale nemůžu na vaši doktorku nic říkat naše je totiž to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
3.1.12 08:53
ivuss píše:
nu normální to rozhodně není…normální je být zdraví…ale nemůžu na vaši doktorku nic říkat naše je totiž to samé

Taky je fakt, že kdyby to bylo tak normální, jak dr. tvrdí, že by se mě všichni, i kámošky co už děti mají, neptali, proč tak chrčí, že? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
632
3.1.12 08:57

no asi tak nějak…naše doktorka jede podle tabulek a na co nemá jasné vysvětlení tak to je buď normální a časem to pomine a nebo je to na diazepam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
3.1.12 09:13

Náš to taky měl a opravdu z toho vyrostl.
Jestli je to ale výraznější, že třeba nemůže kvůli tomu dýchat, tak je to zadní rýma a to pak je potřeba kapat ( třeba Libenar ) a když něco vyteče, tak odsát, to ti ale doktorka určitě řekne. A zvlhčovat vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
3.1.12 09:34

moje mala taky pochrochtava, ale jenom kdyz place, jinak dycha uplne ciste, taky jsem si myslela, ze je zahlenena, rekla jsem to doktorce a taky mi cosi odborne vysvetlovala, moc jsem tomu nerozumela.......zrovna vcera jsem zkousela odsat a vubec nic......prestala jsem to resit, protoze jsem se o tom bavila i s kamaradkou zdravotni sestrou co pracuje v nemocnici s miminkama a rikala, zvlhcuj vzduch a nejak to neres, pokud dycha ciste a nic neodsajes :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6333
3.1.12 09:36

Ahoj, náš malý mi to dělal taky, jakoby chrápal, chrčel. Doktorka mi říkala, že nemají ještě něco srostlého, nějakou klapku nebo co, že to časem přejde. A opravdu to přešlo, nevím kdy, ale zmizelo to samo. S rýmou to nemělo nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
3.1.12 09:39
Lucinka.K píše:
Ahoj, náš malý mi to dělal taky, jakoby chrápal, chrčel. Doktorka mi říkala, že nemají ještě něco srostlého, nějakou klapku nebo co, že to časem přejde. A opravdu to přešlo, nevím kdy, ale zmizelo to samo. S rýmou to nemělo nic společného.

Souhlasím, u nás to bylo to samé a dr mi řekla stejnou věc. Každopádně to samo odeznělo, myslím cca do 5. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
3.1.12 09:54

Tož to su klidná… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
3.1.12 10:44
zdenik1988 píše:
Ahoj maminky, náš 3,5 měsíční chlapeček začal tak jako zvláštně chrochtat a je pořádně okňouraný. Nos má ale čistý. Myslíte, že mu začíná rýma? Máte někdo nějakou radu?

My to máme, když je malá zahleněná, měli jsme na to nejdříve hedelix a pak Stoptussin sirup a hodně jsme zvlčovali malé vzduch, zejména na noc a vždy to do pár dní přešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.1.12 19:54
Lucinka.K píše:

Jojo,přidávám se.Odeznělo to samo,a to jse letěla s prckem na doniatrii.Zbytečně. :D I tam mi řekla,že je to tím zatím nedovynutým něčím,už nevím čím. :zed: ale ze dne na den je to pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
24.6.13 19:50

Ahoj, zajímalo by mě, kdy přestala „chrochtat“ vaše miminka. Malému je 7m, dosud byl klid a už týden chrochtá. Zvlhčuju vzduch, sliznice, větrám, mám podloženou postýlku, nosík je čistý, neodsaju, ale pořád to přetrvává, tak nevím-že by tím teplým počasím? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
20.7.13 17:19
@Rudlik píše:
Hej tak to asi bude čunik!

a ty debil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek