Zdravim,
Cca 10 dni, tj asi od ovulace mam semtam slabe pocity v podbrisku, nejde
o bolest…A treba dva dny je klid…taky mam od te ovulace pocity jak
natahovani delohy(to mam normalne pred ms),navic mam semtam tupe „bolesti“
v krizi…ty jsou spis jak studene(trpim na studena bedra…,zadek, stehna).Asi
pred 4.dny me projela jakoby tupa krec do podbrisku, spis pod stydkou kosti,
nebo ta krec probehla jakoby uvnitr pochvy nebo panevniho dna…Bylo to par
sekund a asi 5×..behem 10 minut.Dnes to bylo asi 5.minut celkove..respektive
to tak dlouho trvalo, ale proste jsem v klidu stala, udelala pohyb a najednou
krec v podbrisku, jak kdyz tam projedu nozem, u toho jsem zakaslala aby to
trosku neprijemne, ale ne bolestive.Pak jiz cely den ok. Potize nemam, cykly
pravidelne, bezproblemove, jizva neboli..tohle je poprve od porodu CS
15 mesicu..ms mam dostat do 3 dnu..Muze to byt treba bloklymi zady? Stalo se
to nektere? Kdyby to samozrejme nepreslo po ms, tak pujdu k dr.Diky
Krec v podbrisku pred ms
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
Krec v podbrisku pred ms
@Anonymní píše:
Zdravim,
Cca 10 dni, tj asi od ovulace mam semtam slabe pocity v podbrisku, nejde o bolest…A treba dva dny je klid…taky mam od te ovulace pocity jak natahovani delohy(to mam normalne pred ms),navic mam semtam tupe „bolesti“ v krizi…ty jsou spis jak studene(trpim na studena bedra…,zadek, stehna).Asi pred 4.dny me projela jakoby tupa krec do podbrisku, spis pod stydkou kosti, nebo ta krec probehla jakoby uvnitr pochvy nebo panevniho dna…Bylo to par sekund a asi 5×..behem 10 minut.Dnes to bylo asi 5.minut celkove..respektive to tak dlouho trvalo, ale proste jsem v klidu stala, udelala pohyb a najednou krec v podbrisku, jak kdyz tam projedu nozem, u toho jsem zakaslala aby to trosku neprijemne, ale ne bolestive.Pak jiz cely den ok. Potize nemam, cykly pravidelne, bezproblemove, jizva neboli..tohle je poprve od porodu CS 15 mesicu..ms mam dostat do 3 dnu..Muze to byt treba bloklymi zady? Stalo se to nektere? Kdyby to samozrejme nepreslo po ms, tak pujdu k dr.Diky
Jo a tehotna na 100% nejsem
Další podobná témata podle názvu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.