Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je zvláštní. Taky občas běhám, ale tohle se mi nikdy nestalo
Nemáš nějaký blbý kalhoty, který se zadírají do rozkroku nebo zapařují?
Jinak holení genitálu, růst chloupků a různé kožní potíže jsou kapitola sama pro sebe ![]()
Příspěvek upraven 20.01.19 v 21:45
Měla jsem to po prvnim porodu. Nikdy jsem s tim nikam nešla a mazala imazolem. Za nějakou dobu to bylo pryč a už se to několik let neukázalo ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
Anonym z intimního důvodu.
Zhruba před 3 měsíci jsem zacla běhat, do té doby jsem nikdy nic takového neměla, jako by za postevackem směrem k břichu v tom zakonceni pochvy se mi začala dělat prasklina a hrozně to svědí, zvlášť když chlupy trochu poporostou, dnes jsem si našla jako by taky prasklinu podél malého stydkeho pysku, taky to svědí, nekrvaci, výtok ani žádný gyn problém nemám, pochva jako taková úplně čistá, je to jako by na vnějším genitálu, omlouvám se za popis, snad je to pochopitelné, docela mě to trápí, svědí to fakt dost, když jsem úplně čerstvě oholena tak je to lepší. Namazala jsem si to imazolem, začalo to opravdu až s behanim, hygienu dodrzuji, ihned po běhu jdu do sprchy, používám bavlněné kalhotky, zažil to někdo z vas? Dá se tomu nějak předcházet? Díky moc!
taky to mívám když vic sportuju protože se vícekrat za den sprchuji a vysušuje se ta sliznice ktea nasledne popraska. mažu víckrat denně vazelinou čistou a je to OK
To je mykoza. Nejlepsi na to asi fungicidin. Je hutny, dlouho na tom miste vydrzi.
Ahoj,
Anonym z intimního důvodu.
Zhruba před 3 měsíci jsem zacla běhat, do té doby jsem nikdy nic takového neměla, jako by za postevackem směrem k břichu v tom zakonceni pochvy se mi začala dělat prasklina a hrozně to svědí, zvlášť když chlupy trochu poporostou, dnes jsem si našla jako by taky prasklinu podél malého stydkeho pysku, taky to svědí, nekrvaci, výtok ani žádný gyn problém nemám, pochva jako taková úplně čistá, je to jako by na vnějším genitálu, omlouvám se za popis, snad je to pochopitelné, docela mě to trápí, svědí to fakt dost, když jsem úplně čerstvě oholena tak je to lepší. Namazala jsem si to imazolem, začalo to opravdu až s behanim, hygienu dodrzuji, ihned po běhu jdu do sprchy, používám bavlněné kalhotky, zažil to někdo z vas? Dá se tomu nějak předcházet? Díky moc!