Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Annacilda jestli mas normalni MS 7 dni kontryhel nepij! Ten dela sliznici na dalsi cyklus, tenhle uz navic asi neovlivni… asi se to muze stat kazdymu, ze obcas MS je jina… stres, nemoc… vse ma vliv…
Mam normalne 7 dni ..ale mam dost nepravidelne cykly 27 ..28..30..jednou jsem mela az 35 .. a cetla jsem ze je to dobre na srovnání 🤔
Kontryhel se pije od začátku cyklu do ovulace. Ale jeden hrnek nic neovlivní, jako u spousty bylinek i tady platí, že se musí užívat déle, aby to mělo účinek. To, co popisuješ podle mě nejsou úplně nepravidelné cykly, které by potřebovaly rovnat, ale jestli tě to znervózňuje, mrkni na net a podle doporučení ten kontryhel zkus. Jedna divná MS nic neznamená, mohla ti prostě méně narůst sliznice. Navíc, ještě se to může rozjet.
Dekuju moc holky ..dneska jsem si udelala jen jednou ten caj ..snažíme se spritelem o mimi …nevim kdy mam ovulaci ..nedokážu to ani spočítat jak každý mesic dostávám jinak MS ![]()
Já mám taky nepravidelnou 32-37 dní. Poslední měsíce špiním 4 dny a 4 dny krvácím. Předtím sem mněla normálních 28 dní a 6 dní MS. Gyndařka na to nic neříká tak je to asi v pořádku. A ted 4 měsíce sem měla šílenej PMS - od půlky cyklu bolest v podbřišku, nateklá prsa - teklo mně z nich i mlezivo, zimnice, bolest v kříži a podobně. Taky z ničeho nic. Snad se to zase spraví.
Dobrý den, chci se zeptat jestli nemá někdo podobnou zkušenost? ![]()
Ms jsem měla dostat 20.1. ale nedostala, všechny příznaky jako vždy, pobolívání v podbříšku, akné všude, chutě na sladké… Podbříšek mám nafouklý, ale žádné krvácení. Předevčírem jsem si nahmatala čípek a trochu zatlačila, hodně to zabolelo ale krev se doslova vyvalila, tak jsem si dala tampón a myslela jsem si že dobrý. Ale včera už zase nic, ani kapka.
Chci jít na gyndu ale nemám hlídání pro malýho, tak se ptám tu, jestli někdo neví v čem muže být problém a jak to vyřešit? Do teď jsem s ms neměla problém.