Zůstal ve mně kousek prezervativu, je to nebezpečné?

Anonymní
17.1.19 17:31

Prezervativ

Zdravím :mavam: Ani nevím cim mám začít protože sem v šoku. Jsem s partnerem 3 roky a poprvé jsme se řekli že si užijeme sex s prezervativem ( prášky neberu a prezervativ jsme nikdy nepoužívali.) Sex jsme měli před 2 dny jak už psano s,, kondomem" což při partnerovo vyvrcholení prask a udělal se do mě to není taková pohroma. Prezervativ jsme vzali a vyhodili bez a řekli si stalo se…Problém je že dnes se jdu vysvrchovat a kus prezervativu že mě vypadl,, z pochvy" 8o nikdy jsem se s tímhle nesetkala. Abych v mi v pochve zůstal kus prezervativu :zed: Teď přijde má otázku. 2 dny sem tam měla něco co tam být nemělo, mohu mít z toho nějaké potíže???děkuji za radu a vaše směšné poznámky si prosím odpuste.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
17.1.19 17:33

MYslím, že pokud vyšel a nemáš žádné problémy, pak ok.. Kondomy jsou dělané na to, že se tam strkají. Jinak samozřejmě, kdyby tam zůstal delší dobu, tak je to problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
17.1.19 17:34

A neni rám ještě kousek? Jako asi nic se nestane, tělo to vyloučilo. Ale jestli všechno, toť otázka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
17.1.19 17:41

Jak tam může kousek zůstat?to musel být nějaký starý šmejd snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
17.1.19 17:44

napiš značku … jen ať vím které se vyhnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.19 17:45

Jak mám zjistit jestli vylezlo vse že mě když sem nevěděla ani o tom, že mi tam něco zůstalo 8o . Stary nebyl, koukali jsme a i ten den byl .koupený 8o nerozumím tomu sama :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.1.19 17:46

@Serpentini klasický modrá krabička od durex :think:

• Citovat
  • Upravit
21311
17.1.19 17:50
@Anonymní píše:
Jak mám zjistit jestli vylezlo vse že mě když sem nevěděla ani o tom, že mi tam něco zůstalo 8o . Stary nebyl, koukali jsme a i ten den byl .koupený 8o nerozumím tomu sama :pocitac:

Koupila bych vyplach rosalgin ;) pro sichr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
17.1.19 17:55

Dobře, píšu si kupovat Pepino :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.19 18:10

Mám stejnou zkušenost a nic se nestalo. Nic a těhotná taky nejsem.

• Citovat
  • Upravit
ShadowDancer
17.1.19 19:35

Taky se mi to jednou stalo :lol: a nic se nestalo, ani miminko, ani zánět. Dneska bych ale koupila rosalgin a vypláchla se, čistě pro svůj pocit. :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa