Křeče v břiše v noci

4666
28.2.12 09:59

křeče v břiše v noci

Ahoj
potřebovala bych poradit. Od 5 tt jsem mívala drobné křeče v břiše a 1× špinění pak to přešlo ,teď v 9+2tt jsem byla na kontrole a vše ok. nyní jsem 10+1 tt a v noci mě mimo už obvyklého čůrání vzbudila bolest v břiše. Nebylo to konkrétně jen v podbřišku ale v celém břiše po stranách i žaludek a s tím i takové pálení. o několika minutách kroucení to přešlo a do teď vše ok. Nesetkala jste se s tím některá? Mám letět k Mudr?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3684
28.2.12 10:01
skoromamuška píše:
Ahoj
potřebovala bych poradit. Od 5 tt jsem mívala drobné křeče v břiše a 1× špinění pak to přešlo ,teď v 9+2tt jsem byla na kontrole a vše ok. nyní jsem 10+1 tt a v noci mě mimo už obvyklého čůrání vzbudila bolest v břiše. Nebylo to konkrétně jen v podbřišku ale v celém břiše po stranách i žaludek a s tím i takové pálení. o několika minutách kroucení to přešlo a do teď vše ok. Nesetkala jste se s tím některá? Mám letět k Mudr?? :nevim:

Ahoj
Takové bolesti můžeš mít od toho jak se ti roztahuje děloha! Já také mívala bolesti až jsem se budila,kolem 5 měsíce to přestalo,aspoň teda u mě! A pokud máš strach,tak si pro jistotu zajdu k Mudr. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
28.2.12 10:44

Nechci vypadat jako hysterka, je to moje první miminko tak se děsně pozoruju ale když tady pročítám ty špatné story o ZT nebo tak tak mě jímá doslova panika 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
28.2.12 10:59

Já to mám taky a jsem z toho taky celkem vyděšená. Mě teda bolí spíš na pravý straně, ale někdy to jde až k pupíku a šíleně mě bolí záda na pravý straně. Jsem po dvou nepodařených těhu takže co se týká paniky ti naprosto rozumim. No to jsem tě asi nijak neuklidnila, ale aspoň pro takovej ten pocit, že v tom člověk neni sám. Dneska večer jdu zrovna na kontrolu tak se na to vyptám. A jinak si myslim, že pokud nešpiníš a nebolí tě břicho pořád, ale jen nárazově tak se nemusíš bát.

• Citovat
  • Upravit
1718
28.2.12 11:08

Ahojky,
myslí ze se nemusis bát bude to roztahování dělohy.Ja jsem mela takove křeče ze me to vzbudilo 2× do noci vždycky tak 5 minut a byl pokoj měla jsem to tak do 1Ott.Většinou ti doktor předepíše magnesko kdyby se to opakovalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
28.2.12 11:29

Takže myslíte neřešit? když se nic jiného neděje??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
28.2.12 13:11

To je otázka pane Procházka. Na to si ti asi nikdo netroufne odpovědět… Ale já to neřešila a uvidim dneska na kontrole. Ty chodíš do práce?

• Citovat
  • Upravit
4666
28.2.12 13:35
parketka píše:
To je otázka pane Procházka. Na to si ti asi nikdo netroufne odpovědět… Ale já to neřešila a uvidim dneska na kontrole. Ty chodíš do práce?

ano ale dá se to není to náročné, dej mi vědět jak jsi dopadla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
29.2.12 11:56

skoromamuška

Tak jsem po kontrole a mimi vypadá tak jak má a ty bolesti jsou od myomu, který pořád roste a tlačí mi na pánev, tlustý střevo a roztahuje se tam jako doma. Je to tam takovej boj kdo z koho tak musim doufat, že si tam to svoje místo vyboxuje ten náš prďolka. A jak jsem tak pochopila tak problém s bolestma je, když jsou trvalý se špiněním. Takže jestli tě to nebolí pořád tak se asi neděs. Ono do toho 12.tt stejně nejde nic moc dělat.Buď prostě vydrží nebo ne.

• Citovat
  • Upravit
868
4.6.13 17:58

Ahojky mám dotaz podobný případ jak tady píšete, v noci mě budí křeče, když jdu čůrat je to ještě horší a mám to všude po stranách jako kdyby mi praskali všechny vnitřnosti :( a přes den se mi chce pořád moooc čůrat, už jee to nepříjemné když mě to v noci 4× vzbudí a čím plnější močák tím hůře a když si chci sednout tak se cítím jak kdybych měla v břiše beton hnus pocit. Měla bych jít k dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
4.6.13 21:32

@Sima.jij0001 ahoj, nepíšeš v kolikátém jsi týdnu, ale to, co popisuješ je klasický průběh těhotenství, já měla úplně to samé, co Ty, s tím čůráním, to Ti vydrží, až do porodu, když spím tvrdě a mám dojít na záchod s plným močákem, musím se potácet v předklonu, už s toho šílím :zed: Na to tvrdé břicho řekni gyndaři, ať Ti předepíše magnésko. Nechci strašit, ale bude to čím dál horší, já jsem 39tt a už se těším na porod, UF :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
10.6.13 21:11
@Radanka25 píše:
@Sima.jij0001 ahoj, nepíšeš v kolikátém jsi týdnu, ale to, co popisuješ je klasický průběh těhotenství, já měla úplně to samé, co Ty, s tím čůráním, to Ti vydrží, až do porodu, když spím tvrdě a mám dojít na záchod s plným močákem, musím se potácet v předklonu, už s toho šílím :zed: Na to tvrdé břicho řekni gyndaři, ať Ti předepíše magnésko. Nechci strašit, ale bude to čím dál horší, já jsem 39tt a už se těším na porod, UF :zed:

Mám tady metřík :) 15+5 tt, zašla jsem k dr. a dostala jsem antibiotika, chodila jsem co 10 min. i méně na wc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.7.20 21:48

Zdravím, stalo se vám někdy že jste se tou bolesti ani nemohly zvednout z postele?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí