Křeče v podbřišku a časté močení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15.11.17 16:47

Křeče v podbřišku a časté močení

Zhruba týden se mi chce pořád čůrat a i když se vyprázdním tak se mi okamžitě chce znovu. Navíc mám takové menší křeče v podbříšku, někdy vystřelují do boku a přichází to z ničeho nic. Sice jsem ty křeče už jednu dobu měla, ale teď vážně nevím. Ještě mě bolí prsa, ale to mám vždycky před menstruací (19.11). Myslíte, že můžu být těhotná? Nebo to je jen ze stresu z možného těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
172
15.11.17 16:55

:zed: :zed: :roll: těžko říct..my ti tady asi nic moc neporadíme..bud je to urologický nebo i to těhu ale to ti na 100% řekne bud test nebo zpožděná ms :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.11.17 16:59

Spis zánět močových cest :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101534
15.11.17 17:32
@Tichošlápek píše:
Spis zánět močových cest :)

Jo, viděla bych to podobně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
15.11.17 17:56

@Market03×x a co zkusit test :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
15.11.17 17:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
15.11.17 18:19

@Andy27 no protože to je zase odtaz :D :D :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.11.17 22:05

Jooo holky zlatá, mívám to podobné a vždycky to byl močák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.18 20:42

:mavam: Ahoj, nechce se mi zakladat nove tema. Tusim ve ctvrtek me zacal trapit mocak, casta potreba na wc, paleni pri moceni trochu pobolival podbrisek, no tak jsem vic pila, byla v teple., ted uz potrebu na wc nemam ale pri moceni me stale boli podbrisek a ted tak trochu jinak, trosku jako pri namozenym svalstvu.. Ale tady jsem spis chtela resit to, ze me svedi intimni partie a ted otazka, pouzit nejakou masticku pripadne jakou? Muze to byt k tomu mocaku? A pripadne navstivit obvodaka, nebo gynekologa? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
b22
273
23.1.18 21:24

Tak na svědění je dobrý třeba clotrimazol, záleží jestli pálí venku nebo vevnitř. Z venku mastička zevnitř tabletka…na ten mocaku bych zkusila ještě brusinky a když to nepřestane tak k Mudr…rovnou bych to vzala na gyndu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.18 21:32
@b22 píše:
Tak na svědění je dobrý třeba clotrimazol, záleží jestli pálí venku nebo vevnitř. Z venku mastička zevnitř tabletka…na ten mocaku bych zkusila ještě brusinky a když to nepřestane tak k Mudr…rovnou bych to vzala na gyndu…

Venku, a dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
b22
273
23.1.18 21:56

:palec: není zač, držím palce…na močál i kvasinky trpím, ty kvasinky když m rozjeté tak to je jako začátek zánětu mocaku, ale trpím na ten zevnitř…ten mocak se rozhodit že začátku dá, ale fakt teplo, pít a ty brusinky jsou fain:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.18 22:15
@b22 píše: :palec: není zač, držím palce…na močál i kvasinky trpím, ty kvasinky když m rozjeté tak to je jako začátek zánětu mocaku, ale trpím na ten zevnitř…ten mocak se rozhodit že začátku dá, ale fakt teplo, pít a ty brusinky jsou fain:)

Prosimte, ten clotrimazol, je imazol? Ten doma mam a je pod nim napsano klotrimazol, tak to muzu pouzit? :think:

• Citovat
  • Upravit
b22
273
24.1.18 18:06

Ne clotrimazol je něco jiného…je to cerveno bílá krabička..imazol je pudr nebo krém na dětské zadečky ne?:D jako klidové si ho natři, ale asi to nevyléčí:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.18 14:21

enzymy

Holky, na dlouhodobé problémy s močovým měchýřem a i na ty kvasinky do bře funguje podpůrná léčba wobenzymem. Pokud jste to ještě nezkusily, šla bych být vámi do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí