Křeček a jeho kousnutí

10
9.3.17 12:09

Křeček a jeho kousnutí

Ahoj :) Chci se zeptat kousl mě křeček a jsem v začátku těhotenství, tak se chcu zeptat jestli to nemůže být nějak nebzpečné z důvodu nemocí co můžou mít hlodavci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
9.3.17 12:13

Tak předpokládám, že i křeček má nějakou veterinární péči a není to kus z pole, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.3.17 12:18
@Nowuka2 píše:
Tak předpokládám, že i křeček má nějakou veterinární péči a není to kus z pole, ne?

Tak je ze zverimexu koupený, máme ho doma už nějaký čas, ale na veterinu jsme ho nebrali ještě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
9.3.17 12:25

Kousanec vydezinfikovat a neřešit, mě křečci pokousali x-krát a problém nebyl. A teda zdravý křeček kupovaný někde ve zverimexu žádnou veterinární péči opravdu nemá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
9.3.17 12:27

Pokud Ti rana nezacne hnisat, vubec bych to neresila. Muzes pro jistotu kousanec otrit desinfekci… myslim, ze krecek snad moc nekouse :think:, ja mam dve morcata a jsem v 1 trimestru a tohle mi ani nenapadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
9.3.17 12:32

@Aniga měla jsem kdysi jeden exemplář a ten byl kousavej natolik, že jsme ho chovali v podstatě bezkontaktně. A i běžný křeček dokáže procvaknout prst skrz. Ránu fakt jen vydezinfikovat, obecně hlodavci maso nežerou a zuby jim nehnijou, jak pořád dorůstaj, takže riziko zanícení je minimální. To bych se spíš bála kousance od kočky, ty maj tendenci se zanítit. Nebo od nějakýho kabelkovýho psa, ty maj zuby většinou ve strašným stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.3.17 12:37

Jo děkuju, měla jsem strach, protože už na začátku mi řekli, že to bude asi mimoděložní těhotenství, které se nepotvrdilo, tak se snažím hlídat jak to jen jde, a mám snad už strach ze všeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
9.3.17 12:38

@barbuchablond to tedy zírám 8o. Naše morčátka jsou naprosto hodná, většinou nás jen olizují :mrgreen:… křeček to je tedy potvora :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 09.03.17 v 12:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
9.3.17 12:40

@SANY 2 strach je přirozený, já se taky bojím všeho. Někde mi rýpne a už je oheň na střeše co mi je :mrgreen:. Nesmíme se tolik pozorovat, stresem miminku vůbec nepomůžeme a spíše si vše užívat. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.3.17 13:59
@Aniga píše:
@SANY 2 strach je přirozený, já se taky bojím všeho. Někde mi rýpne a už je oheň na střeše co mi je :mrgreen:. Nesmíme se tolik pozorovat, stresem miminku vůbec nepomůžeme a spíše si vše užívat. :srdce:

Ano mate pravdu :-) ja jsem nechtela prave nic zanedbat abych miminku neublizila, ale musi se toto obdobi uzivat <3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
9.3.17 17:52
@Aniga píše:
to tedy zírám 8o. Naše morčátka jsou naprosto hodná, většinou nás jen olizují :mrgreen:… křeček to je tedy potvora :mrgreen: :mrgreen:

Morčata nekoušou - jejich obranou je spíš útěk.
Zato křečula se neostýchá postavit se nepříteli a pěkně ho porafat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný