Krém a sérum účinné na vrásky

15
20.10.22 19:46

Krém a sérum účinné na vrásky

Zdravím, jaký krém a sérum se Vám osvědčilo na pleť s vráskami? Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ontarova.stara
20.10.22 19:56

Vecer retinoidy a na stridacku kyselinky, rano hydratace a dusledne pouzivani SPF.
Konkretne treba Avene A-oxitive night peel, kde je velmi dobre stabilizovany retinal (0,1%), Liquid happiness (0,3% retinalu). A pokud s retinoidy zacinas, tak napr. retinol v Neutrogene nebo Revitaliftu.

• Citovat
  • Upravit
78
20.10.22 20:12

Souhlasím s holkama výše- retinol
Mary kay - mají sadu retinolu a uklidňujícího mléka s retinolem,
Začíná se používat postupně podle návodu, kdy se postupně navyšuje koncentrace retinolu

Na to hydratační krém - dle věku - taky Mary kay ( pro mladší obsahuje méně retinolu a pro starší více )

Mužu dat / zaslat fotky před a po když budeš chtít..

Jako doplněk ještě sérum s Vit. C, kys. hyaluronovou- taky mam Mary Kay

A samozřejmě základ je správné čištění pleti a odličování, pak teprve něco takového nanášet na pleť :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
20.10.22 20:29
@Baronetta píše:
Zdravím, jaký krém a sérum se Vám osvědčilo na pleť s vráskami? Poradíte?

Na vrásky funguje pet veci a žádná z nich není krém - 1) face yoga 2) baňkování 3) bukalni masaz 4) tejpovani 5) dysport/botox. Jako placebo doporucuji jakykoliv krém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2182
20.10.22 20:39

@Prosimklid souhlasim,krémy mají malý efekt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
20.10.22 21:07

Krémy mají velký efekt. Co jsem se začala o pleť adekvátně starat, tak mi vrásky opravdu zmizely. Věčná škoda, že jsem o skincare nevěděla nic dřív. Ale tak snad ve 27 ještě není tak pozdě. Zmizely vrásky a úplně akné. A to dělám jen úplný základ. Umýt, hydratovat, ráno vitamin C, večer dvakrát do týdne retinol, krém adekvátní pleti a každý den SPF. Je fakt, že jak jsem se do té péče o pleť ponořila, tak zkouším už více věcí (a vyhazují víc peněz :lol: ), ale začínala jsem s jednoduchými a celkem levnými produkty a ta změna byla extrémní.

• Citovat
  • Upravit
2423
20.10.22 21:22
@Kolicek95 píše:
Krémy mají velký efekt. Co jsem se začala o pleť adekvátně starat, tak mi vrásky opravdu zmizely. Věčná škoda, že jsem o skincare nevěděla nic dřív. Ale tak snad ve 27 ještě není tak pozdě. Zmizely vrásky a úplně akné. A to dělám jen úplný základ. Umýt, hydratovat, ráno vitamin C, večer dvakrát do týdne retinol, krém adekvátní pleti a každý den SPF. Je fakt, že jak jsem se do té péče o pleť ponořila, tak zkouším už více věcí (a vyhazují víc peněz :lol: ), ale začínala jsem s jednoduchými a celkem levnými produkty a ta změna byla extrémní.

Jenže v 27 to jsou leda rýhy z dehydratace, hlubokou vrásku žádný krém nevyzmizíkuje, jediné co pomáhá je uvolňování svalu (což dělá právě baňkování nebo masáž či palpace) nebo jeho vyřazení z provozu (botox a dysport) případně dočasné omezení hybnosti a vypnutí (tejpování během noci - což je klidně 8 hodin). Pokud sis v 27 „spravila“ vrásky krémem, tak hodně zdaru s opravou toho samého v 47 - jaksi uvidíš, že v 27 vlastně člověk vrásky skoro nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
20.10.22 21:22
@maskovak píše:
@Prosimklid souhlasim,krémy mají malý efekt

což Mary Key poradkyně nerada uslyší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
20.10.22 21:42
@Prosimklid píše:
Jenže v 27 to jsou leda rýhy z dehydratace, hlubokou vrásku žádný krém nevyzmizíkuje, jediné co pomáhá je uvolňování svalu (což dělá právě baňkování nebo masáž či palpace) nebo jeho vyřazení z provozu (botox a dysport) případně dočasné omezení hybnosti a vypnutí (tejpování během noci - což je klidně 8 hodin). Pokud sis v 27 „spravila“ vrásky krémem, tak hodně zdaru s opravou toho samého v 47 - jaksi uvidíš, že v 27 vlastně člověk vrásky skoro nemá.

No ale tak o ty jemné vrásky jde. Nikdo snad nečeká, že vyhladí krémem hluboké.

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
21.10.22 06:42

Pouzivam sera od Revolution skin care.
Stridam jak sera, tak kremy.
Hyaloronova kyselina a Kolagen.

• Citovat
  • Upravit
sahrazad1
21.10.22 06:54

Arganovy olej. Vrásky nezmizí ( jsem 40+), ale jsou o hodně lepší.

• Citovat
  • Upravit
6654
21.10.22 07:44

Holky a nemate zkusenost s kosmetikou Lancome? Doted jsem pouzivala dermokosmetiku Syncare a Eucerin, jako jo, celkem mi sedi, ale zadne extra zazraky nevidim. Nedavno jsem ale dostala vzorek kremu Lancome a byla jsem z toho nadsena, protoze to byla najednou plet jak detska prde.lka ( je mi 30, mam nejake jemnejsi vrasky). Klidne bych si koupila celou pecujici radu, az dopotrebuju aktualni kosmetiku, ale nerada bych byla zklamana, ze sveho okoli nemam zadne recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
21.10.22 08:10

@ontarova.stara
Já s retinoly chci právě začít a myslíš že teda by byl dobrý Retinol z Neutrogeny Retinol Boost noční anti age krém, nebo radši sérum? Ta sama řada? :think: nebo náhodou nemáš odkaz na nějaký retinol když s ním chci začít? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anais Brno
21.10.22 08:14

@kruel s retinolem bych byla opatrná, nemzsi byt vhodný pro citluvou pleť. Určitě bych zavala nižší koncentraci. Neutrogena nevim, zda je nejvhodnější znacka…

• Citovat
  • Upravit
1615
21.10.22 08:36

@Anais Brno citlivou pleť nemám… doporučíš co by bylo pro začátek vhodné? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí