Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, tak když chcete aj magnetickou, koupila bych tu ikeáckou tabuli a tu stranu na křídy pomalovala, nevím jak to napsat, „hmotou“
vypadá to jako barva, natřete, necháte uschnout a je to magnetické
snad jste mě pochopily
napsala jsem to jak tatar
A máš zkušenost s magnetickým nátěrem? Myslíš, ze na něj pak půjde kreslit křidama?
@dugadu No tak pomaluj tu co je na fixy
Protože nevím jestli na něj jde kreslit křídama.
@hkac píše:
@hofka Díky. A je i magnetická? Mně jde právě o tu magnetickou a ráda bych nějakou, která je osvědčená. Aby držela a tak.U nás teda frčí nejvíc ta papírová role, ale magnetky mají holky taky rády. Jenže mámem lednic ve vestavbě, takže na magnety máme akorát tak futra.
Ne, jen tabule.
@dugadu Když si dáš do vyhledávače „magnetická barva“, vyjede pár odkazů na barvy, kterými se natírají školní tabule. A na ty předpokládám křídama psát jde
.
Ale je to dobrý nápad, dík za tip, asi napíšem Ježíškovi
.
Magnetický nátěr zavrhuji. Vzhledem k jeho cěně mi asi levněji vyjde pořídit tabuli kompletní. Máte někdo na takovou multifunkční tabuli typ?
@Lenka-K-85 píše:
@Januliiik Neni magnetická to bude tímJá naopak dávam jen křídy ta fixa se ze stěny a plovoučky blbě sundalá
My ji zas používáme hlavně kvůli tomu, že se na ni dá dát ten papír. U nás se využívá hlavně pro malování vodovkami a temperami
Fixy už dávno letěly a po křídách je bordel
Jinak je fakt skvělá!!
@dugadu @Lenka-K-85 Já našla za 250 Kč/ 250 ml (prý 100 ml stačí na m2), to mi nepřijde zas tak moc
. Ale je fakt, že mi už jednu tabuli máme, takže já zas zavrhuji kupovat celou tabuli
.
Máme tu ikeáckou a je super, už doděláváme druhou roli papíru a budu muset sehnat další. Děti na ni kreslí fixama, pratelnýma, a pastelkama. A pes pod tabulí kouše odrolovaný papír, takže se zabaví všichni tři ![]()