Kreslící tabule

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
5.12.12 13:59

Ne, tabule do profipokojíčku. To doma nemáte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
5.12.12 13:59

Holky, tak když chcete aj magnetickou, koupila bych tu ikeáckou tabuli a tu stranu na křídy pomalovala, nevím jak to napsat, „hmotou“ :-D vypadá to jako barva, natřete, necháte uschnout a je to magnetické

snad jste mě pochopily :oops: napsala jsem to jak tatar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.12.12 14:01

A máš zkušenost s magnetickým nátěrem? Myslíš, ze na něj pak půjde kreslit křidama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.12.12 14:03

@dugadu No tak pomaluj tu co je na fixy :mrgreen: Protože nevím jestli na něj jde kreslit křídama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.12.12 14:04
@hkac píše:
@hofka Díky. A je i magnetická? Mně jde právě o tu magnetickou a ráda bych nějakou, která je osvědčená. Aby držela a tak.U nás teda frčí nejvíc ta papírová role, ale magnetky mají holky taky rády. Jenže mámem lednic ve vestavbě, takže na magnety máme akorát tak futra :D.

Ne, jen tabule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.12.12 14:05

@dugadu Když si dáš do vyhledávače „magnetická barva“, vyjede pár odkazů na barvy, kterými se natírají školní tabule. A na ty předpokládám křídama psát jde :).

Ale je to dobrý nápad, dík za tip, asi napíšem Ježíškovi :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.12.12 14:06

Magnetický nátěr zavrhuji. Vzhledem k jeho cěně mi asi levněji vyjde pořídit tabuli kompletní. Máte někdo na takovou multifunkční tabuli typ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
5.12.12 14:06
@Lenka-K-85 píše:
@Januliiik Neni magnetická to bude tím :mrgreen: Já naopak dávam jen křídy ta fixa se ze stěny a plovoučky blbě sundalá :mrgreen:

My ji zas používáme hlavně kvůli tomu, že se na ni dá dát ten papír. U nás se využívá hlavně pro malování vodovkami a temperami :palec: Fixy už dávno letěly a po křídách je bordel :D Jinak je fakt skvělá!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
5.12.12 14:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
5.12.12 14:11

@dugadu @Lenka-K-85 Já našla za 250 Kč/ 250 ml (prý 100 ml stačí na m2), to mi nepřijde zas tak moc :nevim:. Ale je fakt, že mi už jednu tabuli máme, takže já zas zavrhuji kupovat celou tabuli :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
5.12.12 14:26

Máme tu ikeáckou a je super, už doděláváme druhou roli papíru a budu muset sehnat další. Děti na ni kreslí fixama, pratelnýma, a pastelkama. A pes pod tabulí kouše odrolovaný papír, takže se zabaví všichni tři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí