Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nemáte někdo tuto želvu http://www.e-broucek.cz/…zelva-morska moc se mi líbi, prý ty levnější želvy nejsou tak kvalitní, zapadávají čudlíky, písničky jsou moc hlučné…
Ahoj, přímo tuto želvu nemám. Máme doma jinou, ale i tuto jsem měla v ruce a neobjednala bych si jí. Je strašně hlučná a kvalitou mi teda přijde jako ty ostatní, Vyhozené peníze. Určitě se dá sehnat levněji. Na MMB myslím, že uý okolo 400 Kč.
Já vím, já jsem chtěla sem dát jak vypadá, zrovna tady bych jí taky nekupovala
Mám neorigo za 180kč. Neumí hrát, jen svítí několika barvami (volitelné). Máme ji hádám tak rok a zatím je vše ok. Nedávno jsem poprvé měnila baterky.
Ahoj. mám tu levnou variantu z mmb asi za 120kč. Ta naše teda jen svítí, nebo mění barvy nebo svítí v určené barvě a je skvělá
už jí mám dva roky
Já přemýšlím že jí vezmu tady http://www.svitici-zelvicka.cz/?… a byla by pro valinku a i Tomíka místo lampičky
, hrací bych nechtěla, prý to neni zrovna hudba na usínání
![]()
My máme už tři roky z mmb za 199,– jen svítící, holky poslouchají večer pohádky z cd. a funguje bezvadně, jen baterky měním často (ale to bude tim že holky s ni furt někde svítěj
)
Máme tu levnější z bestdarky.cz a zatím jsem jí jen zkoušela, protože je pod stromeček
deseti měsíční syn na to koukal jak tele na nový vrata
nehraje a to zpracování je tak trochu fórový, ale zase to není žádná příšernost
Já mám v obchodě tuhle za 300,– Krásně osvítí celou ložnici a hraje myslím 4 melodie a po hodině sama vypne…
Měla jsem ji doma a už je pryč. Měla jsem takovou co svítila a hrála nějaké písničky, ale byly příliš nahlas, pořád jsem dokupovala baterky…asi nějaká „levná“ verze. U nás měla na uspávání úspěch mluvící baterka od Playskoolu.
@fufiiina máme přímo tu stejnou a je super. Hlučná není, nehraje, zapneš buď modré nebo zelené hvězdičky, nebo oboje a ono se to po 45minutách vypne. Jsem s ní spokojená, děti už ji mají rok a bez problémů. Baterie vydrží něco málo přes měsíc.
@Laaja píše:
@fufiiina máme přímo tu stejnou a je super. Hlučná není, nehraje, zapneš buď modré nebo zelené hvězdičky, nebo oboje a ono se to po 45minutách vypne. Jsem s ní spokojená, děti už ji mají rok a bez problémů. Baterie vydrží něco málo přes měsíc.
Také mám nehrající. Hrající jsou nejspíš ty jedovaté z číny.
@Margott píše:
Jak dlouho vydrží baterky v té svítící berušce/želvičce?
Nejlepší je zainvestovat a nakoupit si do všech těchto dětských hraček nabíjecí baterky…já to tak udělala a už jsem ušetřila dooost ![]()
Jak dlouho vydrží, to ale nevím ![]()
@jana777.bre píše:
Také mám nehrající. Hrající jsou nejspíš ty jedovaté z číny.
…to jsem trochu nepochopila
To jako že ty hrací jsou kšunt co je dětem nebezpečný a ty nehrající se vyrábí v České republice a mají atesty pro děti?
@Libza píše:
Nejlepší je zainvestovat a nakoupit si do všech těchto dětských hraček nabíjecí baterky…já to tak udělala a už jsem ušetřila dooost
Jak dlouho vydrží, to ale nevím
Rozhodně souhlasím. Šlo mi spíš o to, aby se nemusely dobíjet po pěti hodinách, nebo tak.
Prostě aby to zbytečně moc „nežralo.“