Magická želva

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1027
3.12.12 21:40

Magická želva

Nemáte někdo tuto želvu http://www.e-broucek.cz/…zelva-morska moc se mi líbi, prý ty levnější želvy nejsou tak kvalitní, zapadávají čudlíky, písničky jsou moc hlučné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
3.12.12 21:42

Ahoj, přímo tuto želvu nemám. Máme doma jinou, ale i tuto jsem měla v ruce a neobjednala bych si jí. Je strašně hlučná a kvalitou mi teda přijde jako ty ostatní, Vyhozené peníze. Určitě se dá sehnat levněji. Na MMB myslím, že uý okolo 400 Kč.

• Citovat
  • Upravit
1027
3.12.12 21:46

Já vím, já jsem chtěla sem dát jak vypadá, zrovna tady bych jí taky nekupovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. hana20:00
3.12.12 21:47

Mám neorigo za 180kč. Neumí hrát, jen svítí několika barvami (volitelné). Máme ji hádám tak rok a zatím je vše ok. Nedávno jsem poprvé měnila baterky.

• Citovat
  • Upravit
48576
3.12.12 21:47

Ahoj. mám tu levnou variantu z mmb asi za 120kč. Ta naše teda jen svítí, nebo mění barvy nebo svítí v určené barvě a je skvělá :lol: :palec:už jí mám dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59347
3.12.12 21:54

Já přemýšlím že jí vezmu tady http://www.svitici-zelvicka.cz/?… a byla by pro valinku a i Tomíka místo lampičky ;), hrací bych nechtěla, prý to neni zrovna hudba na usínání :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
3.12.12 22:02

My máme už tři roky z mmb za 199,– jen svítící, holky poslouchají večer pohádky z cd. a funguje bezvadně, jen baterky měním často (ale to bude tim že holky s ni furt někde svítěj :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.12.12 22:20

Máme tu levnější z bestdarky.cz a zatím jsem jí jen zkoušela, protože je pod stromeček :D deseti měsíční syn na to koukal jak tele na nový vrata :lol: nehraje a to zpracování je tak trochu fórový, ale zase to není žádná příšernost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
3.12.12 23:01

Já mám v obchodě tuhle za 300,– Krásně osvítí celou ložnici a hraje myslím 4 melodie a po hodině sama vypne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
4.12.12 00:10

Měla jsem ji doma a už je pryč. Měla jsem takovou co svítila a hrála nějaké písničky, ale byly příliš nahlas, pořád jsem dokupovala baterky…asi nějaká „levná“ verze. U nás měla na uspávání úspěch mluvící baterka od Playskoolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
4.12.12 09:52

@fufiiina máme přímo tu stejnou a je super. Hlučná není, nehraje, zapneš buď modré nebo zelené hvězdičky, nebo oboje a ono se to po 45minutách vypne. Jsem s ní spokojená, děti už ji mají rok a bez problémů. Baterie vydrží něco málo přes měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana777.bre
4.12.12 11:55
@Laaja píše:
@fufiiina máme přímo tu stejnou a je super. Hlučná není, nehraje, zapneš buď modré nebo zelené hvězdičky, nebo oboje a ono se to po 45minutách vypne. Jsem s ní spokojená, děti už ji mají rok a bez problémů. Baterie vydrží něco málo přes měsíc.

Také mám nehrající. Hrající jsou nejspíš ty jedovaté z číny.

• Citovat
  • Upravit
5277
4.12.12 21:22
@Margott píše:
Jak dlouho vydrží baterky v té svítící berušce/želvičce?

Nejlepší je zainvestovat a nakoupit si do všech těchto dětských hraček nabíjecí baterky…já to tak udělala a už jsem ušetřila dooost :jazyk:
Jak dlouho vydrží, to ale nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
4.12.12 21:24
@jana777.bre píše:
Také mám nehrající. Hrající jsou nejspíš ty jedovaté z číny.

…to jsem trochu nepochopila :nevim: To jako že ty hrací jsou kšunt co je dětem nebezpečný a ty nehrající se vyrábí v České republice a mají atesty pro děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
4.12.12 21:42
@Libza píše:
Nejlepší je zainvestovat a nakoupit si do všech těchto dětských hraček nabíjecí baterky…já to tak udělala a už jsem ušetřila dooost :jazyk:
Jak dlouho vydrží, to ale nevím :nevim:

Rozhodně souhlasím. Šlo mi spíš o to, aby se nemusely dobíjet po pěti hodinách, nebo tak. ;) Prostě aby to zbytečně moc „nežralo.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí