Magická želva

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5277
4.12.12 23:11
@Margott píše:
Rozhodně souhlasím. Šlo mi spíš o to, aby se nemusely dobíjet po pěti hodinách, nebo tak. ;) Prostě aby to zbytečně moc „nežralo.“

Kupovalo si ji mě hodně maminek, ale každá ji má schovanou na vánoce, takže se nemám koho zeptat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana777.bre
5.12.12 08:04
@Libza píše: …to jsem trochu nepochopila :nevim: To jako že ty hrací jsou kšunt co je dětem nebezpečný a ty nehrající se vyrábí v České republice a mají atesty pro děti?

Přesně ty hrající jsou z Číny, ty originální mají opravdu Atest.

• Citovat
  • Upravit
59349
10.12.12 12:36

Já nakonec objednala tuhle http://www.besta-shop.cz/…eanu-NOVINKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
10.12.12 15:15
@Libza píše:
Kupovalo si ji mě hodně maminek, ale každá ji má schovanou na vánoce, takže se nemám koho zeptat :mrgreen:

No tak už ji máme nachystanou pro Ježíška taky. :mrgreen: Uvidíme jak zaboduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.12.12 18:54

Tak já jsem v září objednala tu magickou svítící berušku tu za 499 prý s atestem. celou dobu nic jen sem tam nějakej e-mail, že budou, že je o ně velký zájem a bla bla, ale že do vánoc je určitě všichni budou mít. no a teď se mi ozvali, že už jí mám na prodejně a ať se pro ní zastavím. a hádejte co? tam mi předali tu čínskou, co se všude jinde prodává do 300 s doručením do druhého dne. tu, před kterou varují, aby ji lidé nekupovali, že je nebezpečná a nekvalitní. tak tohle mi hodlali předat po 4 měsících čekání bez jedinýho slova za 500. chápete to? takovej podvod. a čekali, jesti si ji nevědomky vezmu nebo ne. tak jsem jim to napsala na facebook a do 2 min. komentář zmizel a do 3 minut vyblokovali asi celou ip adresu, protože se k nim nemůžu podívat z žádného účtu. tak tolik ke věrohodnosti referencí na fb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
28.12.12 20:55

Ahoj maminky, koupila jsem tuto želvu http://aukro.cz/…4176058.html krásně svítí ale nehraje :( ani se sama nevypíná a nebo to neumím načasovat aby se to vyplo ale časovací čudlík jsem nikde nenašla. Nemate ji někdo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
29.12.12 09:00
@Alčák1 píše:
Ahoj maminky, koupila jsem tuto želvu http://aukro.cz/…4176058.html krásně svítí ale nehraje :( ani se sama nevypíná a nebo to neumím načasovat aby se to vyplo ale časovací čudlík jsem nikde nenašla. Nemate ji někdo???

Ne ne, tahle jen hraje, nic jiného neumí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
29.12.12 10:45

Tak jsem včera 2 hodinky zkoumala tu želvu a už jsem na to přišla :palec: první tlačítko zapnout vypnout, druhé svítí modře ale samo nevypíná - je jako lampička, třetí svítí zeleně ale samo nevypíná - je jako lampička, čtvrtá svítí oranžově a po chvilce začne měnit barvy a souhvězdí/ modrá, zelená, oranžová /a vypne se po 45 minutách sama. Pokud se čtvrtý knoflík zmačkne ještě jednou po naskočení oranžové barvy - změní se na dvě barvy - zelená a fialová ale také se sama nevypíná. Trvalo to ale už vím jak to funguje :lol: jenom mě štve, že u toho nebyl návod v češtině :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
29.12.12 16:17

@Alčák1 No vidíš, hlavně, žes na to přišla  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie