kreslící tabulka pro 2 leťáka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
88
20.7.09 13:47

kreslící tabulka pro 2 leťáka

Ahoj holky, Filípek hrozně rád kreslí, tak jsem uvažovala, že bych mu koupila kreslící tabulku, něco jako na obrázku: http://www.softbanka.cz/…ticka-70971/?…, ale nejsem si jistá, jestli si tím zvládne kreslit? Myslím tím, jestli není potřeba více tlačit, aby to kreslilo apod. Můžete mi třeba nějakou konkrétní doporučit? Díky moc Anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1283
20.7.09 13:54

ahojky,

podle obrázku to vypadá jako ty tabulky made in china co kupuju normálně v hračkárně. kreslí se na tě velmi snadno, líp než na papír. takže ve dvou letech to určitě zvládnete:) my ji používáme asi od 14M. pravda pár už jsme jich rozbili, většinou na ně někdo šlápnul 8O. jen ta cena při prijde poněkud přemrštěná. skoč se radši ještě podívat někam do obyč. hračkárny. u nás ty velké mají za cca 200kč. menší pak za 80-100kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
20.7.09 14:08

Já ji koupila za 39 kč v prodejně s textilem SOS - jen tak na zkoušku jestli se mu to bude líbit. Až ji zničí, koupím větší. Kreslí na ni rád a aspoň nepokreslí nic jiného, za což jsem ráda zase já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1466
20.7.09 14:30

A mají je taky v Tescu - značka Tesco a nestojí moc. Mají velkou a malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
20.7.09 14:34

díky moc za rady, já bych taky tu na obrázku nekupovala, dala jsem to jen jako obrázek ať víte co mám na mysli. To, že pak nepokreslí nic jiného je taky jeden důvod, proč nad ní uvažuji, protože neustále čistím nejen jeho.
Určitě obejdu hračkárny, díky Anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.7.09 14:49

Manžel koupil Anežce magnetickou tabulku z Tesca (nevím, jestli tu velkou nebo malou, neviděla jsem tu druhou). Ale je super. Má ji už skoro dva roky, pořád to funguje stejně dobře (pamatuju si, že když jsme byli malí my, tak takové tabulky taky byly, ale po čase už nešly úplně stoprocentně vymazat, což tahle pořád jde). Kromě „jen“ malování má ještě pět razítek (jsou taky magnetické, takže nic neumaže). Anežka ji má moc ráda, my jsme z ní taky nadšení. Jedinou „vadu“ bych viděla v tom, že kresby vytvořené na ní se nedají moc jednoduše archivovat - ale to jsme vychytali tak, že její obzvlášť povedené výtvory fotíme fotoaparátem. Ovšem musíme to stihnout dřív, než to Anežka stihne „vygumovat“, což ji taky moc baví, takže někdy to ani nestihnem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
20.7.09 15:20

Ahoj,
syn ji má taky od dvou let, kreslí se na ni v pohodě. Má nějakou obyčejnou z Globusu. Jen není na „jemnější“ kresby - čáry jsou celkem silné. Syn kreslí od dvou let moc hezky a na kresby, kde je třeba víc drobnějších detailů, preferuje papír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
20.7.09 16:28

úžasná věcička na malování do auta!!! Tužka se přiváže na provázek takže nejde stratit a děcka se zabaví…I dvouleťák si může v klidu čmárat.
Moc peněz bych do toho ale neinvestovala, neb se to celkem snadno rozbije… My už máme tuším 6tou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.7.09 12:09

Ahoj, jen doplním. Magnetická je proto, že uvnitř jsou jakési piliny, „tužka“ má na konci malý magnetek, takže se vlastně nemusíš ani dotýkat desky, stačí kruožit 2-3 cm nad ní a kreslí taky. Razítka jsou prostě magnety do tvaru. Tak já teda vydedukovala. Kreslí nám to tlusté čáry cca 2-3 mm. My ji koupili klukovi (necelých 2.5) v Kika za 249,–. Já jsem spokojená a kluk taky. Není zrovna výtvarný talent, takže bohatě dostačuje. Resut

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
6.8.09 22:43

tady mají tabule kupovali jsme tu magnetickou a jde po ní pěkně malovat křídou http://www.drevacek.cz/search.php?…

• Citovat
  • Upravit
154
6.8.09 22:44

kupovali jsme teď k narozeninám a úspěch veliký :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat