Elektrická vozítka pro 2letého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48576
19.7.09 17:37

Elektrická vozítka pro 2ročáka

Ahojky.
Chtěla bych malému koupit nějaké elektrické vozítko,auto-motorku,džíp atd.. a chtěla jsem se zeptat na zkušenosti,jestly si to vubec 2 ročák užije a zvládne.Jízdu na odrážedle zvládne,takže řízení problém není,ale spíše jestli je lepší koupit to co má pedál na plyn na noze a nebo to kde se přidává plyn na řídítkách?
http://www.hracky-autosedacky.cz/…655934_2.JPG /> http://www.hracky-autosedacky.cz/…377602_2.JPG /> http://4life.cz/…s/7008_m.jpg

Předem děkuji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
19.7.09 18:00

Za mě, nic proti nikomu, ale mě přijde, že v dnešní pohodlné době, učit dvouletý dítě aby si místo aktivnho hraní vozilo prdýlku v elektrickém autíčku je už malinko moc! Jasně vypadá to dobře a je to jistě dobrá atrakce, ale já to vždy odmítala, že to domů nechci, neb jen ať se chapečci hýbají. Už tak je často vozím v autě a občas koukají na DVD, takže jakákoli další pasivní činnost v bdělém stavu je pro naše!! děti nežádoucí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.7.09 18:05

Lacenko náš malej třeba v kočárku vubec nejezdí.Sám chodí i několik kilometru,takže tohle jsem chtěla jako spestření proto že miluje auta,né aby si jen vozil zadek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
19.7.09 18:20

Já o něčem takovém taky uvažovala, ale pak jsem zjistila, že by se toho náš Matýsek asi bál, on totiž třeb rád sedí v takových těch autech, jak jsou v obchodních centrech, co se po vhození peněz na chvilku „rozjedou“ ale jakmile se to rozhýbe, tak spustí křik a chce ven a jednak i přestože je denně venku a naběhá toho dost, taky jsem si řekla, že je lepší mu nabídnout něco u čeho musí být aktivní, co třeba takové to odrážedlo, co vypadá jako kolo, děti se prý na tom dobře naučí stabilitu a je to takový předstupeň k opravdovému kolu. K některým pak jdou i přidělat šlapky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
19.7.09 18:28

ogulaa mi právě už všechny ruzný odrážedla máme :lol:
http://img.mimibazar.cz/…f2114738.jpg /> Jdou sundat i ty kolečka takže je to jak kolo,ale s toho padá
http://img.mimibazar.cz/…f2114737.jpg /> i tříkolku
http://img.mimibazar.cz/…f1095521.jpg /> i klasické enduro a ještě odrážecí bagr.
Takže vozítek pro pohyb má opravdu hooodně! :lol:
Maty se taky bojí na těch hejbátkách v supermarketech,ale třeba v tescu je malá mašinka která jezdí po kolejích a na tu chodíme snad obden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
19.7.09 18:30

Každopádně bych tohle asi nekupovala přes net a nechala ho si to vyzkoušet, aby se toho pak nebál, přeci jen to není nejlevnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2457
19.7.09 20:58

Kamčo, koukni sem http://www.aukro.cz/…auctions.php?… tyhle el. autíčka buď řídí dítko samo, nebo je můžeš řídit pomocí dálkového ovládání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
19.7.09 21:33

Ahoj Kamčo,
my jsme malému pořídili auto od Peg Perega. Stálo asi 8 tisíc a má buď pedál nebo dálkové ovládání. Můžeš si vybrat několik variant. Buď budeš „plyn“ i řízení ovládat jen Ty, nebo bude obojí dělat prcek, nebo Ty budeš ovládáním přidávat „plyn“ a prcek bude řídit. Manžel ho vybíral snad půl roku a nakonec když ho koupil a poskládal, tak jsme byli překvapeni jaký je to velký krám. Zabere prostor asi 110 cm na 70cm. Protože máme byt a v kočárkárně ho nechávat nechcem, tak ho má malý v pokoji. Já ho dolů ze schodů nesnesu, takže ven jenom když je doma taťka. Ale vyhraje si s ním dost i doma. Jako jezdí na nákup atd… :lol:
Koupili jsme ho když měl malý 2 roky a něco a byli jsme rádi že je k tomu to ovládání, protože řízení tehdy ještě nezvládl. My máme ale ten problém, že malý špatně ovládá nohy. Teď už ten pedál na chviličku sice zmáčkne, ale nic moc. A navíc v těch dvou letech na něj nedosáhl. Spíš se nechal vozit, a blbnul s volantem nebo „se kochal“ :D
Pořádně s ním začal blbnout až letos na jaře (v lednu mu byli tři) Konečně pochopil co a jak s volantem a buď si pouští „plyn“ rukou sám (na dálkovém ovládání, nohama mu to nejde kvůli postižení) nebo mu ho pouštíme my a on řídí. Což je docela výhoda ve městě, protože ho můžeš kdykoliv a v podstatě na místě stopnout aby do někoho nebo něčeho nevletěl.
Baterka vydrží docela dlouho. Ze začátku asi než se zajela nebo proto že jsme jeli v kuse tak to bylo horší a teď když si jezdí sám tak třeba i hoďku, ale nikdy jsem to nestopovala. Ale nabíjí se třeba celou noc.
Koukala jsem na stránky a to naše s ovládáním už tam nenabízí, ale máme 6V.
http://www.vozitka-pegperego.cz/…a-Peg-Perego
A mimochodem, těch pohledů, vrtění hlavou a polohlasných řečí co si proboha ti rodiče nevymyslí, proč mu radši nekoupí tříkolku ať se hýbe jsme si užily a užíváme docela dost :twisted: Čímž bych ráda podotkla, ať si tu hlasitou kritiku na místě radši rozmyslíte, nikdy nevíte co za tím je :( já bych mu tříkolku pořídila ráda to si pište.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.7.09 21:37

Ahoj,

my jsme meli elekrickou motorku, plyn se pridaval nohou. Dcera ji dostala nekdy v roce a pul. Uzila ji docela dost, nez si na to jednou asi o rok pozdeji sedla s dalsimi dvema kamaradkami a vevnitr neco prasklo a je to neopravitelne.
Motorku uzila docela dost, klasicka odrazedla ji nikdy nebavila az potom okolo 3 roku objevila klasickou 3kolku a stal se z toho hit.. Nicmene pro mladsi dceru uz to znova kupovat nebudu.

• Citovat
  • Upravit
papu
19.7.09 22:52

My o tom přemýšleli, nakonec z toho ale sešlo, kvůli tomu, že to není pořádně kam dát a taky, když by se pán rozhodl, že už nepojede, tak těžko potáhnu kočár a ještě megaauto.
Kamčo, spíš někde vyzkoušet, co by Matesovi vyhovovalo.
Je fakt, že naše dítě je dost živý, takže by chvíli jel, ale pak už má potřebu běhat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
20.7.09 00:24

Ahoj Kami.
Já jen musím dodat že takovej chodec jako je Matesáček tady v okolí není :lol: .Všichni mu zde říkáme Forest Gump :lol: .Narozdíl od toho našeho Matese co se jen vozí Kamči Maty jen běhá a běhá a obejdou zde celou čtvrť pěšky,takže on si zadek určitě nevozí,proto že z něho roste nějakej super sportovec :lol: a od té doby co chodí tak jsem ho snad v kočárku ani neviděla :lol:

Kami já tet viděla v akci ve Sparu docela hezkou 4kolku tak ti hodim zítra leták do schránky a nebo jí tam mužem jít společně vyzkoušet?:-)
 Pája

• Citovat
  • Upravit
18651
20.7.09 07:20

Kamčo a spol. já to ale vůbec nemyslela konkrétně na to které dítko, jen jsem řekla jak je to u nás a jaký na to mám názor u normálních zdravých dětí…

Děti s jakýmkoli postižením, jsou samozřejmě úplně jiná kapitola…(matesátko)

Já jen prostě řekla, že zdravě se vyvýjecí dítě, má využívat 100% pohybové aktivity, která je mu nabízena, neb jinak se s těch předních příček tabulky s obézníma dětma, prostě nevyhrabem.(opět na nikoho neútočím adresně!!!!!Leda tak sama na sebe)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
20.7.09 23:57

Kamčo jen mu to kup, když na to máte, a nedej na ty řeči, jak je to zbytečné a jak se maj děti hýbat - ano, mají, ale hodinu před DVD nebo v nákupním vozíku považuji za mnohem horší než půl hodinky venku v autíčku (nevěřím, že vydrží déle). A taky žasnu, jak staré děti jsou v káře (nejlépe cumlající rohlík), my ji v roce odložili…

Jsem teď taky v bdělám stavu a sedím u počítače a naštěstí mi nikdo neříká, že se mám hýbat. Fakt dost nesnáším to pojetí výchovy - v bdělém stavu utahat a pak rychle dát spát, dyť to dítě taky musí mít něco ze života. Mé čilé dítě rozhodně autíčko dostane.

Kdyžtak dej vědět, co jsi vybrala, dívám se na ty internetové stránky a moc se neorientuji.

• Citovat
  • Upravit
48576
21.7.09 01:09

Ahojky,všem moc děkuji za názory i ty negativní :wink:
My vybraly tohle taky se dá ovládat na dálkové ovládání
http://img.mimibazar.cz/…14275025.jpg /> Náš Maty je taky zvláštní případ tk proto jsem začla přemýšlet o tomto autě :lol: .Jak už zde psala sousedka pořád běhá a běhá ten náš Forest takže tohle by byla možnost alespon na chvilku se nebát že se někde zmrzačí až spadne na hlavu :roll: .Pořídily jsme kvuli tomu i spoustu odrážedel proto že jsem si říkala že na tom bude pomalejší než na nohou,ale tet na tom lítá že ho nedoběhnu :cry: ,tak doufám že v autáku ho budu mít pod dohledem nebo spíše na ovládádní :lol: .
Nadváha u nás nehrozí,proto že Maty má 10kg a 90cm,takže je jak chrt (Jí až moc :lol: )rada od DR byla od at tolik nelítá,ale jak jinak zastavit dítě než ho zabavit,takže další duvod proč jsme o tom žačl uvažovat :wink: to jen na vysvětlenou :lol: :lol:

Nakonec jsme rozhodly že auták dostane až k vánocum a nebo k 3 narozkám :wink: ,ale možn že to nevydržím a koupím dříve :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.7.09 01:41

Kamčo a je těch 6V dostačující? Já si nejsem jistá, aby to nejezdilo moc pomalu. Tedy plánuji vozítko k Vánocům (mám starého skoro jako ty), teď k druhým narozkám mi to přijde brzo, tak ještě mám čas zjišťovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino