Elektrická vozítka pro 2letého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1836
14.4.14 15:29

@Alčák1 autíčko určitě! :palec: malý ho dostal loni v létě (20m) a úspěch maximální! :-) letos jsme s ním prvně vyjeli cca před měsícem a už tedy zkouší jezdit i sám, ale víc ho baví, když ho ovládáme my. pokud ho strýc bude kupovat, tak doporučuji vzít rovnou 4×4 - občas jedou ve dvou (se stejně starým kamarádem) a vyjedou i do prudšího kopce. jinak my tedy máme zahradu (trávník) prostornou, ale občas s autem drandíme i mimo. a co se týče unavenosti… tak nebude v něm trávit xhodin denně, hm? prostě občas pro zábavu si zadrandí… ;-)

@Janinka F :mrgreen: taky vyhráváte? kolikrát si říkám, že fakt kolotočáři hadr… jenže když jemu se to tak líbí :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
14.4.14 15:39

@Nik77 Jojo taky vyhravame :) Manzel ji tam obcad napoji i mp3 a to je potom mazec. Mala si u toho pohupuje hlavickou a rozhlizi se. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
5.6.14 00:45

Musím přidat tak trochu nestranný názor.
Taky se mi to na pohled líbilo, ale já osobně budu ráda když se zbavím těžkého kočáru. A pak tahat auto, které může dítě po pár minutách omrzit-to by mě asi zabilo :mrgreen: na větší zahradu k baráku apod. to může být senza ;) můj bráška měl el. motorku a vyřádil se na zahradě perfektně, ale často když jsme jeli ven, tak jsme to táhli na zádech, byli jsme ještě celkem děti tak nám to bylo fuk :D Ale já bych to asi jen tak nepořídila :think:
to raději až tomu dítě bude víc rozumět, tak něco pořádnějšího :pankac: teď jsou ty odrážedla tak stylový, že bych asi začla tím, pak tříkolka, kolo a třeba až pak něco elektrického v těch 3-5letech dle individuální šikovnosti dítěte.. :) ale vím že někdo psal, že už vše dítě má 8o takže když pár tisíc vyhozených nevadí, nevidím důvod proč nepořídit 8) já bych ty prašulky raději vrazila na nějaký supr zážitek atak. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.9.19 21:02

Elektrické autíčko

Oživuji diskuzi.. máte někdo tip na obchod (Vysočina, Pardubicko), kam by se dalo zajet podívat na el. autíčka, motorky atd? Aby se to dalo vyzkoušet (sednout si) a byl trošku větší výběr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
20.9.19 22:20

Dalsi lenoch :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.9.19 07:54

@migmina tohle neni odpověď na mojí otázku! Nechápu, jak můžete soudit někoho, koho neznáte :zed: Jen pro info, moje dítě je živé až moc, má na vyběhání zahradu, vedle zahrady dětské hřiště a opravdu se těším, jak mu budou zářit oči, až dostane svůj vysněný dárek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
21.9.19 08:13

@leeway to je pravda neni! lenoch bude!!! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
21.9.19 14:06

@migmina vy máte věšteckou kouli? :D