Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Alčák1 autíčko určitě!
malý ho dostal loni v létě (20m) a úspěch maximální!
letos jsme s ním prvně vyjeli cca před měsícem a už tedy zkouší jezdit i sám, ale víc ho baví, když ho ovládáme my. pokud ho strýc bude kupovat, tak doporučuji vzít rovnou 4×4 - občas jedou ve dvou (se stejně starým kamarádem) a vyjedou i do prudšího kopce. jinak my tedy máme zahradu (trávník) prostornou, ale občas s autem drandíme i mimo. a co se týče unavenosti… tak nebude v něm trávit xhodin denně, hm? prostě občas pro zábavu si zadrandí… ![]()
@Janinka F
taky vyhráváte? kolikrát si říkám, že fakt kolotočáři hadr… jenže když jemu se to tak líbí
![]()
@Nik77 Jojo taky vyhravame
Manzel ji tam obcad napoji i mp3 a to je potom mazec. Mala si u toho pohupuje hlavickou a rozhlizi se. ![]()
Musím přidat tak trochu nestranný názor.
Taky se mi to na pohled líbilo, ale já osobně budu ráda když se zbavím těžkého kočáru. A pak tahat auto, které může dítě po pár minutách omrzit-to by mě asi zabilo
na větší zahradu k baráku apod. to může být senza
můj bráška měl el. motorku a vyřádil se na zahradě perfektně, ale často když jsme jeli ven, tak jsme to táhli na zádech, byli jsme ještě celkem děti tak nám to bylo fuk
Ale já bych to asi jen tak nepořídila ![]()
to raději až tomu dítě bude víc rozumět, tak něco pořádnějšího
teď jsou ty odrážedla tak stylový, že bych asi začla tím, pak tříkolka, kolo a třeba až pak něco elektrického v těch 3-5letech dle individuální šikovnosti dítěte..
ale vím že někdo psal, že už vše dítě má
takže když pár tisíc vyhozených nevadí, nevidím důvod proč nepořídit
já bych ty prašulky raději vrazila na nějaký supr zážitek atak. ![]()
Oživuji diskuzi.. máte někdo tip na obchod (Vysočina, Pardubicko), kam by se dalo zajet podívat na el. autíčka, motorky atd? Aby se to dalo vyzkoušet (sednout si) a byl trošku větší výběr?
@migmina tohle neni odpověď na mojí otázku! Nechápu, jak můžete soudit někoho, koho neznáte
Jen pro info, moje dítě je živé až moc, má na vyběhání zahradu, vedle zahrady dětské hřiště a opravdu se těším, jak mu budou zářit oči, až dostane svůj vysněný dárek ![]()