Kréta - hotel Kavros beach

8276
13.3.07 09:06

Kréta - hotel Kavros beach

Prosím, byl jste tam někdo???
Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
14.3.07 15:19

ahoj, jedeme tam v červnu s 8m mimčem, tak pak dám vědět (jestli nebude už pozdě)… Vypadalo to pěkně, i postýlku nám dají na pokoj, tak uvidíme. Jen mám trochu strach z letu…

• Citovat
  • Upravit
TP
2782
14.3.07 20:32

zkus se podívat na www.recko.name - je tam diskuse a hodnocení hotelů, třeba ho tam najdeš a když ne tak tam napiš, on ti určitě někdo odpoví

já to tak taky dělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
16.3.07 00:39

Anonymní - jé, my už taky objednali a v červnu! Kdy vy? My máme odlet 18.6. 8)
A postýlku si bereme vlastní radši, na cestovce říkali, že to není 100% s tou postýlkou na místě, i kdybysme to měli ve smlouvě, že je omezený počet na hotelu. A s jakou cestovkou vy? My Myplanet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.3.07 09:56

alenko, ted jsi mě teda dostala s tou postýlkou. Nám říkali v cestovce, že když ji dáme do smlouvy, tak ji na pokoj dostaneme. Bereme si s sebou i kočárek, z toho mám trochu obavy, ale prý ho můžeme mít s sebou až k letadlu. Tak uvidíme (známá říkala, že letěli s kočárkem už 3× a vždy bez problémů) Jinak letíme 1.6. do 11.6, tak kdyžtak pak dám vědět, jaký to bylo… :) Máme to přes Inviu, ale taky je to od MyPlanet.

Holky, chodím sem teď docela často, asi se už budu muset zaregistrovat, ten anonym je trochu blbej…

• Citovat
  • Upravit
8276
16.3.07 16:16

No a já si volala i přímo do My planet a prý je za postýlku 4-5 euro na den, ale na stejný dotaz meilem mi řekli že je zdarma.Tak nevím, radši ji bereme.
A v katalogu My planet mají právě i napsáno ohledně dět. postýlky, že i když to bude ve smlouvě, tak že za to neručí, jestli bude.....
A kočárek je opravdu zdarma, můžeš ho mít až do odletu až k letadlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
18.3.07 20:37

Doufám, že ji dostaneme, když ji máme ve smlouvě. V opačném případě bude spát v kočárku nebo s námi na posteli. Zkus se ještě zeptat v cestovce na tu Vaši cestovní postlku - myslím že by za ni mohli na letišti chtít 1000 Kč. Dostali jsme totiž takovou přílohu, kde jsou uvedeny příplatky a za nadměrné zavazadlo se platí 1000 Kč (byly tam uvedeny příkady: potápěčská výzbroj, golfový bag, kolo,…)
(jo, to jsem já - anonym, už jsem se zaregistrovala…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí