Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím, byl jste tam někdo???
Dík.
ahoj, jedeme tam v červnu s 8m mimčem, tak pak dám vědět (jestli nebude už pozdě)… Vypadalo to pěkně, i postýlku nám dají na pokoj, tak uvidíme. Jen mám trochu strach z letu…
zkus se podívat na www.recko.name - je tam diskuse a hodnocení hotelů, třeba ho tam najdeš a když ne tak tam napiš, on ti určitě někdo odpoví
já to tak taky dělám
Anonymní - jé, my už taky objednali a v červnu! Kdy vy? My máme odlet 18.6. ![]()
A postýlku si bereme vlastní radši, na cestovce říkali, že to není 100% s tou postýlkou na místě, i kdybysme to měli ve smlouvě, že je omezený počet na hotelu. A s jakou cestovkou vy? My Myplanet
alenko, ted jsi mě teda dostala s tou postýlkou. Nám říkali v cestovce, že když ji dáme do smlouvy, tak ji na pokoj dostaneme. Bereme si s sebou i kočárek, z toho mám trochu obavy, ale prý ho můžeme mít s sebou až k letadlu. Tak uvidíme (známá říkala, že letěli s kočárkem už 3× a vždy bez problémů) Jinak letíme 1.6. do 11.6, tak kdyžtak pak dám vědět, jaký to bylo…
Máme to přes Inviu, ale taky je to od MyPlanet.
Holky, chodím sem teď docela často, asi se už budu muset zaregistrovat, ten anonym je trochu blbej…
No a já si volala i přímo do My planet a prý je za postýlku 4-5 euro na den, ale na stejný dotaz meilem mi řekli že je zdarma.Tak nevím, radši ji bereme.
A v katalogu My planet mají právě i napsáno ohledně dět. postýlky, že i když to bude ve smlouvě, tak že za to neručí, jestli bude.....
A kočárek je opravdu zdarma, můžeš ho mít až do odletu až k letadlu.
Doufám, že ji dostaneme, když ji máme ve smlouvě. V opačném případě bude spát v kočárku nebo s námi na posteli. Zkus se ještě zeptat v cestovce na tu Vaši cestovní postlku - myslím že by za ni mohli na letišti chtít 1000 Kč. Dostali jsme totiž takovou přílohu, kde jsou uvedeny příplatky a za nadměrné zavazadlo se platí 1000 Kč (byly tam uvedeny příkady: potápěčská výzbroj, golfový bag, kolo,…)
(jo, to jsem já - anonym, už jsem se zaregistrovala…)