Kréta - Santorini

9757
28.6.22 12:57

Kréta - Santorini

Ahoj holky, jedeme na Krétu s 3,5 letym synem. Chceme ideálně ten celodenní výlet na Santorini a trochu pohyb po Krétě. Takže zvažuji golfak, obávám se, že by pěšky všechno nedal. Byl jste někdo na výletě Santorini lodí? Jaké to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
28.6.22 13:03

Santorini je můj sen. Zrovna včera jsem koukala na obrazky :mrgreen: :mrgreen: :palec:. Bohužel neporadím ale budu tiše závidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
28.6.22 13:42

Obecně se s golfkama dá v Oíe i Fiře pohybovat nahoře ve městě. Z přístavu nicméně vedou schody - je jich několik set a jsou místy dlážděné, různě vysoké… Obecně považuji takový celodenní výlet s 3 letym deckem za velmi náročný. Zvažte to pečlivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
28.6.22 13:46

Mimochodem Santorini je dostupnější než Chorvatsko.. přímý let z Vídně, ubytování v září cca 50 euro za pokoj pro dva se snídaní… autobusem se dá dostat kamkoliv, pronájem skútru 25 euro na den… letos jedem zase :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
28.6.22 14:04

Co se lodi týče- po 4 hodinách na trajektu Livorno - Korsika byly moje děti (2+5 let tehdy) na ránu, a to měly volnost pohybu… nedovedu si představit, že by tříletý člověk zvládl takový výlet a byl v pohodě - Santorini je kochačka, historie, geologie, horko. V místech kam směřují výlety z Kréty se ani nevykoupete - mimo Kamari (pokud stihnete), tam je to fajn i pro malé děti. Jinak pokud bude koupání v kaldeře - pro dítě vemte vestu nebo rukávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
28.6.22 14:30
@elda píše:
Obecně se s golfkama dá v Oíe i Fiře pohybovat nahoře ve městě. Z přístavu nicméně vedou schody - je jich několik set a jsou místy dlážděné, různě vysoké… Obecně považuji takový celodenní výlet s 3 letym deckem za velmi náročný. Zvažte to pečlivě.

Děkuji, přesně tyto obavy mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
28.6.22 14:32
@elda píše:
Co se lodi týče- po 4 hodinách na trajektu Livorno - Korsika byly moje děti (2+5 let tehdy) na ránu, a to měly volnost pohybu… nedovedu si představit, že by tříletý člověk zvládl takový výlet a byl v pohodě - Santorini je kochačka, historie, geologie, horko. V místech kam směřují výlety z Kréty se ani nevykoupete - mimo Kamari (pokud stihnete), tam je to fajn i pro malé děti. Jinak pokud bude koupání v kaldeře - pro dítě vemte vestu nebo rukávky.

Na Krétu jedeme letecky do Eri Beach. Tak jsme to chtěli spojit se Santorini, ale nechám manžela ať si tento výlet udělá sám. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
28.6.22 15:07
@Maria37 píše:
Na Krétu jedeme letecky do Eri Beach. Tak jsme to chtěli spojit se Santorini, ale nechám manžela ať si tento výlet udělá sám. :srdce:
Špatná strategie 8) nech manžela hlídat kluka a na výlet jeď ty. Santorini je totiž vážně pecka :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
28.6.22 17:54
@elda píše: Špatná strategie 8) nech manžela hlídat kluka a na výlet jeď ty. Santorini je totiž vážně pecka :srdce:

Věřím, ale je to sen manžela :D nikoliv můj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario