Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je dost možné, že jde o nidaci. Test bych zkusila nejdřív ve čtvrtek, to by už mohlo něco ukázat.
Ja to takto měla u každého těhotenství, nidaci jsem zaručeně podle toho poznala ![]()
@AnetkaAnke uuff, takže krev je normální, nemusí to být čistě jen špinění? 🙏
Mela jsem to tak u obou tehotenstvi
pokazde jsem myslela, ze se rozjizdi MS, pak to preslo a za par dni byly na testu //. Drzim palce ![]()
Mám teď něco podobného, u mě by to byl zázrak teda kdyby to bylo těhu, moc tomu nevěřím ![]()
Nevím jestli to nemáš taky, ale mám i takový hlenovity výtok, což nemívám ![]()
Mám to stejne už 4. den, vždy jen večer trosku na intimce. MS by měla přijít ode dneska do cca čtvrtka, ale dnes negativni test. Tak nevím, jestli se ještě muže pozitivní objevit ![]()
@Little_dreamer píše:
Mám to stejne už 4. den, vždy jen večer trosku na intimce. MS by měla přijít ode dneska do cca čtvrtka, ale dnes negativni test. Tak nevím, jestli se ještě muže pozitivní objevit
No já právě neumím určit kdy MS přijde, mám PCOS a nepravidelný cyklus, takže u mě těžko říct no… kdyžtak se projdu do lékárny zítra a zkusím…
@Maya o píše:
@AnetkaAnke uuff, takže krev je normální, nemusí to být čistě jen špinění? 🙏
Může být i krev, kterou si někdo může zaměnit za slabou menstruaci. Loni jsem takhle byla vykulená, že bylo krvácení silnější než jen růžový hlen, jak v dřívějším těhotenství a tohle pak říkala gyneloložka. Nidace ještě nemusí znamenat úspěšné těhotenství, proto držím palce, ať to dobře dopadne. ![]()
@Petule030 děkuji moc ![]()
no někdo říká, že nidace by neměla trvat déle než 3 dny a někdo zase, že krvácel/špinil 10 dní a bylo to těhotenství. Tak jsem z toho taková zmatená😀
Ahoj, otázka pro ty, které poznaly nidaci a byla to opravdu nidace 😁
Je možné mít tmavší krev při nidaci? Není to silné krvácení, mám hnědorůžový výtok, ale sem tam se objeví i tmavá, až do černa krev. Mám to takhle už třetí den a je to slabé, když to začalo, tak jsem menstruaci měla dostat za 6 dnů. Takže si myslím, že menstruace by se už rozjela, protože jsem tohle nikdy před MS neměla. Podbrisek mě bolí, ze začátku bolel jako na MS, teď už to jsou spíš tahave pohyby, nebo bodaci na pravé a nebo levé straně. Popřípadě kdy jste si dělali po nidaci test? Děkuji za případné zkušenosti a rady. 👍