Krev při nidaci

Anonymní
16.1.23 19:25

KREV PŘI NIDACI

Ahoj, otázka pro ty, které poznaly nidaci a byla to opravdu nidace 😁

Je možné mít tmavší krev při nidaci? Není to silné krvácení, mám hnědorůžový výtok, ale sem tam se objeví i tmavá, až do černa krev. Mám to takhle už třetí den a je to slabé, když to začalo, tak jsem menstruaci měla dostat za 6 dnů. Takže si myslím, že menstruace by se už rozjela, protože jsem tohle nikdy před MS neměla. Podbrisek mě bolí, ze začátku bolel jako na MS, teď už to jsou spíš tahave pohyby, nebo bodaci na pravé a nebo levé straně. Popřípadě kdy jste si dělali po nidaci test? Děkuji za případné zkušenosti a rady. 👍

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
16.1.23 20:22

Je dost možné, že jde o nidaci. Test bych zkusila nejdřív ve čtvrtek, to by už mohlo něco ukázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
16.1.23 20:52

Ja to takto měla u každého těhotenství, nidaci jsem zaručeně podle toho poznala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.1.23 21:01

@AnetkaAnke uuff, takže krev je normální, nemusí to být čistě jen špinění? 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
16.1.23 21:14

Mela jsem to tak u obou tehotenstvi :) pokazde jsem myslela, ze se rozjizdi MS, pak to preslo a za par dni byly na testu //. Drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.23 21:23

Mám teď něco podobného, u mě by to byl zázrak teda kdyby to bylo těhu, moc tomu nevěřím :,(
Nevím jestli to nemáš taky, ale mám i takový hlenovity výtok, což nemívám :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16.1.23 21:29

Mám to stejne už 4. den, vždy jen večer trosku na intimce. MS by měla přijít ode dneska do cca čtvrtka, ale dnes negativni test. Tak nevím, jestli se ještě muže pozitivní objevit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.23 21:36
@Little_dreamer píše:
Mám to stejne už 4. den, vždy jen večer trosku na intimce. MS by měla přijít ode dneska do cca čtvrtka, ale dnes negativni test. Tak nevím, jestli se ještě muže pozitivní objevit :think:

No já právě neumím určit kdy MS přijde, mám PCOS a nepravidelný cyklus, takže u mě těžko říct no… kdyžtak se projdu do lékárny zítra a zkusím…

• Citovat
  • Upravit
9374
17.1.23 07:38
@Maya o píše:
@AnetkaAnke uuff, takže krev je normální, nemusí to být čistě jen špinění? 🙏

Může být i krev, kterou si někdo může zaměnit za slabou menstruaci. Loni jsem takhle byla vykulená, že bylo krvácení silnější než jen růžový hlen, jak v dřívějším těhotenství a tohle pak říkala gyneloložka. Nidace ještě nemusí znamenat úspěšné těhotenství, proto držím palce, ať to dobře dopadne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.1.23 17:40

@Petule030 děkuji moc :srdce:
no někdo říká, že nidace by neměla trvat déle než 3 dny a někdo zase, že krvácel/špinil 10 dní a bylo to těhotenství. Tak jsem z toho taková zmatená😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí